home > njuz > Transmeet.Tv Live, OFF Produkcija i klub KSET predstavljaju: OFF TV Live

kontakt | search |

Transmeet.Tv Live, OFF Produkcija i klub KSET predstavljaju: OFF TV Live

OFF TV Live je zajednički live online video stream projekt Transmeet.TV Live-a, OFF produkcije i kluba KSET, smišljen po uzoru na D&BTV te GetDarkerTV. Radi se o internet TV emisiji s ciljem promocije hrvatske klupske scene.
[  ]

Misao vodilja emisije je široj publici, posebno onoj van Zagreba, prezentirati domaću klupsku scenu kroz gostovanja uglavnom domaćih DJ-a, producenata i live performera te ponekad i bendova. Svaki gost će kroz jednosatni set / nastup, uživo iz kluba KSET, prezentirati svoje glazbene afinitete te popričati s OFF TV Live autorom i domaćinom DJ Yeshom, osnivačem dvaju zagrebačkih klupskih večeri, JabbaTon i Chew the Fat! Croatia. 

Sama emisija u punom će profilu krenuti na jesen, no svejedno smo odlučili prije ljetne stanke odraditi dvije "pilot" emisije kako bismo pokrenuli čitavu priču te osjetili prijam kod publike. 

Sadržaj emisije pa tako i gosti neće se ni malo žanrovski ograničavati. Želja nam je prezentirati što više različitih glazbenih pravaca, DJ-a, klupskih večeri i svega ostalog vezano uz domaći clubbing.

U prvoj emisiji 19.06. ugostili smo britanskog dubstep producenta i DJ-a Phasea, te dvojicu poznatih hrvatskih DJ "faca", predstavnika drum'n'bassa Filipa Motovunskog i techno maga Zera.

OFF TV Live (vol.2)
w. Eddy Ramich & Ineskich (Radio808), Sergej, Gekko
+ Yesh! (OFF TV Live host)

PONEDJELJAK, 04.07.2011. 
19:00-23:00h, uživo iz KSET-a
[ Eddy Ramich ]

Eddy Ramich

U drugoj OFF TV Live emisiji u goste nam dolaze svima poznati Eddy Ramich (Kontrapunkt) u pratnji kolegice Ineskich s kojom će predstaviti njihov novi projekt Radio808. Svojim setom također će nas počastiti i gazda poznatog zagrebačkog kluba Sirup, Sergej te osnivač najpoznatijeg domaćeg drum'n'bass kolektiva Bass Invadersa, DJ Gekko.

Termin druge emisije OFF TV Live je ponedjeljak 04.07. od 19:00-23:00h.

Kroz emisiju te razgovore s gostima voditi će vas autor i domaćin DJ Yesh!izravno iz kluba KSET.

Gledati nas možete putem:

USTREAM LINK:
http://www.ustream.tv/channel/transmeet-tv-live-pres-off-tv-kset

ili

FACEBOOK LINK:
http://www.facebook.com/transmeet?sk=app_196506863720166

DETALJI O GOSTIMA:

• EDDY & INESKICH (Radio808, Eddy Meets Yannah, Kontrapunkt, Compost / ZG)

- file under: bass, dubstep, uk funky, house, grime, garage...

RADIO808 internetski je radio koji otvara novi pristup tom do sada nepotpuno iskorištenom mediju. Razvoj interneta otvara gotovo dnevno nove kanale komunikacije i radio808 ponosno surfa pod samom krestom vala živeći u Sada & Svugdje.

U današnjoj glazbenoj hiperprodukciji sve je teže probrati najkvalitetnije sadržaje jer, figurativno govoreći, kad lovite mrežom, svakakvih se riba u njoj nađe. Glazbeni urednici radija808 vrhunski su "ribari" koji su godinama duboko u sceni, znaju prepoznati trendove i prije nego se oni formiraju, ukratko znaju "uloviti" najbolji i najkvalitetniji ulov i onda ga prezentirati slušateljima radija808.

Radio808 je otvoren novim generacijama i vrlo će se brzo iskusnim voditeljima i glazbenim urednicima koji čine pokretačku jezgru pridružiti veliki broj onih koji možda iskustvo radija još nisu uspjeli steći, ali zato imaju mnogo toga za reći i odsvirati.

http://www.facebook.com/radio808

----

EDDY RAMICH je rođen u Nizozemskoj, ali polu-slovačkog / polu-hrvatskog podrijetla Eddy je proveo svoje djetinjstvo na relaciji između Nizozemske, Slovačke, Libije i Njemačke te se na kraju uspio skrasiti u Zagrebu. U Hrvatskoj se zahvaljujući svojim bogatim glazbenim korijenima i nevjerojatanim entuzijazmom i strasću prema glazbi uzdigao i etablirao u vodeću kariku klupske scene kako u hrvatskoj tako i mnogim europskim gradovima.

11 godina je vodio klupsku večer i festival Kontrapunkt u Aquarisu ( Zagreb ) gdje je ugostio imena poput Gilles Petersona, 4Hero, Carl Craiga, IG Culture,Theo Parrisha, Martyna i mnogih drugih.

Njegova donedavna radijska emisija na Radio 101 bila je jedna od nekoliko u Europi koja je prezentirala underground soul, hiphop, jazz,bass music, dubstep i house u dnevnom terminu.

Produkcijski ga poznajemo po radovima iz 90-ih sa Zvonimirom Dusperom ( Eddy& Dus ) nakon čega je uslijedio uspješan projekt pod nazivom Eddy Meets Yannah, a u zadnje vrijeme se posvetio i solo projektu o kojem ćemo čuti u skoroj budućnosti. Između svega navedenog Eddy je i jedan od osnivača internet radija 808 koji predstavljamo u ovoj emisiji. 

http://soundcloud.com/eddy-meets-yannah
http://www.facebook.com/eddymeetsyannah

----

INESKICH

Preko plesne škole, studija novinarstva kojeg trenutačno privodi kraju, raznih redakcija, pa tako i one glazbene na Radiju 101 u kojoj je započela put kao glazbena novinarka i radijski dj, došla je do klubskog dj pulta i studija Radija 808. Uz to što radi u još nekim tiskanim i elektroničkim medijima, u programu 808-ice ju možete slušati skoro pa svakoga dana, a na partyima ste ju do sada imali priliku čuti u Kino klubu Grič i na nedavno održanom T-Mobile InMusicu, također u sklopu nastupa Radio 808 Soundsystema.

• SERGEJ (Sirup, Home Made, Burek / ZG) 

- file under: SentiMental four to the floor

Nakon što je 1988. prvi puta kročio u klub, njegova karijera ambicioznog clubbera ne bilježi 'neopravdane sate'. Ovaj strastveni kolekcionar vinila, za gramofonima se našao 2000. godine i to kao rezident klupskog programa Stylish u klubu Aquarius. U isto vrijeme, zajedno s još nekoliko prijatelja, osniva Frequency Crew, poznatim po izvrsnim nedjeljnim Sunday Frequency sessionima.

Uskoro se 'rađa' label Home Made Electronica koji promovira domaću produkciju i talentirane glazbenike iz regije pod motom "glazba s mediteranskim dušom i balkanskim stavom". Za HME su do sada svoje materijale izdali Zarkoff, Davor O, Homeboy, Monotek, Examine, Shuma, Chocolate Noir, Rudy B, Borgie i D-Liner iz Sarajeva, Sevdah baby iz Beograda, Unizzon i Boltzman iz Slovenije. Sergej je nakon seljenja iz kluba u klub odlučio ostvariti svoj dugogodišnji san i krajem 2008. postao vlasnik urbanog kluba Sirup koji promovira elektronsku glazbu raznih žanrova i u kojem redovno nastupa. S Pytzekom je osnovao i vrlo uspješnu etiketu 'Burek' usmjerenu na inozemna izdanja.

http://www.sirupclub.com/
http://www.homemadeelectronica.com/
http://soundcloud.com/burek/
http://www.sirupnation.com/

• GEKKO (Bass Invaders / ZG)

- file under: Možda glazba, možda ne

DJ Gekko, ranije poznat kao osnivač bassinvaders! kolektiva i jedan od predvodnika domaće drum&bass scene, prije nekoliko godina odustaje od karijere međunarodne DJ zvijezde i odlazi na daleki istok u potrazi za egzotičnim krajolicima, duhovnim mirom i jeftinom anatomski oblikovanom obućom.

Pronašavši mitski Xanadu i popišavši zidine svih sedam lokacija Shangri Laa, vraća se u Zagreb gdje se posvećuje životu neuračunljivog i prezaposlenog zapadnjaka na rubu živčanog sloma. Uglavnom se bavi kompjuterima, korporativnom strategijom te pršutom, crnim vinom i umjereno mladim djevojkama. Ponekad i pusti koju ploču u nekom domaćem klubu, a toliko šara stilovima da više ni sam ne zna što se od njega može očekivati.

http://www.mixcloud.com/gekkodj/
http://www.bass-invaders.com/
http://www.myspace.com/gekko_zg

• YESH! (JabbaTon, Chew the Fat! Cro, OFF TV / ZG) - OFF TV Live host

- file under: dubstep, bass, uk garage, house, drum'n'bass... 
[ Yesh ]

Yesh

Osnivač i glavni organizator zagrebačke večeri JabbaTon te od prošle sezone i pokretač hrvatskog izdanja londonske klupske večeri Chew the Fat! Ovisno o prilici u njegovim se setovima može čuti Dubstep, Grime, UK Funky, Drum'n'Bass, Fidget house, Electro, Breaks i slični pravci. 

Nastupao je s: Jon More (Coldcut), DJ Craze, Krafty Kuts, Mo' Horizons, The Nextmen, Lee "Scratch" Perry, Stenchman, Jazzsteppa, MRK1, Beni G (Jack Beats), Karl Moestl, DJ Deekline, Ed Solo, JME & Skepta (Boy Better Know), Durrty Goodz, Ghetts, Noisia, Total Science… 

U glazbi je od malih nogu, završio je osnovnu glazbenu školu i godinama aktivno nastupao s klasičnim harmonikaškim orkestrom. S elektronskom glazbom pobliže se susreće početkom srednje škole, kada mu redovita mjesta izlaska postaju klubovi vezani uz tada aktualne "tech" ritmove. Upisom na faks otkriva klub KSET (Klub Studenata Elektrotehnike) u kojem se 2002. godine učlanjuje u tzv. "Disco" sekciju. Do danas je organizirao stotinjak klupskih večeri i koncerata te nastupao širom Hrvatske i u inozemstvu.

Osim JabbaTona i Chew the Fat! Croatia sudjeluje u organizaciji Brucošijade Fer-a od 2006. do danas te organizaciji DJ stagea na Dirty Old Festivalu u Velikoj od 2005.-2009.

http://www.facebook.com/djyesh
http://www.exitmusic.tv/yesh
http://soundcloud.com/yesh-zagreb

 

REALIZACIJA & PRODUKCIJA:

OFF Produkcija - http://www.facebook.com/OFF.TV.live
Transmeet.Tv - http://www.transmeet.tv/
KSET - http://www.kset.org/
Tech. support by - Neuralab - http://www.neuralab.net/

promo guy // 02/07/2011

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Slijepi duh" u akustičnoj izvedbi bjelovarskog kantautora Fyu

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album

Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album "Everyone Else Is OK"

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Supercluster" novi singl i video THOT

| 25/03/2024 | terapija |

>> opširnije


cover:

"Broken Beauties" improvizirani dark-jazz dueta LIL

| 24/03/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Kad imamo mirne glave" novi album TIDAL PULL

| 22/03/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*