home > njuz > NOVA IZDANJA: Po Kratkom Postupku, RIB, Thee Melomen, FC Apatride UTD, Elisha, Robija Hrvata & Grof Kanizsai, Lovely Quinces, Jeremiah's.

kontakt | search |

NOVA IZDANJA: Po Kratkom Postupku, RIB, Thee Melomen, FC Apatride UTD, Elisha, Robija Hrvata & Grof Kanizsai, Lovely Quinces, Jeremiah's.

01. PO KRATKOM POSTUPKU - PRVI SPOT!

Prvi zvanični video spot za pesmu ''Povedi me'' koja se nalazi na albumu ''Slika i neprilika''. Album je izašao u novembru za beogradsku izdavačku kuću ''R'n'R Records'' i sadrži 10 pesama. Snimanje, montažu i produkciju ovog spota uradila je ekipa ''Tron Studija'' iz Novog Sada.



02. RIB - NOVI ALBUM!

Rib iz SKopja izdali novi album! Sniman u bioskopu Frosina (MKC SKopje) od strane Alena Hadzi Stefanova. Miksao, producirao i odradio mastering Gospodin Ben "Faz" Farestvedt iz Brajtona.



03. THEE MELOMEN - VINILNO IZDANJE NOVOG ALBUMA!

Ubrzo nakon digitalnog izdanja , novi album banda Thee Melomen "Disappear", pojavio se i na vinilu u izdanju Martin's Garage Records iz Ljubljane. Album je snimljen u Pod.room studiju u produkciji Dražena Gavrilovića, a Pavle Miholjević napravio je mastering pjesama za vinil.

Art dizajn omota napravio je Darko Kujundžić, a fotografije Josip Bolonić . S radošću vam možemo reći da je riječi za pjesmu " Secret Double Agent Girl" napisao legendarni
nezavisni izdavač ( "Slušaj najglasnije") Zdenko Franjić. Zajedno s pločom izdan je i novi singl s albuma pod imenom "Freight Train" , kojeg možete poslušati na YouTubeu:



04. FC APATRIDE UTD - NOVI ALBUM I SPOT!



Beogradski reggae sastav FC Apatride Utd objavio novi album pod nazivom "Third Worldism", koji je objavljen za izdavačku kuću Earth Works Outernational iz Holandije. Riječ je o petom studijskom albumu benda, koji je sniman u Earth Works studiju u Amsterdamu.



05. ELISHA - NOVI SINGL!

Kao najavu svog drugog albuma Elisha predstavlja singl "Next 3 Weeks" koji je samostalno snimljen i izmiksan uz gostovanje gitariste Glorijana Jelčića. Pjesma, kao i album, označuju odmak kako od dosadašnjeg zvuka, tako i od tematike, hvatajući se ovaj put intimnijih priča ispričanih kroz raznoliku paletu žanrova. Album Chaos Buddy ugledat će svjetlo dana u digitalnom izdanju 05. svibnja, 2019. godine, te će biti dostupan na iTunesu, GooglePlayu, Amazonu, Deezeru i drugim online trgovinama, kao i na Youtubeu i Soundcloudu.



06. ROBIJA HRVATA & GROF KANIZSAI - NOVI ALBUM!

Na albumu se nalaz jedanaest numera snimljenih u studiju Depth. Snimao je, masterirao i miksao gospodin Filip Sertić.



07. LOVELY QUINCES - NOVI SINGL!

Nakon poduže diskografske pauze naša mlada kantautorica Lovely Quinces objavila je novi singl.



Nastala tijekom Dunjinih višegodišnjih eksperimentiranja u studiju Marka Mrakovčića, pjesma je snimljena krajem 2017. uz pomoć prijatelja glazbenika i to Gorana Nježića (Punčke, ###) na bubnjevima i Anje Tkalec (Punčke) na basu. Mark Mrakovčić je i ovoga puta bio zaslužan za produkciju i mix pjesme.

08. JEREMIAH'S - NOVA LIVE SNIMKA!

Mjesec dana nakon koncertne promocije njihovog albuma prvijenca "Time To Rob" održane u kultnom zagrebačkom klubu KSET, filipjansko- zadarski bend Jeremiah's su publici predstavili nikad prije objavljenu pjesmu "Head In The Sand", emotivnu i energijom prožetu live izvedbu snimljenu prilikom svirke.

"Pjesma "Head In The Sand" vukla se već neko vrijeme po našim probama te je tek pred sam nastup u KSETu odobila svoju strukturu, iako nikakvi detalji u svezi nje nisu bili dogovoreni za nastup. Upravo zbog nevinosti pjesme i spontanosti prilikom njezine izvedbe a i vjerojatnosti da je više nikad nećemo doslovno ovako odsvirati , drago mi je da je pjesma dokumentirana na ovaj način" - rekao je Roko Vodopija, gitarist benda.

Ovogodišnji pobjednici 22. HGF-a i 9. Croatian Blues Challengea te prošlogodišnji najbolji mladi bend po izboru Mega Music Awards, nakon odličnog debitantskog albuma te nekoliko video spotova, ovaj put su se publici odlučili predstaviti atmosferičnošću live izvedbe i pjesmom koja je prilikom svirke "zarobila" kreativni trenutak te kombinaciju strukture aranžmana i čiste improvizacije.

promo guy // 30/01/2019

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Red Noise", drugi album kanadskog COPPERGEAR za z0 Records

| 28/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover: SaKaC :

SaKaC : "Experiments Within Chaos", novi album na Crime:Scene Records

| 26/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Diskont TV no.24 - POCKET PALMA

Diskont TV no.24 - POCKET PALMA

| 24/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Frenkie najavio svoj deseti album

Frenkie najavio svoj deseti album "Manifest"

| 23/04/2024 | ivana |

>> opširnije


cover: KEKAL počinje s akustikom kao K432

KEKAL počinje s akustikom kao K432

| 22/04/2024 | mr x. |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*