home > najawa > Casket, Infidelic Affliction, Nether @ Hard Place, 30/04/2020

kontakt | search |

Casket, Infidelic Affliction, Nether @ Hard Place, 30/04/2020

[  ]

CASKET (Death Metal / Germany)
https://www.facebook.com/casketdeath/

Povodom 30 godina bend historije CASKET dolazi na mini-turneju u Hrvatsku i Sloveniju.
Bend je osnovan 1990 godine od tri školska frenda i postoji do dan danas u istoj postavi.

Line-up:
Susi: BASS
Schorsch: Guitar & Vokills
Drums: Marin

Diskografija:
1991 Demo "'Ne Vollkanne" (self-released)
1993 Demo "Demo '93" (self-released)
1994 Demo "Endtime" (self-released)
1996 Demo "Meant To Be Dead" (Chaos Magazine)
1998 CD "Under The Surface" (self-released)
2002 Promo "Faces Of The Dead/ Still Warm" (CD-R)
2008 Digi-CD "Upright Decay" (MDD Records)
2009 Vinyl-LP "Upright Decay" (Joe Black Records)
2013 Digi-CD "Undead Soil" Release (Blow Jack Records)
2013 LP-Release "Undead Soil" (Joe Black Records)
2015 CD-RE RELEASE "Under The Surface" 1998 CD
2017 CD-RELEASE "UNEARTHED (Blow Jack Records)
2018 LP-RELEASE "UNEARTHED" (Blow Jack Records)
2020 CD RELEASE "UG" (Blow Jack Records)

INFIDELIC AFFLICTION (Progressive Thrash Metal ZG)
https://www.facebook.com/InfidelicAffliction/

Ubrzo nakon osnivanja 2014.g., Infidelic Affliction kreće svirati koncerte pune energije i mističnosti. Svirali smo koncerte po Zagrebu i okolici, držeći visok standard za svoj show. Prva demo pjesma "Decadence" snimljena je 2016.g. Prvi Infidelic album stiže 2020.g.

NETHER (Thrash/Death Metal ZG)
https://www.facebook.com/NetherMetal/

Metal bend iz Zagreba, formiran 2009. godine . Formirali su ga Dominik Blagec (bubnjevi) i Lovro Božičević (ritam gitara/vokal), kasnije su se pridružili Sven Marasović (solo gitara) i Dominik Jurić (bas gitara) te smo u toj postavi i danas. Utjecaji su nam razni bendovi raznih žanrova. Trenutno sviramo thrash/death metal Na gigu ćete imat priliku čut novi repertoar pjesama sa nadolazećeg albuma!

"Nine Circles" EP - 2019. god.
"Quasar" single - 2019.god.

FACEBOOK EVENT:
https://www.facebook.com/events/180345733303055/

promo guy // 04/03/2020

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Začarana Močvara FB live Sessions: J.R. August & Billie Joan! @ 19/03/2020

Začarana Močvara FB live Sessions: J.R. August & Billie Joan! @ 19/03/2020

| 18/03/2020 | promo girl |

>> opširnije


cover: video spot

video spot "Lažnjaci" KING UBU kreće točno u ponoć!

| 16/03/2020 | horvi |

>> opširnije


cover: Koncert: ČudNoReĐe - 10. rođendan @ KC Mesnička, 10/03/2020

Koncert: ČudNoReĐe - 10. rođendan @ KC Mesnička, 10/03/2020

| 10/03/2020 | promo guy |

>> opširnije


cover: OTKAZANO - Sigi Feigl & Jazz Orchester Steiermark @ Zagrebačko kazalište lutaka, Zg, 22/03/2020 - OTKAZANO

OTKAZANO - Sigi Feigl & Jazz Orchester Steiermark @ Zagrebačko kazalište lutaka, Zg, 22/03/2020 - OTKAZANO

| 10/03/2020 | promo guy |

>> opširnije


cover: Kosheen @ Boogaloo, 8/5/2020

Kosheen @ Boogaloo, 8/5/2020

| 08/03/2020 | promo girl |

>> opširnije


> chek us aut!
> rilejted? [@ terapija.net]
> najawe [blitz]

>> sve blitz najawe

> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*