home > njuz > Tjedan u Attacku i Poppilotu @ 06-10/03/2012

kontakt | search |

Tjedan u Attacku i Poppilotu @ 06-10/03/2012

Petak - 09.03.2012 - ROOTS to DUB-step- vol. 2
@ Klub Attack!
AKC MEDIKA
Pierottijeva 11, Zagreb
22:00 h - 05:00 h / upad 10 kn all night long

U drugom izdanju ROOTS to DUB(step) programa možete očekivati dobru zabavu uz roots stari i novi, dub, dubstep i tko zna što sve ne. Važno je napomenuti da ovaj put slavimo i rođendan i da ćemo biti luđi nego ikad. 9.3. i legendarni JAH SHAKA u Londonu radi parti kako bi proslavili Benjaminovo pleme pa ćemo i mi posvetiti pokoju stvar za tu prigodu. Od DJ-a očekujte neočekivano i dobro se razgibajte prije partija, nismo odgovorni za muskulfiber.
Dr Obi - jedan od ljudi kojima možemo zahvaliti za Reggae utorke i dolazak svih nas prije šest godina u dragi nam Masters. Voditelj programa trećih utoraka u mjesecu i tehnički voditelj svih Reggae utoraka. Pokretač Reggae video zida. Jedan od najraznovrsnijih naših reggae dj-eva koji podjednako voli stari klasični roots i dub, modernu žešću dubčinu kao i new roots i dancehall
[  ]

MC RAS M.I.S.T. HIGHPER - u svojoj sedmogodišnjoj karijeri ima zavidnu listu domaćih i stranih izvođača s kojima je dijelio pozornicu. Svojim specifičnim stilom MC-anja uspješno se nadovezuje na razne glazbene stilove kao što su reggae, dub, dancehall, grime, hip-hop, dubstep, jungle, d'n'b, breakbeat.
Lo Peaks - vrlo svestran gospodin. Osim što svira bas u Bamwiseu, odličnom elektro-trens-dub bendu pred kojim su tek dani najveće slave, rezident je i zajedno s Menigom i Jan Beceleom, pokretač DubStepKlub programa u AKC Attack, kojim žele promovirati alternativnu, psihodeličniju i mračniju stranu stila, a ne treba smetnuti s uma ni činjenicu da je ton majstor. Njegovi dubstep setovi, kao i vlastita produkcija, su kombinacije dubwise-reggaewise emocije s opasnim i prljavim dubstep rifovima. Cijeli taj koktel Lo Peaksovih vrlina garantira uživanciju za uši i mrdanje bokovima na svakom tulumu gdje cijenjeni gospodin nastupa.
http://soundcloud.com/lo-peaks
http://official.fm/tracks/327906

Zmayo in Dub - dolazi nam i svima poznat Zmayo iz Pistolero kolektiva, ali u jednom totalno drugačijem beatu. Zmayo će nam predstaviti svoju novu selekciju duba i dubstepa u kombinaciji s Lo Peaksom.

Yardstep sound:
http://www.facebook.com/pages/Yardstep/211633115584653
http://soundcloud.com/yardstep-sound
Wagner - na sceni se pojavio zahvaljujući selektoru Ras Sale I-u koji ga je pozvao da pušta u Mastersu utorkom. Prvi ozbiljniji nastup bilježi na lanjskom Zagreb Dubstep Gatheringu, a danas rade na pokretanju underground dubstep/grime kluba i umjetničke kolonije u Zagrebu.
http://soundcloud.com/wagneroman
Ras Sale I aka Ras Romantic - djelovao kao selektor u soundovima Praise Jah Sound,Lar Plur Lar. Trenutno radi u dubstep/grime projektu YardStep Sound. STRICTLY STREETWISE!

One woman army in dub - luda žena, pušta dub, al' tko će s luđacima znati...

Homegrown sound - slavi ročkas pa morate doći na party, a vrti roots i dub skupa s ludom ženom iz One woman army in dub...

----------------------------------------------------------------------------------

Subota - 10.03.2012 - NIGHT OF THE LIVING DEAD
@ Klub Attack
AKC Medika
Pierottijeva 11, Zagreb

Vrata 22.00h, koncert 22.30h, upad 25kn
DOLIBASIJA
http://www.dolibasija.tk/
Je zagrebački melodični punk bend koji je bio aktivan od 2003. do 2009. godine. Osim na domaćem terenu bili su prepoznati u Češkoj i u Njemačkoj gdje im je izdan prvi album, "Sve Iznad Crte Je Dobro" za Empty Head Records. Drugi i posljednji split album s pazinskim Abnormalom izdan je za 3rd Rocket Records. Nakon raspada odsvirali su par koncerata na Tuninom memorijalu "Svog Tijela Gospodar" a članovi su sada aktivni u bendovima Declaration, Šank?!, Mašinko i Antenat.

SPIERDALAJ
http://spierdalaj.blog.hr/
Zagrebačka škola punka i vjerovatno tetkov najdraži bend iz tog vremana. Nastali su 2003. godine a iza sebe su ostavili dvije demo snimke i mnoštvo odsviranih koncerata od Vila la Pole do zadarskog Live and Loud festivala. Nakon stanke su se ponovo okupili 2009. godine na koncertu posvećenomAntunu Krajinoviću - Tuni.

FRAKTURA MOZGA
http://frakturamozga.bandcamp.com/
Ovaj melodični punk trojac je još uvijek aktivan i piju i sviraju više nego ikad.
Njihov aktualni split album s Mašinkom možete besplatno skinut na http://www.frakturko.net/

HANGOVER PILLS
http://www.myspace.com/hangoverpills
Melodični punk rock kvartet s Jaruna, osnovan 2003. Najpoznatiji po albumu "Pit, Svirat, Povraćat" čije postulate su i više nego spremni pokazati na pozornici.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Infoshop knjižnica Pippilota
AKC Medika
Pierottijeva 11, Zagreb

TJEDNI PROGRAM
UTORAK 6.3. @ Infoshop Knjižnica Pippilotta - Subkulti LGBTIQ
20h, free
Dokumentarni film: "Before Stonewall - The Making of a Gay and Lesbian Community" [87 min, 1984.]
Before Stonewall je američki dokumentarni film o gay i lezbijskim zajednicama u Greenwich Village-u prije serije demonstracija koje su bile potaknute policijskom racijom u Stonewall Inn-u, gay baru, 1969. godine. Film istražuje povijesnu pozadinu ove iznenadne eksplozije političke energije kojom započinje Gay Liberation pokret. Povijest koju nećete učiti u školi!
Komentari nakon filma!
[  ]

SRIJEDA 7.3. @ Infoshop Knjižnica Pippilotta - Subkulti LGBTIQ
19h, free
Predavanje: "Rod, spol, queer"
- Amir Hodžić
Uvodno predavanje u LGBTIQ kulturu ima nam za objasniti osnovne pojmove pomoću kojih ćemo se približiti problematici ove teme - razlike i utemeljenosti pojmova roda i spola te značenje pojma "queer". Amir Hodžić radi na pitanjima spola/roda i seksualnog i reproduktivnog zdravlja i prava kroz istraživanja, edukacije i aktivizam.
Nakon predavanja dobrodošli ste upustiti se u diskusiju!

ČETVRTAK 8.3.@ Infoshop Knjižnica Pippilotta - Dan žena!
18:30, free
Okrugli stol: "Dan žena - nekad i danas"
Gosti/gošće: Ines Virag, Marko Vojnić, Ivana Mijić
Prvi Međunarodni Dan žena proslavljen je 19.3.1911. ponajviše u Austriji, Danskoj, Švicarskoj i Njemačkoj. Datum koji danas slavimo kao Dan žena pamti se od 1913. kada su žene širom Europe održale mirovne prosvjede pred prvi svjetski rat, a od 1975. na taj dan UN počinje službeno slaviti Međunarodni dan žena.
Zašto i kako se obilježavao Dan žena nekad, a zašto i kako danas?

NEDJELJA 11.3. @ Infoshop Knjižnica Pippilotta - Subkulti LGBTIQ
20h, free
Igrani film: "Virdžina" [101min, 1991]
Film priča priču s kraja 19. stoljeća s područja Kninske krajine. U strogo patrijarhalnom režimu obitelji bez muške djece smatrane su ukletima, a u takvim bi se obiteljima jedno od ženske djece odredilo kao "virdžina" odnosno muškarac. Tajna o pravom spolu djeteta bila je strogo čuvana, a virdžina je odrastala u rodnoj ulozi muškarca i buduće glave obitelji. Film se bavi odrastanjem Stevana, virdžine koja neće dovršiti svoj obiteljski zadatak.
Poslije filma razgovor!

----------------------------------------------------------------------------------

NEZAVISNI FILMSKI STUDIO MEDIKA PREDSTAVLJA : DVOSTRUKA PREMIJERA
UTORAK 06.03.2012.
20:00 SATI
MJESTO : NEZAVISNI STUDIO MEDIKA;AKC MEDIKA
ULAZ BEZPLATAN

Nakon mutokrpnog cjelogodišnjeg rada kroz 2011.godinu, iz Filmske radionice Medika konačno su izašla dva filma

ROSEBUD! Ivan Stanić naziva osviještenim treš artom a prikazuje performans.industriju.sanjarenje.putanju tuge kapitala u tri čina.
[  ]

SPOZNAJE Jurice Lebe zatiču muškarca s amnezijom kako bježi u nepoznatom pravcu ne sluteći da taj pravac vodi do spoznaja koje će mu promijeniti život
Glume: Dejan Fajfer, Neven Aljinović Tot, Oliver Kovač i drugi uobičajeni i manje uobičajeni sumnjivci
Film Spoznaje nastao je u produkciji projekta Attackova tvornica
Trajanje fimova:9+17

A ako netko želi pustit još neki film neka ga svakako donese
vidimo se

promo guy // 06/03/2012

Share    

> njuz [last wanz]

cover: Diskont TV no.24 - POCKET PALMA

Diskont TV no.24 - POCKET PALMA

| 24/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Frenkie najavio svoj deseti album

Frenkie najavio svoj deseti album "Manifest"

| 23/04/2024 | ivana |

>> opširnije


cover: KEKAL počinje s akustikom kao K432

KEKAL počinje s akustikom kao K432

| 22/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Mater Dolorosa", četvrti album MÓÐIR u ovoj godini

| 20/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Centaurus A Galaxy", još jedan video s hvaljenog albuma KING UBU

| 18/04/2024 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*