home > mjuzik > wrong (single)

kontakt | search |

DEPECHE MODE: wrong (single) (Mute/Capitol/Virgin, 2009)

Album: Sounds Of The Universe, grupa: Depeche Mode, prvi singl: Wrong.
Po prvi puta, za odabrane, 21. veljače 2009. godine, na Echo Music Aword-u, za ostatak svijeta, putem radio postaja 23. veljače 2009. godine.

"Wrong" se pokazao kao right. Pun pogodak za najavu nadolazećeg albuma. Osjeća se utjecaj Bena Hillier-a, gospodina koji je producirao i prošli album "Playing The Angel" te povratak iskonskom, prastarim analognim sintisajzerima s početka karijere. Martin L. Gore i dalje ima inspiracije za pisanje pjesama koje oživljava Dave Gahan svojim vokalom, godinama sve boljim i zrelijim.

Izdanje 12. studijskog albuma, "Sounds Of The Universe" (Mute/Capitol/Virgin), najavljuje se za 20. travnja 2009. godine, prvi singl "Wrong", za 6. travnja 2009. godine.
Spot za singl "Wrong" režirao je Patrick Daughters (Interpol - "No I in Threesome", Beck - "Nausea", Yeah Yeah Yeahs - "Maps", Muse - "Stockholm Syndrome" ...)

Ne smeta ponovno i napomenuti koncert koji će se održati u Zagrebu 21. svibnja 2009. godine.

Sadržaj albuma "Sounds Of The Universe"

1. In Chains
2. Hole To Feed
3. Wrong
4. Fragile Tension
5. Little Soul
6. In Sympathy
7. Peace
8. Come Back
9. Spacewalker
10. Perfect
11. Miles Away / The Truth Is
12. Jezebel
13. Corrupt

Osim standardnog CD formata najavljuju se i dodatna specijalna CD+DVD izdanja, upotpunjena sa filmovima, remiksevima i slično (posebno napominjem knjižicu od 84 stranica, koja između tekstova sadrži i fotografije fantastičnog Anton Corbijn-a), upakirana u prigodnu kutiju, a o tome više saznajte na http://www.depechemode.com/sotu.html.

ocjena albuma [1-10]: 9

nina // 25/02/2009


PS: kompletna diskografija!
Share    

> mjuzik [last wanz]

cover: Kad je bal, nek' je kanibal

BEZBELI APSTRAKLIJE: Kad je bal, nek' je kanibal (2014)

| 23/10/2014 | jura |

>> opširnije


cover: Wild

PORD: Wild (2014)

| 23/10/2014 | horvi |

>> opširnije


cover: Commoner, Peers, Drunks and Thieves

THE TALKS: Commoner, Peers, Drunks and Thieves (2014)

| 22/10/2014 | ujak stanley |

>> opširnije


cover: Time Traveling

CAPISCONNE: Time Traveling (2014)

| 22/10/2014 | jura |

>> opširnije


cover: Guilty of Everything

NOTHING: Guilty of Everything (2014)

| 22/10/2014 | pedja |

>> opširnije


> chek us aut!
> diskografija
cover: wrong (single)
  • Speak & Spell (1981)
  • A Broken Frame (1982)
  • Construction Time Again (1983)
  • Some Great Reward (1984)
  • Black Celebration (1986)
  • Music for the Masses (1987)
  • Violator (1990)
  • Songs of Faith and Devotion (1993)
  • Ultra (1997)
  • Exciter (2001)
  • Playing the Angel (2005)
  • Sounds of the Universe (2009)

> linkz
> rilejted? [@ terapija.net]
> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*