home > njuz > Arcade Fire na INmusic 2017

kontakt | search |

Arcade Fire na INmusic 2017

Na današnjoj konferenciji za medije, INmusic festival najavio je prvog headlinera festivala - jedan od najcjenjenijih glazbenih sastava današnjice, energični, topli, inovativni, nepredvidljivi - Arcade Fire! Na konferenciji za medije, uz nastavak suradnje s dugogodišnjim partnerima, Ožujskim pivom kao powered by sponzorom i OTP bankom, predstavljeno je i novo izdanje blagdanskih paketa INmusic festivala koji su od danas u prodaji.
Voditeljica korporativnih komunikacija Zagrebačke pivovare, Tina Puhalo Grladinović izrazila je zadovoljstvo radi nastavka suradnje s INmusic festivalom: "Ponosni smo što je Ožujsko pivo već petu godinu za redom partner i službeno pivo INmusic festivala. Izuzetno nas veseli što kroz našu podršku pomažemo INmusic festival da svake godine postaje sve bolji, ima sve veći broj posjetitelja te se uspješno pozicionirao među najboljim svjetskim festivalima. Naša suradnja se pokazala kao pun pogodak za sve koji se vole osvježiti uz vrhunsko pivo i maksimalni festivalski užitak."

INmusic festival nastavlja odličnu suradnju i s OTP bankom, što je ispred korporativnih komunikacija OTP banke potvrdila i Danijela Omelić: "Već četiri godine ponosni smo sponzor INmusic festivala i partner koji osigurava bezgotovinsko i beskontaktno plaćanje, na što su se posjetitelji navikli i što znaju cijeniti kao ponudu festivala koja im omogućava više uživanja u glazbi i popratnim sadržajima, a manje stajanja u redovima. I na novom će izdanju festivala bezgotovinsko i beskontaktno plaćanje biti moguće Mastercard contactless karticama OTP banke, ali i svim ostalim Mastercard beskontaktnim karticama, kao i festivalskim karticama. Još jedna pogodnost na koju smo, vjerujem, već navikli posjetitelje jest i mogućnost uplate ulaznica za festival u više od stotinu poslovnica OTP banke širom Hrvatske, dostupna svima koji svoju ulaznicu ne nabave u sklopu blagdanskog paketa."

INmusic festival, Ožujsko pivo i OTP banka pobrinuli da INmusic blagdanski paket bude pun ugodnih iznenađenja - Ožujsko pivo poklanja dvije limenke Žuje, OTP banka osigurava vaučer u iznosu od 100 kuna za izradu ili nadopunu MasterCard® beskontaktne prepaid kartice OTP banke, a INmusic festival u paket dodaje festivalsku majicu s originalnim dizajnom i najpovoljniju trodnevnu festivalsku ulaznicu za dvanaesto izdanje omiljenog festivala.

Nakon potvrde ekskluzivnog britanskog festivalskog nastupa za 2017. godinu na kultnom Isle of Wight festivalu, Arcade Fire potvrdili su i nastup na INmusic festivalu #12 koji će posjetiteljima donijeti jedno od prvih europskih predstavljanja željno iščekivanog petog studijskog albuma.

Kanadsku indie rock šestorku povezali su unikatni talenti iz kojih proizlazi osebujan zvuk, sinergija tekstova pjesama i glazbe te eksperimentiranje s vrlo širokim spektrom glazbenih instrumenta čiji konačni rezultat je briljantna, katarzična, romantična, ali i melankolična glazba. U prilog kvaliteti i jedinstvenosti zvuka Arcade Fire, najbolje govori činjenica da je njihov najpoznatiji fan i veliki zagovornik bio David Bowie, koji je s bendom surađivao na albumu 'Reflektor', a nakon njegove smrti Arcade Fire su u New Orleansu u čast mentoru i liku i djelu Davida Bowieja predvodili dirljivu glazbenu povorku s nekoliko tisuća fanova. Iza benda Arcade Fire stoje četiri hvaljena studijska albuma koje prati poduži popis osvojenih prestižnih nagrada i glazbenih postignuća, a nakon premijernog nastupa pred hrvatskom publikom na INmusic festivalu 2011. godine Arcade Fire se vraća pred hrvatske fanove u lipnju! Organizatori ističu da će ovako rana objava nastupa Arcade Firea učvrstiti veliku međunarodnu relevantnost programa INmusic festivala te time potvrditi INmusic kao najvažniji kulturno-turistički događaj u Hrvatskoj.

Dvanaesto izdanje INmusic festivala održat će se od 19. do 21. lipnja 2017. godine na predivnoj i posjetiteljima dobro poznatoj lokaciji - Otoku hrvatske mladeži zagrebačkog jezera Jarun.
Blagdanski paketi su prodaji od 10. studenog do 31. prosinca 2016. godine ili do isteka zaliha. Količina blagdanskih paketa je ograničena. INmusic blagdanske pakete kupite po cijeni od 369 kuna (+ troškovi dostave), ili 299 kuna (+ troškovi transakcije) za trodnevnu festivalsku ulaznicu i 200 kuna (+ troškovi transakcije) za sedmodnevnu kampersku ulaznicu.

promo guy // 10/11/2016

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Slijepi duh" u akustičnoj izvedbi bjelovarskog kantautora Fyu

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album

Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album "Everyone Else Is OK"

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Supercluster" novi singl i video THOT

| 25/03/2024 | terapija |

>> opširnije


cover:

"Broken Beauties" improvizirani dark-jazz dueta LIL

| 24/03/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Kad imamo mirne glave" novi album TIDAL PULL

| 22/03/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*