home > njuz > NOVA IZDANJA: Crvi, E:S:T:E:R, Mangroove ft. Remi, Milost, dreDDup, Park, Irena Žilić, Brain Production.

kontakt | search |

NOVA IZDANJA: Crvi, E:S:T:E:R, Mangroove ft. Remi, Milost, dreDDup, Park, Irena Žilić, Brain Production.

01. CRVI - NOVI SPOT!

Beogradska alt rock grupa Crvi jučer je naime objavila video spot za novu pjesmu "Istinepostoje" koju su nedavno snimili uživo. Kadrove iza kamere uhvatio je Marko Kažić, a koncept i režiju potpisuje Mina Đukić.



Ovo je ujedno i prvi singl koji Crvi objavljuju s novom postavom benda koji danas čine Damjan Babić i Vladimir Pejković, te dva nova člana - Sergej Sokolov i Andrej Mladenović; a novi su materijali već dobrano u pripremi za novi, drugi po redu studijski album.

02. E:S:T:E:R - NOVI SINGL!

Hip-hop/d'n'b dvojac E:S:T:E:R objavio je peti singl za nadolazeći album prvijenac. "Doba lutrije" još jednom direktno oslikava stanje u kojem živimo. Pjesma "Doba lutrije", kao i ostali materijali, snimana je u studiju Red Records, mjestu iz kojeg izlaze ponajbolji domaći hip-hop radovi posljednjih nekoliko godina. "Lutrija" je priča o hrvatskoj zbilji, propuštenim prilikama i balansiranju između ultimativne sreće i života na rubu. Priča je to o neizvjesnosti koju živimo svakodnevno, upakirana u prepoznatljiv E:S:T:E:R zvuk. Nakon "Samo tvrdo brate, "Bogovi", "Rolo bi taj zatvor" i "Kloniraj, peti je to singl koji najavljuje dugo očekivani album prvijenac, a koji bi do kraja godine trebao biti objavljen.



03. MANGROOVE FT. REMI - NOVA PJESMA!

Mangroove ove jeseni napada žestoko! Nakon šarenog, sanjivog singla uz koji smo plesali ovo proljeće i ljeto (Sanjala sam ljubav) Mangroove u jesen ulazi moćno i žestoko. Autorski dvojac Toni Starešinić/Željka Veverec uz Silvija Bočića na bubnjevima i Tomija Novaka na kontrabasu ponovno je zakoračio na mračnu stranu ljubavi. Novi singl LJUBAVI NI ZA LIJEK opasno, u hip hop soul vodama, donosi žestok, moćan zvuk i jedno žensko pojačanje.

http://www.deezer.com/en/album/50806772

04. MILOST - NOVI SINGL!

Zove se "Tebi", a nije od Miroslava Ilića. Ide ovako:



05. DREDDUP - NOVI SPOT!

Posle spota za pesmu 'Venom' sa akatuelnog dreDDup albuma 'DeathOven: Rebels Have No Kings', bend je snimio i sledeći spot. U pitanju je pesma 'Zelia' i radi se o pesmi koja sadrži i tekst na sepskom jeziku, što do sada nije bio slučaj sa bendom dreDDup. Kako su već najavili, ovo je drugi spot sa ovog albuma, a planiraju se još dva.



06. PARK - NOVI ALBUM!

Skidljiv je ovdje:



07. IRENA ŽILIĆ - NOVI SINGL I SPOT!

Irena Žilić nakon sjajne koncertne promocije albuma "Haze" predstavlja novi singl i spot s albuma, pjesmu "Omega". Pjesmu autorski potpisuje sama glazbenica, koja je čitav album snimila u suradnji s Markom Mrakovčićem, a video potpisuje Sebastian Søgård (73 collective).



08. BRAIN PRODUCTION - NOVI ALBUM I SPOT!

Nezgodni rokeri s otoka Krka Brain Production izbacili su svoj drugi album pod nazivom "Valovi o stijenu". On je nasljednik njihova prvijenca "Osam" iz 2013. godine i donosi 10 novih pjesama u koje je utkana šarolikost glazbenog izričaja, povezanih s iskustvom i pažljivim aranžerskim radom.

Link za album: https://soundcloud.com/brain-production/sets/valovi-o-stijenu-album
Youtube plejlista albuma: http://bit.ly/2zKNuM9

Album je snimio, miksao i masterirao Dražen Gavrilović Gara u Pod.room studiju u Zagrebu. Za grafički dizajn i vizualni identitet zaslužen je Mario Depicolozuane koji je ujedno i redatelj njihovog najnovijeg spota "Valovi o stijenu". Na pjesmi "Amnezija saksofon je snimio Ivan Kovačić Kova (Jinx, Leut Magnetik, Mlat...). Sve tekstove napisao je Teo Marević, osim "Lako zaboravljam" koju je napisao s bratom Ninom.

"Album, iako blago pozitivniji od prethodnog, uglavnom govori o krajnostima osjećaja, stanja duha, međusobnog odnosa, ali i o političkoj, intelektualnoj i moralnoj septičkoj jami, te je svojevrstan krik razuma zatrpanog u svim ljudskim izdrkotinama, govnima i jadu koje ovo vrijeme donosi pred mladu osobu željnu promijene", rekao je o albumu basist, prateći vokal i tektopisac Teo Marević.

promo guy // 17/11/2017

Share    

> njuz [last wanz]

cover: Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Smrt svetu", novi singl niških dadawave legendi FIGURATIVE THEATRE

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Reinterpretacija soundtracka za SF film

Reinterpretacija soundtracka za SF film "Contact" u izvedbi Scott Lawlora

| 17/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover: ŠPURIJUS objavili predizborni singl

ŠPURIJUS objavili predizborni singl "Direktan prijenos" s frontmenom TBF!

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: novosadski MRT ponovno aktivni!

novosadski MRT ponovno aktivni!

| 15/04/2024 | mr x. |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*