home > najawa > Super Šiška Week od ponedjeljka u Ljubljani!

kontakt | search |

Super Šiška Week od ponedjeljka u Ljubljani!

Ljubljansko Kino Šiška za pet nadolazećih lipanjskih dana priprema čak šest sjajnih koncerata Kino Šiška Super Week, za koje se ulaznice mogu kupiti u SUPER ŠIŠKA WEEK paketu. Od 6. do 10. lipnja u popularnom slovenskom Centru urbane kulture nastupaju vrhunska imena kao što su Zakk Wylde, Liima, Garbage, Biffy Clyro, Battles i Marko Hatlak Band.

O kojim se to super bendovima radi?

6.6. ZAKK WYLDE (pojedinačna ulaznica je 25 €)
Jedan od najboljih gitarista suvremenog rocka/heavy metala na Šiškinom će stageu predstaviti svoj drugi solo album, naslovljen Book of Shadows II. Kao poseban gost na turneji mu se pridružuje Jared James Nichols. Riječ je o koncertu koji ljubitelji gitarskih vragolija nikako ne smiju propustiti!
Black Label Society - Sold my Soul (Unblackened)


7.6. Indekš lekcija: LIIMA (pojedinačna Indekš ulaznica 8 €)
Novi skandinavski indie fenomen Liima projekt je na kojem su snage udružili finski perkusionist Tatu Rönkkö i danska trojica Mads Brauer, Casper Clausen i Rasmus Stolberg, koje poznajemo kao Efterklang. Liima su svoj album prvijenac pod naslovom "ii" izdali 18. ožujka 2016. pri eminentnoj kući 4AD. Inače, Liima na finskom znači - ljepilo!
Liima - "Amerika"


7.6. GARBAGE (pojedinačne ulaznice su rasprodane!)
Shirley Manson, Butch Vig, Duke Erikson i Steve Marker su Garbage, jedan od najuspješnijih alter rock bendova 90-ih. Najavljuju novi album i … prvi koncert u Ljubljani! Pojedinačne ulaznice za koncert Garbagea već su rasprodane, no još ih možete uživo vidjeti u Super Šiška Week paketu!

Garbage - Empty


8.6. BIFFY CLYRO (pojedinačna ulaznica 29 €)
Točko mjesec dana pred izlazak iščekivanog novog albuma Ellipsis, u Sloveniju premijerno stižu Biffy Clyro, jedan od najboljih alter rock bendova ovog trenutka! Kao predgrupa će im se pridružiti slovenska indie-folk-rock grupa Jardier.
Priča benda Biffy Clyro romantična je koliko i arhetipska. Troje prijatelja iz mladenaštva, iz škotske pokrajine Ayrshire, stvorili su bend, izdali tri albume koji vrve mladenačkom raspojasanošću, a sa četvrtim albumom- Puzzle iz 2007 - vrata im se konačno širom otvaraju. Kad su završavali s promocijom petog albuma, Only Revolutions, bili su već prave zvijezde kojima je uspjelo nanizati nekoliko velikih uspješnica, i to u vremenu kad rock bendovi glazbene ljestvice jedva uspijevaju okrznuti.
Biffy Clyro - Biblical


9.6. BATTLES (pojedinačna ulaznica 16 €)
Najuzbudljiviji instrumentalni rock bend današnjice, trio koji zvuči poput cijelog orkestra robota, čine John Stanier (ex Helmet, Tomahawk), Ian Williams (ex Don Caballero, Storm & Stress) i Dave Konopka (ex LYNX). Battles s novim albumom La Di Da Di, izdanim pri Warp Records, nanovo pomiču granice domišljatosti. Još bolje nego u studiju, njihove akrobacije zvuče uživo! Uvod u ovu koncertnu eksploziju priredit će slovenski eksperimentalni inovatori, Litošt.
Battles - The Yabba


10.6. MARKO HATLAK BAND (pojedinačna ulaznica 12 €)
Harmonikaš Marko Hatlak s novim se projektom Marko Hatlak BAND upušta u funk, pop, latino i jazz vode, čime je napokon udovoljio svojoj dugogodišnjoj želji. Inspiraciju pronalazi u Jamiroquaiju, Michaelu Jacksonu, Stevieju Wonderju, Philu Collinsu, Michaelu Camilu, Princeu i nježnim baladama velikana rock glazbe, te ih "prevodi" u energičan, zabavan, ritmičan, plesni i mladenački mišung.

Marko Hatlak

Cijene paketa su sljedeće:

SUPER ŠIŠKA PACK: 44,99 € (svi koncerti osim Zakka Wyldea)
EXTRA SUPER ŠIŠKA PACK: 59,99 € (+Zakk Wylde)
*Broj ulaznica u paketu je ograničen.
Ulaznice je moguće kupiti online putem sustava Eventim

*Ako ste već kupili pojedinačne ulaznice za koncerte Garbagea, Biffyja Clyroa i Battlesa, te vam se otvorio apetit i za ostale Super Šiška Week koncerte, nadoplatom na blagajnama Kina Šiška možete ih zamijeniti za akcijsku ulaznicu SUPER ŠIŠKA PACK.

promo girl // 03/06/2016

Share    

> najawa [last wanz]

cover: BONGZILLA (SAD) + KADABRA (SAD) @ Močvara, Zagreb, 28/04/2024

BONGZILLA (SAD) + KADABRA (SAD) @ Močvara, Zagreb, 28/04/2024

| 24/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Ibrahim Maalouf & The Trumpets of Michel-Ange @ Druga Godba, Križanke, Ljubljana 23/5/2024

Ibrahim Maalouf & The Trumpets of Michel-Ange @ Druga Godba, Križanke, Ljubljana 23/5/2024

| 23/04/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: TAMARA OBROVAC + STEFANO BATTAGLIA, 26/04/2024, Muzej Apoksiomena, Mali Lošinj

TAMARA OBROVAC + STEFANO BATTAGLIA, 26/04/2024, Muzej Apoksiomena, Mali Lošinj

| 23/04/2024 | lada |

>> opširnije


cover: Metaklapa i Zagrebačka filharmonija izvode Iron Maiden, 03/05/2024., Lisinski, Zagreb

Metaklapa i Zagrebačka filharmonija izvode Iron Maiden, 03/05/2024., Lisinski, Zagreb

| 23/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Adam Semijalac i Fige @ Lisinski, Zagreb, 8/5/2024

Adam Semijalac i Fige @ Lisinski, Zagreb, 8/5/2024

| 23/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


> chek us aut!
> rilejted? [@ terapija.net]
> najawe [blitz]

>> sve blitz najawe

> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*