home > njuz > Novi singlovi

kontakt | search |

Novi singlovi

Hrabri krojač, sastav aktivan od 2011. godine, objavio je novi singl, jedan u nizu kojim najavljuju svoj prvi album koji će se pojaviti do proleća 2014. godine pod nazivom "Dolazi sunce".

Pesma "Volim", drugi je po redu singl ove beogradske grupe čiju postavu čine Janja Franeta (vokal), Goran Mladenović (bas gitara), Dejan Jovanović (bubanj) i Bojan Marjanović (gitara). Producent pesama Hrabrog krojača snimljenih u studiju Digimedia je Boris Mladenović, koji je sarađivao sa velikim brojem afirmisanih izvođača.



"Potreba da volimo i budemo voljeni najjača je ljudska potreba, bez obzira gde živimo, kom narodu pripadamo ili čime se bavimo, to je potreba koja nas stvara i obnavlja i čini zdravim. Hrabri krojač vam želi da volite i budete voljeni, bez granica, bez predrasuda, uvek i bez prestanka, pogotovo onda kad senka mržnje preti da nas skrene sa puta ljubavi.", poručuju povodom singla "Volim" iz tabora grupe koja je sebi zacrtala za cilj da kod publike budi pozitivne emocije.

Promocija singla održaće se u varijanti javne probe u beogradskom studiju Petrović, u zgradi Bigza, 14. decembra kojoj će od 22h svi zainteresovani moći da prisustvuju, a grupa je obećala da će sve prisutne počastiti celovečernjim nastupom uz besplatan ulaz.

-------------------------------------------------------------------

Bihaćki dub sastav "oOjam" objavio je svoj prvi singl pod nazivom "Null" koji je ujedno i najava za nadolazeći EP koji je planiran za početak naredne godine. Singl možete besplatno preuzeti / preslušati na sljedećim linkovima:



oojam.bandcamp.com

------------------------------------------------------------

Mladi zagrebački glazbeni sastav Vikend-revolucija revoluciju nije izveo doslovno preko vikenda, no u nešto manje od dvije godine postojanja odsvirali su brojne koncerte, stekli velike simpatije publike i kritike, dogurali do finala "demo hr" natjecanja te potpisali svoj prvi diskografski ugovor. Budući da im eksperimentiranje s raznim glazbenim stilovima nije strano, teško ih je precizno svrstati u određenu glazbenu kategoriju, no neki glazbeni kritičari ih već nazivaju "novim Jinxima". Zanimljivo ime benda nastalo je kao ironičan odmak od "velikih buntovnika", raznih facebook/internet/forum revolucionara koji žive kod roditelja, susjedima kradu struju i u pidžamama "ratuju" protiv velikih globalnih korporacija.

Njihov prvi maksi singl, "Naša kuća" (Spona, 2013.) sadrži tri u različitim smjerovima angažirane pjesme, a naslovna pjesma govori kako se, unatoč beskonačnim mogućnostima, često zatvaramo u vlastite kalupe i ne koristimo dovoljno ono što nam se nudi. Uvijek uspijevaju drugi oko nas, zbog čega nam postaju antipatični, a većinom smo sami krivi za takvu situaciju. Maksi singl "Naša kuća" je snimao Robert Belužić, producirao Hrvoje Prskalo - Vidra u studiju "ZG zvuk", autor svih pjesama je Hrvoje Prpić, a aranžman potpisuje cijeli bend. Korištena je revolucionarna "B&E" tehnika snimanja, što u prijevodu znači brzo i efikasno, a tijekom snimanja nije ozlijeđena niti jedna životinja. Vikend-revoluciju možete uživo vidjeti na finalu "demo hr" natjecanja u zagrebačkom klubu "Hard Place", u srijedu, 11. prosinca 2013. Zapamtite, ako vi nećete doći na "Vikend-revoluciju", ona će doći k vama!

"Naša kuća"

------------------------------------------------------------------

Nakon radio premijere pjesama ''Prašina'' i ''Otok'' te televizijske premijere novog spota, Moskva svim predstavnicima medija, i svim fanovima predstavlja ''Prašinu'' uhvaćenu kamerom Kristine Barišić!
Kako bi članovi grupe Moskva, posebno pjevačica, zabljesnuli u video uratku, za jedinstveni make up pobrinula se Romana Poropat.



Režija - Kristina Barišić
Kamera - Kristina Barišić
Make up - Romana Poropat

Četveročlani bend MOSKVA čine pjevačica Tamara Dorčić, basist Goran Gregurev Grga, bubnjar Ivan Ujević te gitarist Vladimir Tomić.



Moskva poručuje da su krenuli sa snimanjem materijala za novi album čij se izlazak očekuje u 2014. godini.

Album prvijenac, "Poligraf", je hvaljen u svim medijma, a publika je izvrsno prihvatila ovaj riječki bend što se najbolji vidi u interesu i antmosferi na njihovim koncertima.

promo guy // 27/11/2013

Share    

> njuz [last wanz]

cover: Diskont TV no.24 - POCKET PALMA

Diskont TV no.24 - POCKET PALMA

| 24/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Frenkie najavio svoj deseti album

Frenkie najavio svoj deseti album "Manifest"

| 23/04/2024 | ivana |

>> opširnije


cover: KEKAL počinje s akustikom kao K432

KEKAL počinje s akustikom kao K432

| 22/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Mater Dolorosa", četvrti album MÓÐIR u ovoj godini

| 20/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Centaurus A Galaxy", još jedan video s hvaljenog albuma KING UBU

| 18/04/2024 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*