home > njuz > Straight Mickey and the Boyz pred sutrašnjim koncertom u Tvornici predstavljaju live snimku iz Ljubljane

kontakt | search |

Straight Mickey and the Boyz pred sutrašnjim koncertom u Tvornici predstavljaju live snimku iz Ljubljane

Straight Mickey And The Boyz koji nastupaju u Tvornici Kulture u petak, 6. 11. 2015, su dinamični trio sjajnih glazbenika iz Beograda, koji su utjecaje iz raznih stilova rocka stisnuli u jedinstven i lako prepoznatljiv izraz. Za kratko vrijeme su se etablirali kao jedan od najperspektivnijih novih bendova u regiji i zbog furioznih nastupa stekli status benda koji se mora vidjeti u živo.

Dio atmosfere koncerta Straight Mickey and the Boyz sada možete osjetiti na video snimci koncerta iz Ljubljane koji je nastao ovog proljeća na njihovom prvom gostovanju Sloveniji. Na You Tube kanalu Straight Mickey and the Boyz su na linku http://bitly.com/SMATB-LiveLjubljana za sada objavili snimke pjesmi Siguran, Lakši, Ne i Dalek.

Stilove i žanrove poput hard rocka, garaž rocka, punk, hard cora, avant jazza i funka su Straight Mickey and the Boyz temeljito prekuhali i stopili u vruću smjesu koja ima miris po dobrom duhu Beograda koji nosi progresivne ideje i ludu energiju. Uzbudljivi, eksplozivni živi nastupi tog dinamičnog trija prenose divlju energiju i pozitivne vibracije i pri tom donose dobru dozu improvizacije koja temelji na telepatskoj povezanosti bubnja, basa i gitare. Na brojnim nastupima u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini su se Straight Mickey and the Boyz predstavili kao bend koji nikog ne pušta ravnodušnim. To je sastav koji se uvrštava u sam vrh regionalne glazbene scene. Njihova unutrašnja dinamika u kojoj svaki od članova dolazi do punog izražaja na svom instrumentu i pri tom ujedno i pjeva je nešto što rock'n'roll scena u regiji dosada nije imala. Dajte Straighgt Mickey and the Boyz bilo koju binu, bilo gdje i bilo kad bez obzira da li je u publici 100, 200, 1000, 10000 ili 5 ljudi Straight Mickey and the Boyz će otkinuti vrhunsku rock'n'roll svirku koja nosi sve pred sobom. Radi se o jedinstvenoj unutrašnjoj kemiji između Mikija, Danila i Boce, i stoga nije nimalo čudno da su ih hrvatski mediji prozvali novim zvijezdama regionalne glazbene scene.

Grupa ima duboke korijene koji idu sve do srednje školskog perioda gitariste i pjevača Mikija i bubnjara i pjevača Danila. Poslije mnogih mutacija postave i permutacija na instrumentima je Miki uzeo u ruke gitaru a Danilo sjeo za bubnjeve. U epicentru nove beogradske rock scene se jim je oko 2009 pridružio basist i pjevač Boško - Boca, koji je do tada svirao kao gitarist u mnogim punk, hard core i avant jazz bendovima. Dok su drugi bendovi oko njih nastupali, objavljivali ploče i raspadali su Straight Mickey & The Boyz v svojoj prostornoj sobi u miru i strasno mijesili duboki rock gruv.

Ovog proljeća su Straight Mickey & The Boyz objavili u digitalnom formatu istoimeni prvijenac, kojeg su snimili u Rijeci kod Mateja Zeca, gitariste Let 3, ali sami smatraju da je ploča zaista objavljena kad se pojavi na vinilu. Ove jeseni se album Straight Mickey and the Boyz izlazi na vinilu. Koncert u Zagrebu u Tvornici u petak, 6. 11., je prvi u seriji koncerta u regiji. Slijede mu Ljubljana u subotu, 21. 11., te Beograd u subotu, 5. 12. 2015.

Album Straight Mickey and the Boyz je najavio spot za pjesmu Crv, za koju je video režirao sam Miki, inače režiser i autor mnogih spotova za novu beogradsku scenu. Prije koncerta u Tvornici će Straight Mickey and the Boyz predstaviti snimku prvog koncerta u Sloveniji koji je nastao u 4. mjesecu ove godine u Ljubljani.

Ne propustite sutrašnji koncert u Tvornici u Zagrebu!

promo girl // 05/11/2015

Share    

> njuz [last wanz]

cover: Doringo - novi album!

Doringo - novi album!

| 27/10/2021 | promo guy |

>> opširnije


cover: čestitka Terapiji od Đure bubnjara 'sve najbolje najboljem i najbitnijem portalu na svijetu'

čestitka Terapiji od Đure bubnjara 'sve najbolje najboljem i najbitnijem portalu na svijetu'

| 26/10/2021 | terapija |

>> opširnije


cover: rođendanska čestitka Terapiji od Slavka Remenarića, ex-Boa

rođendanska čestitka Terapiji od Slavka Remenarića, ex-Boa

| 25/10/2021 | terapija |

>> opširnije


cover: čestitka Terapiji od Gileta i Električnog Orgazma

čestitka Terapiji od Gileta i Električnog Orgazma

| 22/10/2021 | terapija |

>> opširnije


cover: Rođendanska čestitka Terapiji od Dj Vuka i Anatomije Zvuka

Rođendanska čestitka Terapiji od Dj Vuka i Anatomije Zvuka

| 20/10/2021 | terapija |

>> opširnijewell hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*