home > topliste > 2006 by terapija - Prva privremena...

kontakt | search |

2006 by terapija - Prva privremena...

Nakon prvog tjedna Vašeg glasanja, odlučili smo unaprijediti našu listu s nekim Vašim prijedlozima, koje ste Vi dodali, a mi ih namjerno ili nenamjerno izostavili, a u nastavku možete pročitati i nešto o privremenoj situaciji na Vašoj i našoj top listi.

Vašim glasovima na listi stranih albuma najviše su se popeli ARCTIC MONKEYS, BRUCE SPRINGSTEEN, INCUBUS, JOHNNY CASH, KILLERS, MORRISSEY, MUSE, SCISSOR SISTERS, SNOW PATROL i TOM WAITS, dok su se Vašim dodatnim naporom na listi našli i BOB DYLAN, PLACEBO, RED HOT CHILI PEPPERS i TWILIGHT SINGERS.

Na listi domaćih albuma BRAIN HOLIDAYS, DEBELI PRECJEDNIK, GUSTAFI, OVERFLOW, i THEE KNUCKLEHEADS su zasad mogući nosioci titule najboljeg u 2006, a prema Vašim željama u tu utrku se uključuju i DARKO RUNDEK, EDO MAAJKA, GRUPA TVOG ŽIVOTA i GUŽVA U 16ERCU.

Liste singlova su vrlo slične ili skoro identične listama albuma, dok u stranim filmovima uvjerljivo vodi, naravno, navodno najsmješniji film godine, a kod domaćih jedna od adaptacija jedne od Tomićevih knjiga. HA, baš smo to dobro zamaskirali!

Od domaćih koncerata najdraži su Vam bili BEAT FLEET, DEBELI PRECJEDNIK + OVERFLOW, URBAN & 4, kao i DIRTY OLD FESTIVAL i NAPAD NA BENZINSKU STANICU, dok ste Vi još dodatno svojim glasanjem dodali na listu RUNDEKA, TENU NOVAK i PIPSe na Špancirfestu.

Velika borba za strani koncert godine vodi se između DEPECHE MODEa, FRANZ FERDINANDA, MORRISSEYa i PIXIESa, a na Vaš nagovor uvrstili smo i PEARL JAM, TWILIGHT SINGERS i LAMBCHOP.

terapija // 11/12/2006


PS: Nagrade još nisu kompletirane, ali samo da znate da su zasad svoje donacije potvrdili TROLIK, MOONLEE RECORDS, ALKEMIST FANATIX, SLUŠAJ NAJGLASNIJE, OVERFLOW, DOLIBASIJA, THEE KNUCKLEHEADS… I to ni izdaleka nije sve!
Share    

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*