home > njuz > Poznat i DJ program 11. Trenchtown festivala

kontakt | search |

Poznat i DJ program 11. Trenchtown festivala

Predstavljamo vam DJ program ovogodišnjeg regionalnog muzičkog festivala Trenchtown, koji će se održati od 29. aprila do 1. maja u fenomenalnom prirodnom okruženju Etno kampa nadomak Palića.
[ Balkan's Hi-Fi ]

Balkan's Hi-Fi

Takođe ćemo vas upoznati sa popodnevnim programom koji će se održavati na Terasi i na koji smo veoma ponosni. Nastupiće poznati domaći Dj-evi i sound systemi koji će festivalsku šumu i kamp ispuniti roots reggae zvukom.

Nastupi DJ-eva održavaće se nakon koncerata bendova na Maloj bini, a žurka će trajati do duboko u noć.
Prvog festivalskog dana, 29. aprila, u okviru večeri Yardstyle nastupiće Felony Flats, Piece of Shh... i Moodswinger.
Felony Flats je jedan od onih DJ-eva koji pronalaze zajedničku nit između pesama koje bi verovatno retko pomenuli u istoj rečenici. Posebni kvalitet njegovog muzičkog izbora je apsolutna otvorenost, uvek u potrazi za pravom pesmom u datom trenutku. Piece of Shh... je zapravo Goran Simonoski, etablirani producent i jedan od pokretača Belgradeyard Sound System kolektiva i istoimene emisije na Radiju B92 (2000-2009). Pod svojim Piece of Shh… pseudonimom on kombinuje dub uticaje sa komadićima eksperimentalne elektronike, kroz intenzivnu zvučnu paletu koja podseća na zvuk producenata kao što su Helixir ili Shackleton, mešajući uticaje 2step, dubstep i IDM produkcije. Relja Bobić aka DJ Moodswinger je jedan od osnivača kolektiva Belgradeyard Sound System, kroz koji je od 1999. godine aktivan na srpskoj i međunarodnoj kulturnoj i muzičkoj sceni. Pored rada na istoimenoj radio emisiji, 2002. godine osnovao je Dis-patch Festival, koji je tokom svojih 9 izdanja srpskoj publici predstavio preko 300 autora iz 20 zemalja. Pesme i teme natopljene basom i skoro isključivo pušta sa vinila, uz dodatno korišćenje zvučnih efekata i dezorijentišućeg uticaja dim mašine i stroboskopa.

U subotu, 30. aprila, nastupiće Balkan's Hi-Fi i Funk Guru.
Muzički, Balkan's Hi-Fi, kolektiv sa članovima iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije, predstavlja jedinstveni "mash-up" svih podžanrova reggae muzike sa zajedničkom karakteristikom "masne" bas linije, čiji je jedini cilj, kao sami navode - "da ceo klub skače!" Sa njim će nastupiti i MC Lewangz. Funk Guru je više od 10 godina prisutan na hrvatskoj i regionalnoj drum'n'bass i dubstep sceni, kao DJ i član organizacije Confusion DJ's, dubstep promoter i organizator velikog broja žurki. Na Trenchtown festivalu će predstaviti svoju unikatnu kombinaciju dubstepa, hip hopa, break beata i drum'n'bassa.
[ Tijana T ]

Tijana T   © Vladimir Miladinović

Trećeg festivalskog dana, na Maloj bini Trenchtown festivala, nastupiće Tijana T. i Jan Nemeček.
Najpoznatija dama među domaćim DJ-evima u inostranstvu Tijana T. nastupala je u mnogim poznatim evropskim klubovima, a već nekoliko godina kao pevačica sarađuje sa cenjenim njujorškim producentom Abe Duqueom. U Srbiji niz godina unazad ima karijeru na televiziji, bila je i potparolka Exit festivala (2003-2008), kao i deo ekipe koja je napravila emisiju Jelen Top 10...
Jan Nemeček je jedan od najtalentovanijih i najproduktivnijih mladih Dj-eva u Srbiji. Sa nepunih 17 godina je nastupio na Exitu 2006. godine, a sa 19. je objavio debi vinil Multiply za Traffica Records. Za razliku od mnogih DJ-eva i producenata domaće techno scene, Jan preferira nastupe uživo, prezentujući i razvijajući svoje numere u direktnom kontaktu sa publikom na danceflooru.

Program na Terasi (svakog dana od 14 do 20h):
Petak, 29. april: King Calypso, Superstar Selecta, Dusahnbe Selecta
Subota, 30. april: Grassilije Selecta, Ital Vision Sound System, Reggae Maniac Crew
Nedelja, 1. maj: Herbal Queen, Show Me Selecta, Dr. Fuzz & Zoltan

------------------------------------------

U toku je pretprodaja ulaznica za jedanaesti regionalni muzički festival Trenchtown koji će se održati od 29. aprila do 1. maja u Etno kampu nedaleko od Palića.

Dnevne ulaznice se mogu kupiti po ceni od 720 dinara, dok je za komplet karata za sve dane Festivala potrebno izdvojiti 1.790 dinara.
Prodajna mesta:
Beograd: biletarnica Beogradske arene, Info pult PC "Ušće", blagajna Doma sindikata
Novi Sad: Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12)
Subotica: The Code

Online prodaja karata je već u toku preko sajta Gigstix (www.gigstix.com).
Princip kupovine karata je sledeći: nakon logovanja, kupac bira tip karte (pojedinačna ili komplet) i broj karata koliko želi da kupi, zatim popunjava lične podatke i nakon što potvrdi kupovinu na mejl, dobija uplatnicu sa svim podacima o kupovini. Nakon što kupac uplati novac, stići će mu mejl vaučer sa ličnim podacima i serijskim brojem. Karte (narukvice) se uz posedovanje vaučera i ličnog dokumenta podižu na samom ulazu u festivalski prostor od 29. aprila. Kupci kompleta karata pomoću serijskog broja na vaučeru moći će da rezervišu besplatan boravak u kampu.

Od 29. aprila ulaznice će biti nešto skuplje.

U okviru festivalskog prostora, koji je kompletno ograđen, nalazi se kamp čiji se kapacitet zbog velikog interesovanja svake godine povećava.
Svi koji kupe komplet ulaznica, online ili fizički na prodajnom mestu, imaju besplatan smeštaj u kampu. Zbog bolje organizacije i komfornijeg smeštaja, svaki kamper pojedinačno treba unapred da rezerviše svoj boravak u okviru kampa.
Smeštaj u kampu se rezerviše tako što se popuni kratak online formular na sajtu Festivala - www.trenchtown.org, i već možete početi sa pakovanjem šatora i odbrojavanjem do početka Festivala. Kao i prošle godine, uz besplatan smeštaj u kampu dobijate i parking mesto. Kamp je opremljen infrastrukturom mobilnih tuševa sa toplom vodom i velikim brojem toaleta.

Broj šatorskih mesta je ograničen, a interesovanje veće nego prošle godine, zato požurite sa svojom rezervacijom.

Poznati su svi izvođači koji će nastupiti na Velikoj bini Trenchtown festivala:
Petak, 29. april: FC Apatride Utd, Vrooom, Partibrejkers i Bei the Fish
Subota, 30. april: Svi na pod!, Vlada Divljan i Nevladina organizacija, Zemlja gruva i Ritam nereda
Nedelja, 1. maj: Sopot, The Beat Fleet, Dubioza kolektiv i The Carbonfools

Raspored nastupa bendova na Maloj bini:
Petak, 29. april: Temple of the Smoke, D Zoo, Save Da Hood, Bdat Džutim, Smoke 'N' Soul, Yardstyle: Felony Flats, Piece of Shh... i Moodswinger

Subota, 30. april: Neuroleptic trio, Nafta, Teshki zulum, Kandžija, Iskaz, Balkan's Hi-Fi i Funk Guru

Nedelja, 1. maj: Bamwise, Ljudske potrebe, Goribor, The Mothership Orchestra, Tijana T. i Jan Nemeček

Više informacija o izvođačima možete pronaći na sajtu Trenchtown festivala - www.trenchtown.org.

promo guy // 15/04/2011

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Crni kilovati", šesti album Fluid Undergrounda dostupan je na digitalnim platformama

| 24/11/2021 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Lonewolf" četvrti singl ACHACHAK

| 24/11/2021 | promo girl |

>> opširnije


cover:

"Delegate Your Bones Straight Into The Loam" novi singl DOMAGOJA ŠIMEKA

| 24/11/2021 | promo girl |

>> opširnije


cover: Nova advent lokacija u centru Zagreba - Akademija!

Nova advent lokacija u centru Zagreba - Akademija!

| 24/11/2021 | promo girl |

>> opširnije


cover: Ulaznice za Arctic Monkeys od sutra

Ulaznice za Arctic Monkeys od sutra

| 23/11/2021 | promo girl |

>> opširnijewell hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*