home > njuz > Valid i Stretch Money objavili "Nine To Five", hip hop singl o dvostrukim životnim putevima

kontakt | search |

Valid i Stretch Money objavili "Nine To Five", hip hop singl o dvostrukim životnim putevima

Valid i Stretch Money, poznati i kao Bill & Isiah ponovno se udružuju na Validovom najnovijem singlu "Nine To Five". Nakon njihovog uspješnog suradničkog albuma iz 2023. godine, dvojac donosi ljetni hit 2024. godine s pjesmom "Nine To Five" koju je producirao Vuk Starinac. S ovom pjesmom se mogu poistovjetitmarljivi pojedinci koji svakodnevno rade, a pritom uspijevaju zadržati svoj alternativniživotni stil u fokusu.



S hrabrom predanošću unoseći autentična životna iskustva u svoju glazbu, Valid otvoreno progovara o svom svakodnevnom poslu dok održava svoju prisutnost na hip-hop sceni. U svom najnovijem singlu "Nine To Five" Valid istražuje ovu dvostruku stvarnost, aprateći video naglašava stvarnost da ljudi često sude prema izgledu, pretpostavljajući da netko ima "posao" umjesto stvarnog posla. Stretch Money, Validov partner u rimi i legenda iz Detroita pridonosi moćnim stihom crpljenim iz vlastitog životnog puta. Prisjeća se svoje prošle uključenosti u ilegalne aktivnosti kako bi preživio, suprotstavljajući to svom trenutnom traženju legitimne egzistencije kroz glazbu i druge zakonite načine dok pritom svaku riječ isporučuje sa svojim prepoznatljivim Stretch Money stavom.
Ponovno se ujedinjujući prvi put ove godine nakon njihovog utjecajnog suradničkog projekta iz 2023. kao Bill & Isiah, Valid i Stretch Money udružuju snage s cijenjenim beogradskim producentom Vukom Starincem. Starinac, poznat u regiji po radu s umjetnicima poput Kooladea, BiGrua i Paje Kratka, Mikri Mausa i Smokea Mardeljana, donosi svoju stručnost u miks. Validova sposobnost povezivanja hip-hop scene Detroita i Balkana jasno se ističe u njihovom najnovijem singlu "Nine To Five"
[  ]

"Nine To Five" na streaming servisima:
bfan.link/nine-to-five

Drugo izdanje hip-hop festivala Preach The Rič www.facebook.com/events/682066507214288, koji se održava 16. i 17. kolovoza na Martinsku u Šibenik dovodi svjetski poznata imena, uz brojne domaće snage tog glazbenog žanra. Glavna imena festivala su Arrested Development i Valid & DJ Head, a Validov novi materijal ekskluzivno možete poslušati u petak 16. kolovoza na Martinskoj.
[ Valid & Stretch Money ]

Valid & Stretch Money   © 2024

Vođen mentorstvom Grammyjem nagrađivanog DJ Heada,Valid se ističe kao moćan MC iz ekpresivne hip-hop scene Detroita. Nakon hvaljenog izdanja debitantskog albuma "Mihajlo" iz 2019. godine, Valid je uložio svoju dušu u EP "Plum Brandy" s kojim je zabilježio porast streamova iz istočne i južne Europe. Održavajući ovu istaknutu prisutnost na lokalnoj sceni, Valid stalno donosi svježu i utjecajnu glazbu, uspostavljajući suradnje s cijenjenim umjetnicima poput Apollo Browna, Elzhi, Illa J-a, Boldy Jamesa i Skyzooa i mnogim drugima.
Sljedeće poglavlje u Validovom širenju bilo je udruživanje s još jednim detroitskim umjetnikom: legendarnim Stretch Moneyjem kako bi formirali suradnički duo Bill & Isiah. Zajedno su ostvarili hvaljeni album koji im je donio ne samo lokalnu pažnju, već i široko priznanje, zauzevši mjesto na ljestvicama studentskih radijskih postaja diljem Sjedinjenih Država i Kanade.
Dodajući na svoje već impresivne životopise Bill & Isiah imali su nezaboravnu freestyle session na Eminemovom Shade45/SiriusXM kanalu, što je postalo ključni trenutak za detroitsku hip-hop scenu. Ovo priznanje se proširilo dok su osvajali live publiku zajedno s legendarnim artistima poput Xzibita, Dogg Pounda i 8ball & MJG-a pokazujući svoju dinamičnu svestranost i utjecaj u industriji, što je kulminiralo proslavom nezaboravne zabave povodom izlaska albuma, obilježavajući značajnu prekretnicu u njihovim karijerama.Zaranjajući u svoje kulturno nasljeđe, Valid oživljava tradicionalni praznik Đurđevdan s modernim pristupom u pjesmi "May 6th".



Kroz svoju zajedničku suradnju sa Stretch Moneyjem, nadograđujući svoju samostalnu karijeru i ponos na Detroit, Validova reputacija na hip-hop sceni se učvrstila, a njegovo vrijeme tek dolazi.

Ivana Tolić
web: Reggae hr: www.reggaehr.org/ LL Promotion: www.llpromotion.hr

ivana // 12/06/2024

Share    

> njuz [last wanz]

cover: INMusic 2024 - Sve je spremno

INMusic 2024 - Sve je spremno

| 21/06/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: THOT nude nove majice uz vinilno izdanje albuma

THOT nude nove majice uz vinilno izdanje albuma "Delta" ili neke druge opcije

| 20/06/2024 | terapija |

>> opširnije


cover: alternativni hip-hop: Proteus and the Black Art Ninja

alternativni hip-hop: Proteus and the Black Art Ninja

| 20/06/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover: PO' METRA CRIJEVA ima novi video

PO' METRA CRIJEVA ima novi video "Bal va Hihotići"

| 18/06/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Bend poliester objavili synth-pop singl

Bend poliester objavili synth-pop singl "Break-up call"

| 13/06/2024 | ivana |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*