home > njuz > Vlada Divljan, Vrooom, Ritam Nereda i The Carbonfools na Trenchtown festivalu

kontakt | search |

Vlada Divljan, Vrooom, Ritam Nereda i The Carbonfools na Trenchtown festivalu

Na ovogodišnjem regionalnom muzičkom festivalu Trenchtown, koji će se održati od 29. aprila do 1. maja u fenomenalnom prirodnom okruženju Etno kampa nadomak Palića, nastupiće Vlada Divljan i NVO, Vrooom, Ritam Nereda i The Carbonfools.
[ Vlada Divljan ]

Vlada Divljan

Vlada Divljan, nekada glavna autorska snaga, pevač i gitarista kultne beogradske novotalasne senzacije - grupe Idoli, pokazao je i tokom svoje solo karijere zašto ga mnogi smatraju jednim od najboljih pop-rock autora na našim prostorima. Osim punokrvnih i već kultnih pop-rock radova, Divljan se veoma uspešno bavio i muzikom za decu, sa Srđanom Gojkovićem Giletom na albumima Rokenrol za decu (1989) i Rokenrol bukvar (1990), ali i elektronskom muzikom na veoma interesantnom albumu Die Tonzentrale (2003). Na Velikoj bini Trenchtown festivala nastupiće sa svojim bendom Nevladina organizacija u subotu, 30. aprila, i predstaviti pesme uz koje su generacije mladih odrastale.

Predstavljajući svoju muziku, Vrooom je nastupao u gotovo svim evropskim državama na potezu od Francuske do Bugarske, svirajući u najrazličitijim koncertnim prostorima - od underground klubova do velikih koncertnih sala, kao i muzičkih, multimedijalnih i pozorišnih festivala. Uz stalnu koncertnu aktivnost, članovi grupe Vrooom komponovali su muziku za preko 40 pozorišnih predstava, svirajući u nekima od njih i uživo, kao i za mnoge igrane i dokumentarne filmove, izložbe i performanse. Deo su velikog pozorišnog hita Kosa beogradskog Ateljea 212 gde u svojim aranžmanima izvode poznate kompozicije Galta Macdermota. Krajem aprila meseca će za Exit online etiketu objaviti svoj peti po redu album. Nastupiće na Velikoj bini Trenchtown festivala 29. aprila.
[ The Carbonfools ]

The Carbonfools

Muziku popularnog mađarskog benda The Carbonfools teško je opisati, ali je njihova autentična, često plesna fuzija rocka, bluesa, reggaea, duba, disco muzike, etno motiva i darkwavea, od njihovog osnivanja, 2000. godine, veoma brzo prokrčila put do publike. Nemojte propustiti nastup ovog zanimljivog sastava koji će koncert na Velikoj bini Trenchtown festivala održati 1. maja.

Ritam Nereda je jedan od domaćih punk-rock bendova koji su svoju karijeru paralelno razvijali i na evropskoj muzičkoj sceni jer su njihove albume objavljivale i nemačke izdavačke kuće. Svirali su po celoj Evropi, a u Srbiji već duže vreme imaju kultni status. Ritam Nereda će na Velikoj bini Trenchtown festivala nastupiti u subotu, 30. aprila.

Sada su poznati svi izvođači koji će nastupiti na Velikoj bini Trenchtown festivala:
Petak, 29. april: FC Apatride Utd, Vrooom, Partibrejkers i Bei the Fish
Subota, 30. april: Svi na pod!, Vlada Divljan i Nevladina organizacija, Zemlja gruva i Ritam nereda
Nedelja, 1. maj: Sopot, The Beat Fleet, Dubioza kolektiv i The Carbonfools

Raspored nastupa bendova na Maloj bini:
Petak, 29. april: Temple of the Smoke, D Zoo, Save Da Hood, Bdat Džutim i Smoke 'N' Soul
Subota, 30. april: Neuroleptic trio, Nafta, Teshki zulum, Kandžija i Iskaz
Nedelja, 1. maj: Bamwise, Ljudske potrebe, Goribor i The Mothership Orchestra

Nakon koncerata bendova, na Maloj bini će svakog dana nastupati DJ-evi, uskoro možete očekivati više informacija o ovom programu.
[ Vrooom ]

Vrooom

U utorak, 22. marta, počela je online prodaja ulaznica. Ulaznice mogu da se kupe preko sajta Gigstix (www.gigstix.com) po ceni od 720 dinara za pojedinačne ulaznice i 1.790 dinara za komplet karata za sve dane Festivala.

Princip kupovine karata je sledeći: nakon logovanja, kupac bira tip karte (pojedinačna ili komplet) i broj karata koliko želi da kupi, zatim popunjava lične podatke i nakon što potvrdi kupovinu na mejl, dobija uplatnicu sa svim podacima o kupovini. Nakon što kupac uplati novac, stići će mu mejl vaučer sa ličnim podacima i serijskim brojem. Karte se uz posedovanje vaučera podižu na samom ulazu u festivalski prostor od 29. aprila. Kupci kompleta karata pomoću serijskog broja na vaučeru moći će da rezervišu besplatan boravak u kampu.

Fizička prodaja karata počinje 1. aprila, a uskoro će biti poznata i prodajna mesta.

U okviru festivalskog prostora, koji je kompletno ograđen, nalazi se kamp čiji se kapacitet zbog velikog interesovanja svake godine povećava.

Svi koji kupe komplet ulaznica, online ili fizički na prodajnom mestu, imaju besplatan smeštaj u kampu. Zbog bolje organizacije i komfornijeg smeštaja, svaki kamper pojedinačno treba unapred da rezerviše svoj boravak u okviru kampa.

Smeštaj u kampu se rezerviše tako što se popuni kratak online formular na sajtu Festivala - www.trenchtown.org, i već možete početi sa pakovanjem šatora i odbrojavanjem do početka Festivala. Kao i prošle godine, uz besplatan smeštaj u kampu dobijate i parking mesto. Komfor u kampu je bitno poboljšan unapređenom infrastrukturom mobilnih tuševa sa toplom vodom i većim brojem toaleta.

Broj šatorskih mesta je ograničen, a interesovanje veće nego prošle godine, zato požurite sa svojom rezervacijom.
[ Ritam Nereda ]

Ritam Nereda

Više informacija o izvođačima možete pronaći na sajtu Trenchtown festivala - www.trenchtown.org.

promo guy // 30/03/2011

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Centaurus A Galaxy", još jedan video s hvaljenog albuma KING UBU

| 18/04/2024 | terapija |

>> opširnije


cover: Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Smrt svetu", novi singl niških dadawave legendi FIGURATIVE THEATRE

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Reinterpretacija soundtracka za SF film

Reinterpretacija soundtracka za SF film "Contact" u izvedbi Scott Lawlora

| 17/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover: ŠPURIJUS objavili predizborni singl

ŠPURIJUS objavili predizborni singl "Direktan prijenos" s frontmenom TBF!

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*