home > njuz > Objavljen kompletan program za Malu binu Trenchtown festivala

kontakt | search |

Objavljen kompletan program za Malu binu Trenchtown festivala

Obaveštavamo vas da je objavljen kompletan program za Malu binu Trenchtown festivala, na kojoj će između ostalih nastupiti Prti Bee Gee, Irie FM, Autopark i Svetlana Som Sistema (Filtercutter, Andrea3000 i Thunderloops).

Najznačajniji domaći underground rep sastav Prti Bee Gee će nastupiti prvog dana festivala, 30. aprila. Vlasnici verovatno najduhovitijih rima i ingenioznih super-ironičnih fikcija iza sebe imaju tri albuma i reputaciju najboljih hroničara beogradskih ulica. Nakon što je njihov prijatelj i treći član benda Davor Bobić Mos-kri preminuo 2005. godine, Mikri Maus i Eufrat nastavljaju kao duo kreirajući jednako realistične i subverzivne slike tranzicione Srbije.
[ Prti Bee Gee ]

Prti Bee Gee   © Luka Knežević - Strika

Iste večeri će nastupiti devetočlani roots reggae bend Irie FM. Postavku instrumenata čini, pored ritam sekcije, i duvačka sekcija: bubanj, bas, ritam i solo gitara, klavijature, perkusije, dva trombona, saksofon i truba. Ovaj muzički kolektiv predvodi autor pesama i trombonista Vukašin Marković (nekada član Eyesburna), a pored njega Irie FM čine Slobodan Jovanović (gitara), Darko Adamović (klavijature), Nikola Ćirović (bubnjevi) i Andrej Pavlović (bas), Igor Vićentić (perkusije), Andreja Bućan (saksofon), Sava Matić (truba) i Ognjen Čukić (trombon). Karakterističan Irie FM zvuk uživo zaokružuje tonski inženjer Uroš Milojević. Irie FM su do sada objavili dva albuma i održali su brojne koncerte širom Srbije i regiona, između ostalih, četiri godine su nastupali na Exitu, kao i na festivalima Trenchtown, Supernatural, BELEF, Demofest, Jelen Pivo Live, Dani Beograda...

Drugog dana festivala, 1. maja, na Maloj bini, nastupiće beogradski alt-pop sastav Autopark. Do sada su objavili tri albuma, od čega je debi izdanje koje je bendu donelo posvećene poštovaoce, "10+1" objavljeno 2005. godine samo na internetu. Krajem prošle godine izdali su svoj treći album "Sve dalje".
Autopark su: Ognjenka Lakićević (vokal), Nikola Berček (gitara), Dušan Lopušina (gitara), Milan Bogdanović (bas), Dejan Utvar (bubnjevi) i Aleksandar Sivački (klavijature).
[ Autopark ]

Autopark

Prvog dana festivala, 30. aprila na Maloj bini će nastupiti Svetlana Som Sistema (Filtercutter, Andrea3000 i Thunderloops). U pitanu je kombinacija DJ seta i živog nastupa pod okriljem etikete Svetlana Industries koju je prošle godine u Beogradu osnovao Toby Brundin iz Londona. Svetlana Industries okuplja umetnike iz Srbije, Bosne, Mađarske, Britanije, Amerike i Bugarske (1000names, Parallel Concept, Antstar, Jackhigh, Polyklinik, Teebs, Piece of Shh, Filtercutter). Nastupi muzičara sa ove etikete poseduju snažan vizuelni identitet koji nastaje u saradnji sa ilustratorima i dizajnerima animacije iz Meksika, Srbije, Amerike, Italije... Prvo veče na Maloj bini, imaćemo priliku da uživamo u vrhunskom dubstep muzičkom performansu.

Pored ovih izvođača, na Maloj bini će nastupiti:
30.april - Irie revolution Sound System, Stuttgart Online i Rajahman
1.maj - Jah Messinjah Sound System, Memlah, Nežni Dalibor, Heartical Sound System i Ital Vision Sound System
2.maj - Superstar Selektor, Put kojim se gyere ide, Omladinac 11, White City Massive, ZAA, Line Out i DJ Necone (drum'n'bass)


Već su najavljeni svi izvođači koji će nastupiti na Velikoj bini:
30.april - Veliki Prezir, Obojeni Program i Irie Maffia
1.maj - Darkwood Dub, Sunshine i Zoster
2.maj - Lollobrigida, Psihomodo Pop i port-royal


Uskoro možete očekivati kompletnu satnicu za Veliku i Malu binu.

Fizička prodaja karata počela je 1. aprila, a karte se mogu kupiti u Beogradu - Bilet Servis, Mamut megastore i Supermarket (Višnjićeva 10), Novom Sadu - Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12) i Subotici - Caffe knjižara Plato. Dnevne karte se mogu kupiti po ceni od 650 dinara, a kompleti karata za sve dane po ceni od 1.650 dinara.

Online prodaja karata je već u toku i to preko sajta gigstix.com po istim cenama.

Princip kupovine karata je sledeći: nakon logovanja, kupac bira tip karte (pojedinačna ili komplet) i broj karata koliko želi da kupi, zatim popunjava lične podatke i nakon što potvrdi kupovinu na mejl dobija uplatnicu sa svim podacima o kupovini. Nakon što kupac uplati novac, stići će mu mejl vaučer sa ličnim podacima i serijskim brojem. Karte se uz posedovanje vaučera podižu na samom ulazu u festivalski prostor od 30. aprila. Kupci kompleta karata pomoću serijskog broja na vaučeru moći će da rezervišu besplatan boravak u kampu.
Vaučer se menja za narukvicu - ulaznicu na ulazu festivala Trenchtown, a sami vaučeri su personalizovani i pri zameni kupac je dužan da se identifikuje ličnim dokumentom. Zamena je moguća samo od strane kupca lično.

U okviru festivalskog prostora, koji je kompletno ograđen, nalazi se kamp čiji je kapacitet zbog velikog interesovanja ove godine uvećan na 700 šatorskih mesta, a biće dostupan i parking koji sadrži 600 mesta za posetioce i 100 za goste i medije.
Svi koji kupe komplet ulaznica, online ili fizički na prodajnom mestu, imaju besplatan smeštaj u kampu. Zbog bolje organizacije i komfornijeg smeštaja, svaki kamper pojedinačno treba unapred da rezerviše svoj boravak u okviru kampa.
Smeštaj u kampu se rezerviše tako što se popuni kratak online formular na sajtu festivala - www.trenchtown.org, i već možete početi sa pakovanjem šatora i odbrojavanjem do početka festivala. Kao i prošle godine, uz besplatan smeštaj u kampu dobijate i parking mesto. Komfor u kampu je bitno poboljšan unapređenom infrastrukturom mobilnih tuševa sa toplom vodom i većim brojem toaleta.

Broj šatorskih mesta je ograničen, a interesovanje veće nego prošle godine, zato požurite sa svojom rezervacijom.

10. Trenchtown festival biće održan na poznatoj lokaciji - u predivnom prirodnom okruženju Etno kampa nadomak Palića, ali vas ove godine očekuje još impresivniji muzički program i veoma interesantni i bitno poboljšani prateći sadržaji.

Na dve bine predstavićemo najznačajnije aktuelne regionalne bendove i DJ-eve koji će Etno kamp na tri dana učiniti najzabavnijom šumom na svetu.

Tokom dana posetioci će moći da prate promocije i izložbe, da učestvuju u debatama i radionicama ili prosto uživaju u opuštenoj Trench atmosferi - egzotičnim čajevima, aromatičnom duvanu iz nargila, a već od kasnog popodneva kreće muzički program koji će trajati do ranih jutarnjih časova.

Video snimke najupečatljivijih momenata sa prošlogodišnjeg festivala možete pogledati na YouTube kanalu Trenchtown festivala, na: www.youtube.com/user/trenchtownfestival

Festival i ove godine organizuje FOKUS Fondacija iz Subotice.

Osetite delić atmosfere prošlogodišnjeg Trenchtown festivala, posetite galeriju fotografija na www.trenchtown.org/trench-media/trench-gallery/2009.

promo guy // 10/04/2010

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Centaurus A Galaxy", još jedan video s hvaljenog albuma KING UBU

| 18/04/2024 | terapija |

>> opširnije


cover: Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Smrt svetu", novi singl niških dadawave legendi FIGURATIVE THEATRE

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Reinterpretacija soundtracka za SF film

Reinterpretacija soundtracka za SF film "Contact" u izvedbi Scott Lawlora

| 17/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover: ŠPURIJUS objavili predizborni singl

ŠPURIJUS objavili predizborni singl "Direktan prijenos" s frontmenom TBF!

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*