home > njuz > CARNIVAL PARTY @ Rijeka, 12-14.02.2010

kontakt | search |

CARNIVAL PARTY @ Rijeka, 12-14.02.2010

Carnival Party slavi deset godina postojanja! Još jednom, karnevalski duh obuzet će cijeli grad puna tri dana, kombinirajući pozitivne vibracije i čudesnu atmosferu u jedinstven doživljaj koji ćete pronaći jedino u Rijeci!

Za proslavu svoje desetogodišnjice CP još jednom poklanja neke od najboljih cutting-edge bendova današnjice, DJa i Vja. No, muzika je samo dio Carnival Partya - vraćajući se svojim korijenima, CP vas poziva da iskoristite svoju kreativnost i maštu do maksimuma, otvorite svoje treće oko, i umaskirate se najbolje ikad kako bi svi zajedno obilježili prvu dekadu CPa kako on to i zaslužuje!

Program pogledajte ovdje.

KIRIL DŽAJKOVSKI (MK)
http://www.myspace.com/kirildzajkovski

Kiril Džajkovski je pionir makedonske elektronske scene i majstor u kombiniranju breakbeat/drum'n'bass/jungle muzike sa balkanskim etnom. Bio je član legendarnog benda Leb i sol, te producirao filmsku i kazališnu glazbu. Na Carnival Party dolazi s 10-eročlanim bendom, a njihov mix tradicionalnog i modernog se savršeno uklapa u CP duh.

DISCO'N'ACTION (Ri)
http://www.myspace.com/disconaction

DNA je riječki bend koji jako dobro poznajemo i volimo. Njihov široki spektar glazbe obuhvaća industrial, punk, rock, funk, trance, techno i ambiental, sve skupa zapakirano u jedinstveno dancefloor iskustvo! Za ovaj nastup pripremili su nešto vrlo posebno, a na vama je da čujete i vidite što!

MORSO (Ri)
http://www.myspace.com/morsoband

Riječki bend koji zvuči kao da su upravo sišli s pozornice najvećih svjetskih festivala! Oni su Morso, ima ih sedam, sviraju indie rock i obećavaju da vas neće ostaviti ravnodušnima!

MIXHELL (BR)
http://www.myspace.com/mixhell

Nitko drugi nego li bivši bubnjar legendarne Sepulture Iggor Cavalera popet će se u subotu na CP pozornicu! U svom novom projektu MIXHELL sa suprugom Laimom spojio je metal, electro i nu rave, dodatno ih začinio live svirkom na bubnju te tako stvorio još jedan podpravac elektronske muzike, koji oni sami nazivaju "Rocktronica". Upravo su se vratili s turneje sa Tigom i Soulwaxom i jedva čekaju doći u Rijeku te stvoriti paklenu atmosferu kakva doliči MIXHELL imenu, liku i djelu!

ALEX GOPHER (FR)
http://www.myspace.com/alexgopher

Jedan od najjačih igrača francuske elektronske scene i pokretač mega-popularnog "French toucha" Alex Gopher dolazi na CP! Producent i DJ, zaljubljenik u electro, funk, trip-hop i house s nestrpljenjem očekuje da vas odvede na dancefloor putovanje kakvo niste niti zamišljali. Reference radi, karijeru je započeo s danas popularnim duom AIR u bendu "Orange", surađivao je sa Etienne De Crecyem, Jamiroquaiem, Bob Sinclarom, Cathrine Deneuve, nastupao na gotovo svakom festivalu i u klubu na kugli zemaljskoj, u vlasništvu ima izdavačku kuću, a iza sebe nekoliko albuma i desetke ploča!

NEIL LANDSTRUMM (UK)
http://www.myspace.com/neillandstrumm

Šator Carnival Party-a užarit će jedan od vodećih producenata eksperimentalnog techna, Neil Landstrumm! Kombinirajući dubstep, grime, techno i rave ostavio je snažan trag u suvremenoj elektronskoj glazbi, a svaki njegov nastup donosi neponovljivo osjetilno iskustvo prepuno bass-a i apsolutni rastur na plesnom podiju!

MATHIEU aka BORN TO FILM (FR)
http://www.myspace.com/borntofilm

Zvijezda u usponu, mlada nada francuske video produkcije, party promotor, vješti 'stage diver-a' i DJ, sve to i još mnogo više je Mathieua aka Born to film party. Mathieu dolazi iz slavnog pariškog kolektiva "Born to film" koji se u cool pariškom "Social Club-u" bavi promocijom audio-vizualne umjetnost. Autor je čudesnih video spotova za izvođače poput The Bloody Beetroots, Toxic Avanger i Les Petits Pilous, a režirao je i video "Resonace" za Louis Vuittona. Uz sve to je i nevjerojatan DJ čija glazba puca po šavovima od količine dobre vibre!

BOOM MONK BEN (UK)
http://www.myspace.com/boommonkben

Carnival Party napokon ima pravog nindžu! Boom Monk Ben, momak iz Glasgowa, dio legendarnog Ninja Tunea. Nema smisla razbacivati se pompoznim izrazima. Sami zaključite što možete očekivati od kombinacije Ninja Tunea, masa:krua i CPa!

LATENTA PROJECT
http://www.myspace.com/latentaproject

Latenta Project, istinski zaljubljenici u glazbu i najtalentiraniji house dvojac u regiji dolazi nam pružiti savršen sklad deep, melodic i groovey housa, namijenjen za sve generacije i sve podije. Njihova glazba hvaljena je diljem svijeta, a ovo je prilika da se Rijeka još jednom upiše na tu kartu!

promo girl // 05/02/2010

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Slijepi duh" u akustičnoj izvedbi bjelovarskog kantautora Fyu

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album

Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album "Everyone Else Is OK"

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Supercluster" novi singl i video THOT

| 25/03/2024 | terapija |

>> opširnije


cover:

"Broken Beauties" improvizirani dark-jazz dueta LIL

| 24/03/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Kad imamo mirne glave" novi album TIDAL PULL

| 22/03/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*