home > njuz > Valid najavljuje album ljubavnim duetom "NeverQuestion" s NeishomNeshae

kontakt | search |

Valid najavljuje album ljubavnim duetom "NeverQuestion" s NeishomNeshae

Valid iz Detroita objavljuje još jedan singl s nadolazećeg albuma "PeachBrandy", ovaj put surađujući s jednom od najproduktivnijih umjetnica iz Detroita, NeishomNeshae. Poznata kao kraljica R&B trapa, Neisha je ostavila značajan utjecaj u glazbi koju stvara, prvenstveno sa suradnjama s E-40, Sada Baby i turnejama s Big Seanom, i singlovima s kojima je dosljedno bila na relevantnim top ljestvicama.



Njihov zajednički singl "NeverQuestion" istražuje temu lojalnosti i ljubavi prema nekome tko priznaje potrebu za nastavkom daljekoji priznaje potrebu za nastavkom dalje. Ova pjesma je četvrti singl koji je Validobjavio u samo dva mjeseca, povećavajući iščekivanje za njegov album inspiriran Balkanom "PeachBrandy" koji će biti objavljen u petak, 26. srpnja.Ova pjesma i predstojeći album nastali su u suradnji s Valternativa Records iz Srbije.
Novi singl, kao i cijeli album producirali su poznati glazbeni producenti Knowhere2run i Vibinwit DJ Mono.
[ Nova kolaboracija za Valida ]

Nova kolaboracija za Valida

Valid&NeishaNeshae - "NeverQuestion" streaming link:
bfan.link/never-question

Validovo prethodno izdanje"May 6th" privuklo je pažnju u regiji s modernim pristupom tradicionalnoj pjesmi "Djurdjevdan", nakon čega je uslijedila humoristična i zarazna "Nine to Five." Zatim je izdao "Stara Škola" s nekima od najboljih MC-a u istočnoj Europi. Sada, s "NeverQuestion" Valid dijeli iskrene refleksije proizašle iz njegovih osobnih iskustava.

Vođen mentorstvom Grammyjem nagrađivanog DJ Heada, Validse ističe kao moćan MC iz ekpresivne hip-hop scene Detroita. Nakon hvaljenog izdanja debitantskog albuma "Mihajlo" iz 2019. godine, Valid je uložio svoju dušu u EP "PlumBrandy" s kojim je zabilježio porast streamova iz istočne i južne Europe. Održavajući ovu istaknutu prisutnost na lokalnoj sceni, Valid stalno donosi svježu i utjecajnu glazbu, uspostavljajući suradnje s cijenjenim umjetnicima poput Apollo Browna, Elzhi, Illa J-a, Boldy Jamesa i Skyzooa i mnogim drugima.
[  ]

Sljedeće poglavlje u Validovom širenju bilo je udruživanje s još jednim detroitskim umjetnikom: legendarnim Stretch Moneyjem kako bi formirali suradnički duo Bill &Isiah. Zajedno su ostvarili hvaljeni album koji im je donio ne samo lokalnu pažnju, već i široko priznanje, zauzevši mjesto na ljestvicama studentskih radijskih postaja diljem Sjedinjenih Država i Kanade.
Dodajući na svoje već impresivne životopise Bill &Isiah imali su nezaboravnu freestylesession na Eminemovom Shade45/SiriusXM kanalu, što je postalo ključni trenutak za detroitsku hip-hop scenu. Ovo priznanje se proširilo dok su osvajali live publiku zajedno s legendarnim artistima poput Xzibita, DoggPounda i 8ball & MJG-a pokazujući svoju dinamičnu svestranost i utjecaj u industriji, što je kulminiralo proslavom nezaboravne zabave povodom izlaska albuma, obilježavajući značajnu prekretnicu u njihovim karijerama. Zaranjajući u svoje kulturno nasljeđe, Valid oživljava tradicionalni praznik Đurđevdan s modernim pristupom u pjesmi "May 6th".
Kroz svoju zajedničku suradnju sa Stretch Moneyjem, nadograđujući svoju samostalnu karijeru i ponos na Detroit, Validova reputacija na hip-hop sceni se učvrstila, a njegovo vrijeme tek dolazi.

Novo izdanje hip-hop festivala PreachTheRič, koji se održava 16. i 17. kolovoza na Martinsku u Šibenik dovodi svjetski poznata imena, uz brojne domaće snage tog glazbenog žanra. Središnja imena festivala su Arrested Development i Valid& DJ Head, a Validovnajnoviji materijal ekskluzivno možete poslušati u petak 16. kolovoza na Martinskoj.

Ivana Tolić
web: Reggae hr: www.reggaehr.org/ LL Promotion: www.llpromotion.hr

ivana // 16/07/2024

Share    

> njuz [last wanz]

cover: [novo izdanje + premijera videa

[novo izdanje + premijera videa "Umoran od svega"] Error_2020 - EP "Muzika za pionire" // GNGR146

| 16/10/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Alcest @ Boogaloo, Zagreb, 21/10/2024

Alcest @ Boogaloo, Zagreb, 21/10/2024

| 16/10/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: SCARLET NOTES predstavlja novi EP

SCARLET NOTES predstavlja novi EP "Stranci"

| 15/10/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: CHUI singlom

CHUI singlom "Svemir ima novi pozivni" najavili novi album "Do zvijezda"

| 15/10/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover:

"EXACTLY" što ste trebali: debut singl benda STEREOSISTER

| 11/10/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*