home > njuz > 3rd Rocket Records Info

kontakt | search |

3rd Rocket Records Info

Tko se krije iza trece rakete?

Ovo je veoma nezahvalno pitanje... iza trece rakete skriva se desetak ljudi koji sviraju u bendovima koje "treca raketa" trenutno promovira. U praksi se treca raketa zapravo zove Udruga gradjana FAUL, no "3rd rocket records" ostaje ime koje ce se gurati kao brand iz prakticnog razloga sto je vise punk nego FAUL (op. Autora - Cudno razmisljanje neko jel?). Treca raketa su za sada Plan B, Dolibasija, Puf Pant, Flegma, Spierdalaj i NervousStand. Dakle, nije treca raketa label koji ce gurati bendove vec ce bendovi gurati tu etiketu te samim time pomagati neposredno jedni drugima. Zapravo, "3rd rocket records" nije nista drugo doli marketinski instrument za promoviranje nasih nekih vlastitih interesa. Mi za svoje bendove radimo: Izdavastvo, distribuciju, promociju i booking! Mi smo jedna "Agencija" kako bi se to vani reklo!

Jesmo li mi jos uvijek punk?

Naravno!! Misljenja smo da je to ono sto bi punk zapravo trebao biti - jedinstvo - prijateljstvo i snaga... neki su veci punkeri od nekih drugih i tu ce uvijek biti nesuglasica. Mi sebe ne smatramo najvecim punkerima na svijetu - ali daj brate - ako je punk kejos, destrukcija, razbijanje, opijanje i "ne imat za upad jer smo 100kn spizdili na cugu" onda nismo punkeri!

Kako organizirati koncert nasih bendova?

Pa za pocetak bi bilo lijepo da nas upitate koje biste bendove htjeli organizirati, a onda vas mi kontaktiramo privatno i dogovaramo ostatak... nije tesko, imamo iskustvo od preko 50 organiziranih koncerata, te preko 100 odsviranih.

Kako nas mozete promovirati - sto vi mozete uciniti za nas?

U svijetu se postoji termin "pro bono" i u principu se kod nas zasniva tako da vi reklamirate nasu malu "Raketu" i onda je vas benefit to da cete dobivati sitne poklone kao sto su naljepnice, CDi, besplatni ulazi na nase koncerte... no naravno, i mi imamo neke zahtjeve stoga nemojte nista raditi na svoju ruku i onda ocekivati da mi ispunimo svoju stranu dogovora! U principu najvise trazimo novinare, glazbene kriticare, promotore, no i obicne entuzijaste koji zele lijepiti plakate za nase koncerte... Nemas para za upad?? Posalji e-mail i dogovoriti cemo se!

Tehnicki uvjeti organiziranja koncerata nasih bendova?

Mi nismo jako zahtjevni kada je u pitanju organiziranje koncerata, nemamo nekih posebni uvjeta koje bi organizator trebao ispuniti. Ali, ako vi mislite da biste mogli imati problema sa nabavkom opreme, kontaktirajte nas na vrijeme - mi smo u mogucnosti iznajmiti gotovo bilo koji komad opreme koji nam treba (naravno da je to pod uvjetom da ne moramo sami sebi placati da bi svirali).

Jesu li nasi bendovi preskupi?

U vecini slucajeva ce svi nasi bendovi svirati za fer cijene. Naravno -mi cemo bookirati nase bendove po fer cijenama dokle god su promotori i organizatori fer prema nama! To znaci - ukoliko nemate novaca da placate nista drugo osim goriva, cuge i hrane mi cemo svirati za to. No naravno ako na upadu zaradite hrpetinu para - naravno da je fer da nam date neki dio tih novaca... besplatno sviramo samo ako procijenimo da je to OK!

I ja zelim biti 3rd rocket bend!

Ho ho ho, Cekaj malo! Puno mladih punk bendova nema etiketu koja ce ih predstavljati - odnosno brinuti se za njih - isto tako, puno bi mladih bendova htjelo postati 3rd rocket bend!! Treca raketa bi vam stvarno svima htjela pomoci no u ovom trenutku nemamo kapaciteta svima pomoci. Ipak, nismo obicna punk etiketa koja samo izdaje i distribuira bendove - kao sto smo vec napomenuli mi jos radimo i promociju i booking te organiziramo koncerte! Ali - posaljite demo - nikada neznate kada cete zajahati na raketi!

-3rd Rocket Records Team-

pedja // 31/03/2006

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Centaurus A Galaxy", još jedan video s hvaljenog albuma KING UBU

| 18/04/2024 | terapija |

>> opširnije


cover: Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Smrt svetu", novi singl niških dadawave legendi FIGURATIVE THEATRE

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Reinterpretacija soundtracka za SF film

Reinterpretacija soundtracka za SF film "Contact" u izvedbi Scott Lawlora

| 17/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover: ŠPURIJUS objavili predizborni singl

ŠPURIJUS objavili predizborni singl "Direktan prijenos" s frontmenom TBF!

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*