home > njuz > Caribou na Sony Ericsson World stageu T-Mobile INmusica festivala

kontakt | search |

Caribou na Sony Ericsson World stageu T-Mobile INmusica festivala

[ Caribou ]

Caribou

Kanadski projekt-bend vođen glazbenikom Danom Snaithom, poznat po uspješnom spajanju elektroničke i akustične glazbe nastupit će na ovogodišnjem T-Mobile INmusic festivalu. Caribou dosad ukupno izdaje četiri studijska albuma, od kojih onaj posljednji "Andorra" osvaja Polaris Music Prize 2008. godine. Na svakom novom izdanju Caribou donosi novi zvuk, spajajući različite glazbene pravce kao što su rock, elektronika, dream-pop, folk... Nakon rasprodanog koncerta u Zagrebu 2008. godine, miljenici zagrebačke publike predstavit će najnoviji studijski materijal "Swim" na Sony Ericsson World stageu!

Biografija

Dan Snaith rođen je 1978., odrastao u Kanadi, živi u Londonu. Prvotno djeluje pod imenom Manitoba, a prvi studijski album - "Start Breaking My Heart" - izdaje 2001. godine. Uslijedila su još tri studijska albuma: "Up In Flames" (2003.), "The Milk of Human Kindness" (2005.) te "Andorra" (2007.) za koju 2008. godine osvaja prestižnu Polaris Music Prize. Najnoviji, peti po redu studijski album nosi naziv "Swim", a naći će se na europskom tržištu 19. travnja.

Caribou se ističe i po live nastupima na kojima seSnaithu pridružuju i Ryan Smith, Brad Weber i John Schmersal, a ove godine ćemo ih imat ćemo ih prilike čuti i vidjeti na Sony Ericsson World stageu u sklopu T-Mobile INmusic festivala.

Diskografija / Studijski albumi

2001. "Start Breaking My Heart"
2003. "Up In Flames"
2005. "The Milk of Human Kindness"
2007. "Andorra"
2010. "Swim"

Caribou: Odessa (album "Swim")

promo guy // 09/04/2010

Share    

> njuz [last wanz]

cover: Kekalov akustični projekt K432 objavio singl

Kekalov akustični projekt K432 objavio singl "Born Anew"

| 19/05/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Rap grupa Podrumatik iz Kaštela objavili singl

Rap grupa Podrumatik iz Kaštela objavili singl "Podrumovi Umovi"

| 18/05/2024 | ivana |

>> opširnije


cover: 'Céphéide' novi singl i video belgijskih THOT

'Céphéide' novi singl i video belgijskih THOT

| 17/05/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Rim Tim Tagi Dim nije plagijat

Rim Tim Tagi Dim nije plagijat

| 16/05/2024 | horvi |

>> opširnije


cover: INMusic 2024 - Popunjavanje lajnapa domaćim snagama

INMusic 2024 - Popunjavanje lajnapa domaćim snagama

| 16/05/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*