home > njuz > NOVA IZDANJA: Shoplifters, BeatMyth, Luka Prinčić, Kuzma & Shaka Zulu, Detroit Groove Gang, Bad Mushrooms, Saša Gambiroža, Core of Creation.

kontakt | search |

NOVA IZDANJA: Shoplifters, BeatMyth, Luka Prinčić, Kuzma & Shaka Zulu, Detroit Groove Gang, Bad Mushrooms, Saša Gambiroža, Core of Creation.

01. SHOPLIFTERS - NOVI EP!

Novosadski punk rock bend Shoplifters objavio je novo izdanje pod nazivom "Forgiver". Najsvežiji snimak melodične četvorke donosi četiri brze i energične pesme snimane tokom maja 2017. Digitalno izdanje je dostupan za besplatno slušanje na Bandcamp stranici benda, dok će snimak biti objavljen i u fizičkom obliku kasnije tokom godine, kao sedmoinčni vinil u saradnji izdavačkih kuća iz Evrope i Japana.



Shoplifters su osnovani 2002. i bend danas čini četvorka u sastavu Nenad Gucunja - vokal/gitara, Vojin Vučić - gitara, Petar Carević - bas i Nebojša Ćato - bubanj. Bend je do danas objavio dva albuma, uz mnoštvo singlova i pojavljivanja na kompilacijama. Tokom svoje petnaestogodišnje karijere, Shoplifters su se našli na izdanjima objavljivanim u Evropi, Severnoj Americi i Aziji. Poslednje izdanje, kompilacijski CD "Believe" koji okuplja snimke benda nastale u poslednjih nekoliko godina, objavljeno je za japansku izdavačku kuću Waterslide records.

Bend je do danas odsvirao preko 100 koncerata širom bivše Jugoslavije i Evrope, dok je ovog proleća ubeležio i turneju po Italiji i Sloveniji. Članovi benda svirali su u brojnim zapaženim novosadskim bendovima kao što su Mitesers, Blitzkrieg, Red Union, The Bayonets...

02. BEATMYTH & LUKA PRINČIĆ (KAMIZDAT)

Pristigoše i nova izdanja s labela Kamizdat:
http://kamizdat.si/releases/one-hand-clap/
http://kamizdat.si/releases/albatross-ep/

03. KUZMA & SHAKA ZULU - BEST OF IZDANJE!

Kuzma & Shaka Zulu - doktori puknuća, majstori s mora, splitski hitmejkeri, rap/reggae/dance/italo disco legende - dobili su svoje "Best of" izdanje! Zar je itko sumnjao? Party je loš ako se ne zavrti neki od njihovih hitova, ljeto ne počne dok ne zasvira "Lito ide mala", a pitanje svih pitanja "Di ćemo večeras?" dobilo je svoj odgovor: idemo naložiti do kraja MP3, popit' pivu i skočit' u rivu!
[  ]

Uz Kuzmu & Shaku uvijek ćete biti mladi i ludi, a sad imate i ovu suludo dobru "Best of" kompilaciju kojom ćete noću buditi susjede ili biti glavni as dok iz auta trešte hitovi kao što su: "Puknuta ekipa", "Party (ruke gore)", "U vrelim ljetnim danima" ili "Retardi sa fejsa".

No odvrtimo film unatrag! Kuzma & Shaka Zulu osnovani su 1993. i od tada redaju samo hitove pa je tako i ovo izdanje nešto što jednostavno morate imati! Četiri albuma u razdoblju od 16 godina - "Prva liga", "Lito ide mala", "Idemo na more" i "Di ćemo večeras" - ustoličili su ih kao neprikosnovene zabavljače čiji su nastupi iznimno dobro posjećeni i za vrijeme kojih publika pada u delirij!

Na ovom izdanju uživat ćete i u dva bonusa, italo mixu pjesme "Zaspala na suncu" i najnovijem singlu "Vratit ću se funku" - Kuzma & Shaka Zulu jači su nego ikad!

Album "The Best of Collection" Kuzme & Shake Zulua možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa po cijeni od 49 kuna.

04. DETROIT GROOVE GANG - NOVI SPOT!

Detroit Groove Gang je Rock 'n' Roll kolektiv. Prijatelji čvrsto povezani u ljubavi prema glazbi. Detroit Groove Gang je nastao spontano nakon zajedničkog gledanja filma "Get On Up" o životu Jamesa Browna.

Četvrti singl, "Damn suits", snimljen je iste večeri kad je snimljen i "Motor City Funk". Detroit Groove Gang svoju je prvu svirku imao u Banja Luci na Demofestu, 20. srpnja ove godine."Damn suits", kao i sve druge pjesme kolektiva, nastao je i snimljen u jednoj večeri, kako tekst, tako i glazba. To je jedino pravilo kojim se kolektiv vodi u stvaranju. Prvi album pod nazivom "Motor City Funk" izlazi na jesen.



05. BAD MUSHROOMS - NOVI SPOT!

Zagrebački retro hard rock band Bad Mushrooms izbacio je svoj peti spot za pjesmu "Labirint".



Nakon spotova za pjesme "Demoni" i "U carstvu Drakova hrama", ovo je treći najavni single albuma koji je u pripremi.
Mračna je to priča o čovjeku izgubljenom u labirintu suvremenog života. Vrlo lako se čovjek izgubi u borbi sa svakodnevnim problemima, opterećen i zatrpan brdom nepotrebnih informacija od kojih više nitko ne zna koje su zapravo točne. Svi znaju sve, puni su kafići pseudo znanstvenika, izbornika i stručnjaka za makroekonomiju, lijevi za čas postanu desni ako ne misliš kao oni, a žlica sode na dan je dobra u borbi protiv raka. Pravo je umijeće odmaknuti se od svega toga i sačuvati svoj um što čišćim.

Snimanje, režiju i montažu spota napravio je Doringo. Miks i master pjesme napravio je Ivan Domaćinović. Izgubljenog čovjeka utjelovio je Tomislav Kralj.

07.10. Bad Mushrooms održati će samostalni nastup u zagrebačkom klubu "Hard Place".

06. SAŠA GAMBIROŽA - PRVA PJESMA!

Prvu autorsku stvar snimio je i mladi pančevački kantautor Saša Gambiroža:



07. CORE OF CREATION - PRVI EP!
[  ]

Varaždinski sympho/gothic metal bend Core of Creation izbacio je svoj prvi EP "Optimal Configuration". Više informacija o uratku nađite u opisu YouTube linka na EP:

[  ]

promo guy // 24/08/2017

Share    

> njuz [last wanz]

cover: Diskont TV no.24 - POCKET PALMA

Diskont TV no.24 - POCKET PALMA

| 24/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Frenkie najavio svoj deseti album

Frenkie najavio svoj deseti album "Manifest"

| 23/04/2024 | ivana |

>> opširnije


cover: KEKAL počinje s akustikom kao K432

KEKAL počinje s akustikom kao K432

| 22/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Mater Dolorosa", četvrti album MÓÐIR u ovoj godini

| 20/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Centaurus A Galaxy", još jedan video s hvaljenog albuma KING UBU

| 18/04/2024 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*