home > njuz > NOVA IZDANJA: Elisha, Činčila, Jall Aux Yeux, The Leaps, Two-Stroke Engine, Cold Snap.

kontakt | search |

NOVA IZDANJA: Elisha, Činčila, Jall Aux Yeux, The Leaps, Two-Stroke Engine, Cold Snap.

01. ELISHA

Pulsko/riječki kantautor, pisac i liječnik Eliša Papić predstavlja treći album u sklopu svog projekta Elisha.

Album "Let me tell you about" prati 8 likova i njihove priče. Žanrovski se radi o mješavini indie folka, rocka i elektronske glazbe. Album je nastao u potpunosti u kućnom studiju te ga je snimio, producirao i masterizirao sam Eliša.

Dodatne vokale potpisuju riječka pjevačica Narmi(Mirna Kuzmić) na pjesmi Siren, Ocean of Winds i rumunjska etno pjevačica Cristina Vrancianu na pjesmi Alice, Her Chords.

Ne smije se ni zaobići artworke koji su rađeni za pojedine pjesme albuma a koje potpisuje riječka umjetnica Lea Labrović.



02. ČINČILA

Sarajevski alternativni bend Činčila je objavio svoj novi spot za pjesmu "Monkey In My Head"!

Ovo je njihov prvi singl objavljen na stranom jeziku. Frontmen benda Vanja Solaković je rekao, da se radi o eksperimentu, jer ga je zanimalo kako Činčila zvuči na engleskom jeziku.

Pjesma "Monkey In My Head" se nalazi na njihovom posljednjem albumu "Bez oblika", koji je objavila beogradska izdavačka kuća Lampshade Media.



03. JALL AUX YEUX

Pred vama je pjesma i video La Sérénade koja je nastala kao plod suradnje Jall aux yeux i slovenske pjevačice Nuške Drašček (mjuzikl, opera, pop, gospel, jazz, blues, šansona). Pjesma je zamišljena kao duet ali naš Mirzah zbog nemogućnosti prelaska granica nije mogao učestvovati u snimanju. Suradnja je trebala biti predstavljena u proljeće ove godine na zajedničkoj svirci u Sloveniji koja je otkazana zbog covid epidemije. Svirka će se sigurno održati čim nam to prilike dopuste pa će pjesma dobiti i svoju live verziju!



04. THE HEAPS

Nakon visoko energičnog i eksplozivnog EP-a "Meltdown" objavljenog u vlastitom izdanju, splitski bend "The Heaps" objavio je spot za pjesmu "Hole" koja najavljuje novi autorski materijal benda. Miks i master još jednom potpisuje Kel Gore, a videospot je djelo samih članova benda.



05. TWO-STROKE ENGINE

Par meseci nakon izdavanja video singla "Reke vam ne damo" i jako uspešne saradnje sa Darkom Micićem, bend Two-Stroke Engine je ponovo tu.

Pesma "Slipped away" najavljuje novo izdanje, "Perfection Overrated - Live Video EP", u formi video EP-a sa 4 nove pesme, odsvirane uživo. Youtube premijera ostalih pesama je zakazana za petak 25.09.2020. u 10h, dok će audio izdanje biti dostupno za besplatan download sa Two-Stroke Engine Bandcamp i SoundCloud profila od 27.09.2020.

Kao i prethodni album iz 2019. "Mexican Standoff" i ovaj materijal je snimljen uz veliku pomoć prijatelja.

Vladislav Dopudja i Nenad Pejčić su majstorski snimili zvuk i uhvatili pravu atmosferu, dok je video zabeležila Korello ekipa, Miloš Ćirković, Ivan Savić i Martin Ristić.

Audio mix i mastering Vladislav Dopudja i Two-Stroke Engine, artwork i video edit Ivan Todorović.

Video je snimljen u ESG studiju u Knjaževcu.



06. COLD SNAP

Varaždinski metal bend Cold Snap objavio je live spot za singl "Serenity". Spot je sniman tijekom njihovog posebnog "social distancing metal koncerta". Kako su koncerti i nastupi uživo ogramn dio Cold Snapa, nemogućnost sviranja im predstavlja ogroman problem. Tako je bend odlučio uzeti stvari u svoje ruke i organizirati sjedeći metal koncert na otvorenom.

Poduzete su sve mjere kako bi se posjetiteljima omogućilo najsigurnije koncertno iskustvo. Iako je koncert bio izvorno zamišljen kao kombinacija plastičnih stolica, metalaca i lokalnih bendova - u jednom se je trenutku publika ponesena osjećajima digla sa mjesta, te počela skakati, gurati se i pjevati s bendom.

"Energija između benda i publike je bila čarobna. Bilo je veliko zadovoljstvo popesti se na pozornicunakon toliko dugo vremena i nadamo se da ćemo se tamo vratiti ubrzo."

"Serenity" je izvorno predstavljena u dvostrukom spotu (ili kratkom filmu). Pjesma govori o emotivnom neuspjehu, nametnutoj mržnji i agresiji, te kulminira (kao što sam naziv govori)
u spokoju - načinu pomirenja isključivo samih sa sobom.

Snimanje i montažu napravio je Kerativ.

terapija // 24/09/2020

Share    

> njuz [last wanz]

cover: MATEJ KRAJNC ima novi singl o Horviju

MATEJ KRAJNC ima novi singl o Horviju "Horvi izzove Krajnca na trganje listkov s koledarja za leto 2024" u stilu - SUICIDE!

| 18/03/2024 | terapija |

>> opširnije


cover: kolekcija Black Paintings Francisca Goye u audio formatu IO!

kolekcija Black Paintings Francisca Goye u audio formatu IO!

| 18/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover:

"Angel for the masses" novi spot dreDDup

| 17/03/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Rane" - nov singl i video benda Lelee

| 15/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: nova pjesma benda Kensington Lima zove se

nova pjesma benda Kensington Lima zove se "The Beat That Saved Our Lives".

| 15/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


> chek us aut!
> rilejted? [@ terapija.net]
> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*