home > njuz > Satnice koncerata Arctic Monkeys i Tame Impala

kontakt | search |

Satnice koncerata Arctic Monkeys i Tame Impala

Dva velika glazbena dana u organizaciji Charm Musica očekuju nas idući tjedan u Puli, kada se na pozornicu velebne Arene penju Arctic Monkeys i Tame Impala. Arctic Monkeys, jedan od najznačajnijih svjetskih indie rock bendova nastupa u utorak 16. kolovoza, a dan nakon njih, u srijedu 17. kolovoza i to prvi put samostalno u Hrvatskoj koncert će održati australska rock-pop senzacija Tame Impala.

Arctic Monkeys vratili su se na pozornice prvi put nakon 'Tranquility Base Hotel & Casino' turneje, koja je završila 2019. godine i to s prva dva koncerta održana u Istanbulu 9. i 10. kolovoza. Naime, bend je u studenom najavio nekoliko odabranih koncerata za ljeto ove godine, i to u Hrvatskoj, Češkoj, Turskoj te Bugarskoj, pa je tako i Pula stigla na popis odabranih destinacija. Sve ulaznice za najavljene koncerte rasprodane su u rekordnom roku, pa tako i one za koncert u pulskoj Areni, a oni koji su uspjeli doći do ulaznice imat će priliku uživati u koncertu jednog od najuspješnijih britanskih bendova koji se pojavili u posljednje vrijeme. Za koncert Arctic Monkeysa publiku će zagrijavati mladi četveročlani sastav iz Dublina u usponu - Inhaler, čiji je frontman sin legendarnog Bono Voxa iz benda U2. Vrata Arene se za publiku otvaraju u 18 i 30, Inhaler kreće u 20 sati, a Arctic Monkeys u 21 i 15.

Dan nakon velike indie rock fešte, u srijedu 17. kolovoza, Tame Impala ispunit će Arenu svojim jedinstvenim spojem rocka i popa, svjetla i slike. Direktno s pozornica velikih festivala, pulski koncert će biti jedan od rijetkih samostalnih nastupa za Tame Impalu ovo ljeto. Kreativni motor ovog australskog benda je Kevin Parker koji je autor svih pjesama i jedan od najutjecajnijih glazbenih umova modernog popa i rocka posljednjeg desetljeća, koji je kao autor i producent surađivao s The Weekndom, Travisom Scottom, SZA-om, Lady Gagom, Markom Ronsonom, Kanyeom Westom i mnogim drugima, a kao izvođač slovi kao jedan od najutjecajnijih vokala posljednjeg desetljeća.

Nastup Tame Impala u Puli dio je svjetske turneje kojim promoviraju "The Slow Rush", četvrti studijski album koji nastavlja niz odličnih izdanja, a među ostalim osvojio je i dvije nominacije za Grammy. Odnedavno Tame Impala ispunjava radijski eter s novom uspješnicom, suradnjom s Dianom Ross u singlu "Turn Up The Sunshine" s nedavno objavljenog albuma filmskog glazbe za "Illumination's Minions: The Rise of Gru". U pulskoj Areni kao predgrupa pridružit će im se i američki indie rock duo Mattiel, koji izvode glazbu s daškom psihodelije, malo galopirajućeg honky-tonka i na čelu, moćan i uvjerljiv vokal. Ulaznice za ovu glazbeno-vizualnu poslasticu mogu se kupiti online i na fizičkim prodajnim mjestima Eventim sistema. Vrata Arene otvaraju se u 18 i 30, predgrupa kreće u 20 sati, a Tame Impala u 21 i 15.


INFORMACIJE O POSEBNOJ REGULACIJI PROMETA U BLIZINI PULSKE ARENE

Povodom održavanja koncerata Arctic Monkeys i Tame Impala dana 16. i 17. kolovoza u večernjim satima za vrijeme trajanja koncerata neće biti dozvoljen promet motornih vozila na sljedećim prometnicama oko Arene:
● u Istarskoj ulici, od raskrižja sa Scalierovom ulicom do Trga Nimfej
● na Trgu Nimfej, od Istarske ulice do Flavijevske ulice
● na Šetalištu Nella Milottija
● u Amfiteatarskoj ulici
● u Scalierovoj ulici, od raskrižja sa Istarskom ulicom do raskrižja sa Stiglichevom ulicom
● u Nezakcijskoj ulici
● na Trgu Ozad Arene
Stanarima i vlasnicima poslovnih subjekata na tom području promet navedenim prometnicama će biti dozvoljen.
Također, za vrijeme trajanja ukrcaja i iskrcaja opreme izvođača u određenim periodima u danu bit će otežan promet/sužena cesta ispred same Arene. Molimo sve koji dolaze na koncert da parkiraju na Rivi i na Mandraču, kako se u gradu ne bi stvarale nepotrebne gužve.



promo girl // 12/08/2022

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Slijepi duh" u akustičnoj izvedbi bjelovarskog kantautora Fyu

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album

Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album "Everyone Else Is OK"

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Supercluster" novi singl i video THOT

| 25/03/2024 | terapija |

>> opširnije


cover:

"Broken Beauties" improvizirani dark-jazz dueta LIL

| 24/03/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Kad imamo mirne glave" novi album TIDAL PULL

| 22/03/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*