home > najawa > Muzika Je Zvonko Radost: Stray Dogg, Sara Renar i J.R. August @ Vintage Industrial Bar, 12/02/2015

kontakt | search |

Muzika Je Zvonko Radost: Stray Dogg, Sara Renar i J.R. August @ Vintage Industrial Bar, 12/02/2015

Najveća regionalna, glazbena top lista Muzika Je Zvonko Radost uz pomoć prijatelja iz bonbon-a kreće uživo! Na prvoj večeri 12. veljače 2015. u Vintage Industrial Baru nastupit će Stray Dogg, Sara Renar i J.R. August.

Romantični koncert u mjesecu ljubavi.

Nakon tri godine rada, najprije putem Facebooka, a nakon toga i kao web stranica, nakon više od 150 pripremljenih lista i 600 prezentiranih izvođača iz svih država Regije, tjedna lista moderne muzike Muzika Je Zvonko Radost u suradnji s najoptimističnijom mobilnom mrežom bonbon, pokreće koncerte uživo u kultnom zagrebačkom klubu Vintage Industrial Bar.

Jednom mjesečno i to četvrtkom Zvonko će prezentirati tri recentna i najbolja izvođača sa svoje liste.

Stray Dogg - Beogradska grupa Stray Dogg postoji tri godine, a čine je Dukat Strajnić - glas i gitara, Marko Ignjatović - gitara, Ana Janković - violina i glas, Jelena Damjanović - klavir, Vladimir Milićević -bas i Relja Ilić -bubanj. Bend je objavio dva studijska albuma ("Almost" i "Fire's Never Wrong") - treći je najavljen za 2015. godinu i do danas je svirao preko stotinu koncerata. Pored samostalnih nastupa, tokom karijere dijelili su binu s mnogim slavnim domaćim i stranim imenima kao što su Damien Jurado, Chinawoman, Scoutt Niblett, Mark Eitzel, Darkwood Dub, Obojeni Program, Rambo Amadeus, Howe Gelb...

Sara Renar - Odlične recenzije albuma i održanih koncerata, Saru Renar stavljaju u sam vrh novog vala hrvatske kantautorske scene. Zagrebačka kantautorica sama potpisuje tekstove i glazbu za svoje pjesme. Prve pjesme počela je pisati prije pet godina, što je kulminiralo u travnju 2013. izlaskom debitantskog albuma pod nazivom "Djeca" u izdanju Aquarius Recordsa. Svojim novim albumom "Jesen" Sara je potvrdila status nejprogresivnije glazbenice novog vala, prikupivši samo najbolje recenzije od strane regionalnih portala, magazina i radio postaja. Nakon što je rasprodala zagrebačku Tvornicu krajem rujna prošle godine, prije dva mjeseca nastupila je i na RockOff festivalu i osvojila nagradu za najbolju izvedbu.

J.R. August - mladi je umjetnik, kompozitor, kantautor i multiinstrumentalist iz Zaboka. Rođen 30. siječnja 1989. Većinu djetinjstva provodi u bliskom doticaju s prirodom, pišući poeziju i jednostavne skladbe za klavir. 2011. godine J.R. počinje raditi na svom prvom EP-u, kvadrilogiji "Change of Seasons" - priči ispričanoj kroz glazbu i videospotove, inspiriranoj lucidnim snovima koje je August doživljavao u to vrijeme te E.A. Poe-vom mračnom poezijom i H. Hesse-ovim psihodeličnim romanima koje je čitao. Nakon postavljanja prvog dijela kvadrilogije, "Man with the Magnificent Mind "na YouTube, video je u manje od tjedan dana postao broj 1. na službenoj stranici benda Coldplay, izazivajući odlične reakcije domaće i strane publike, premašujući 60.000 klikova na YouTube-u. Drugi, treći i četvrti dio kvadrilogije, "Distort Reality", "John John" i aktualni "Change of Seasons" izazvali su slične reakcije. Glazbenik trenutno radi na seriji EP albumu, održava solo koncerte i koncerte s pratećim bandom s kojim će nastupiti i u Vintage Industrial Baru.

Koncert počinje u 20:30 sati, a prije i nakon nastupa bendova publiku će zabavljati DJ Trsha.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 30 kuna, a na dan koncerta 40 kuna. Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Vintage Industrial Baru (Savska 160).

promo guy // 30/01/2015

Share    

> najawa [last wanz]

cover: BONGZILLA (SAD) + KADABRA (SAD) @ Močvara, Zagreb, 28/04/2024

BONGZILLA (SAD) + KADABRA (SAD) @ Močvara, Zagreb, 28/04/2024

| 24/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Ibrahim Maalouf & The Trumpets of Michel-Ange @ Druga Godba, Križanke, Ljubljana 23/5/2024

Ibrahim Maalouf & The Trumpets of Michel-Ange @ Druga Godba, Križanke, Ljubljana 23/5/2024

| 23/04/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: TAMARA OBROVAC + STEFANO BATTAGLIA, 26/04/2024, Muzej Apoksiomena, Mali Lošinj

TAMARA OBROVAC + STEFANO BATTAGLIA, 26/04/2024, Muzej Apoksiomena, Mali Lošinj

| 23/04/2024 | lada |

>> opširnije


cover: Metaklapa i Zagrebačka filharmonija izvode Iron Maiden, 03/05/2024., Lisinski, Zagreb

Metaklapa i Zagrebačka filharmonija izvode Iron Maiden, 03/05/2024., Lisinski, Zagreb

| 23/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Adam Semijalac i Fige @ Lisinski, Zagreb, 8/5/2024

Adam Semijalac i Fige @ Lisinski, Zagreb, 8/5/2024

| 23/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


> chek us aut!
> rilejted? [@ terapija.net]
> najawe [blitz]

>> sve blitz najawe

> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*