home > njuz > NOVA IZDANJA: Thundersteel, Se'am, Mašinko, Garage In July, Kriptidi, Ukhel.

kontakt | search |

NOVA IZDANJA: Thundersteel, Se'am, Mašinko, Garage In July, Kriptidi, Ukhel.

01. THUNDERSTEEL - NOVI SINGL I SPOT!

Novosadski oldschool heavy metal sastav "Thundersteel" objavio je novi singl u vidu spota pod imenom "Armageddon Age" i tako zvanično predstavio novu postavu i najavio novi materijal.

"Armageddon Age" je rađen pod režiserskom palicom Aleksandra Madžarevića i MEMO Workshop tima, a singl je snimljen u studiu "Alpha Design" u Novom Sadu, za čiji miks i master je bio zadužen Vladimir Perović (The Gift).



- "Veoma smo ponosni i srećni što smo kompletirali postavu, što smo ponovo na sceni i što smo konačno uspeli da realizujemo singl u ovakvom obliku! Ovim putem se zahvaljujemo kompletnom
fantastičnom timu MEMO Workshop-a kao i svim asistentima. Izdavanjem singla smo želeli da pošaljemo poruku publici da smo življi nego ikada i da definitivno radimo na tome da kompletiramo
naše naredno izdanje, o čemu ćemo uskoro moći mnogo više da kažemo kada se sav proces pisanja i aranžiranja pesama završi. Sva pozitivna energija, pakao u nama, čekanje i strpljenje će se definitivno isplatiti!" najavljuju iz tabora benda.

Singl je objavljen pod izdavačkom kućom "Grom Tmina Records" iz Srbije.

02. SE'AM - NOVI SPOT!

Što se dogodi kad Korn i Slipknot imaju dijete koje je odbačeno jer je preružno? Moguće da se radi o pjesmi benda SE'AM koji se vratio nakon dulje pauze i snimio spot za singl KORNFLAKES. Svojim jednostavnim izričajem pokazali su svima da se kvalitetan spot ne mora sastojati od skupe produkcije - dovoljno je izdvojiti malo novca i počastiti se odlaskom u zabavni park. Iz benda kažu da SE'AM ne donosi ništa novo, već sve ono što smo imali priliku čuti prije. Iz prvih sekundi spota vidi se da bend donosi slobodnu energiju kaosa, koja za cilj ima stvoriti nešto prekrasno ružno.



Sami za sebe kažu da su jako čudan bend. Do sad su objavili čak dva EP izdanja i to na engleskom, hrvatskom i demonskom jeziku. Njihove pjesme traju od 30 sekundi pa sve do sedam minuta - nema pravila u trajanju osjećaja.

"Vratili smo se iz mirovanja zato što nam se pridružio novi bubnjar Samuraj J. On je majstor zen ritma." poručio je glavni vokal i gitarist benda Chameleon.

Uz njih dvojicu, na basu se nalazi Mutt koji je također nedavno udomljen. Svi zajedno baziraju se na divljoj i spontanoj energiji koja se najbolje vidi za vrijeme koncerata uživo i donosi veliku nepredvidljivost svake nadolazeće izvedbe. Svaka glazba može biti lijepa, a SE'AM njeguje slobodu izražaja koliko god on prljav bio. Svojim radom kombiniraju nu metal, grunge, garage, punk, blues i mnoge druge žanrove bez pretjeranog određivanja.

Budući planovi benda uključuju potpuni izlazak iz najdublje rupe u kojoj obitavaju. Pripremite se na ispiranje pop atrakcija - SE'AM dolazi.

03. MAŠINKO - NOVI SPOT!

Zagrebački bend Mašinko, koji uživa podršku velikana Hladnog piva i Dubioze kolektiv, izbacio je novi videospot za singl "Veća lopata". Pjesma je ujedno druga strana maxi singla čiji je prvi spot za pjesmu "Punim plućima" već predstavljen.



Glavnu ulogu u videospotu preuzeo je Chris Ian, karizmatični vokal žestokog zagrebačkog benda Killed A Fox. Režiju, produkciju, snimanje i montažu spota zajedničkim su snagama odradili Vjekoslav Palinić, Hrvoje Baudoin, Marko Nemec i Andrija Ražnatović koji je uz to i autor teksta.
Mašinko je bend Dostave Zvuka i Dirty Old Labela.

04. GARAGE IN JULY - NOVI SPOT!

"Ostat ću mlad" treći je singl skinut s EP-a "Sjaj u blatu". Prethodili su mu "Buntovnik ljubavi" na kojem je gostovao Šiljo iz Gatuza te "Trijem za ples" s kojom je bend upao na prošlogodišnje izdanje Rock Off-a.



Pjesma je jednostavna. Govori o mladosti. Ostati mlad za nas znači ne odustajati, ne padati u zamke odraslog svijeta te ostati svoj. Ne dati vremenu, navikama i nekim velikim promjenama u životu da nam uzmu ono što najviše volimo, a to je glazba. Bez obzira na sve i dalje biti na putu, rasti, svirati i razvijati se. Biti svjestan misije o kojoj su govorili Blues Brothersi.

Spot je montirao basist i frontman benda, a u njemu se mogu naći od snimaka benda u njihovom prostoru za probe do snimaka s vjenčanja gitarista benda.

05. KRIPTIDI - NOVI SINGL!

Dana gospodnjega 29.07.2018. zadarski "Kriptidi" vam serviraju novi singl! A onda svi sjedoše i večeraše...Dobar tek!



06. UKHEL - PRVI DEMO!

Dubrovački black/death metal sastav Ukhel izbacio je prije desetak dana dvije pjesme koje, između ostalog, možete poslušati na sljedećem linku:

promo girl // 29/07/2018

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Slijepi duh" u akustičnoj izvedbi bjelovarskog kantautora Fyu

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album

Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album "Everyone Else Is OK"

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Supercluster" novi singl i video THOT

| 25/03/2024 | terapija |

>> opširnije


cover:

"Broken Beauties" improvizirani dark-jazz dueta LIL

| 24/03/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Kad imamo mirne glave" novi album TIDAL PULL

| 22/03/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*