home > najawa > JabbaTon pres. #trinity : OFF TV Live, Boodla.com i Radio808 launch party @ KSET, subota 19.11.2011. ft. THE PETEBOX (Radio 1 beatbox champ, UK)

kontakt | search |

JabbaTon pres. #trinity : OFF TV Live, Boodla.com i Radio808 launch party @ KSET, subota 19.11.2011. ft. THE PETEBOX (Radio 1 beatbox champ, UK)

OFF TV Live, Boodla.com i Radio808 u subotu 19.11.2011. udružit će snage kako bi se predstavili svekolikom pučanstvu kroz cjelodnevno druženje u klubu KSET, a ugodna dnevna varijanta s prvim će se naznakama mjesečine pretvoriti u multimedijalni tulum znakovitog naziva #Trinity.

Dani kada smo hashtag (#) pisali u kajdanku i koristili ga samo kao povisilicu zaboravljeni su zajedno sa druženjem u prirodi, šetnjama, pisanjem razglednica i inim "nepotrebnim" stvarima koje smo radili dok nije bilo twittera, facebooka i ostalih blagodati interneta putem kojih možemo obajviti fotku iz wc-a ili u 140 znakova nekome pokvariti dan nabrajajući što smo pojeli za ručak. # u nazivu označava usku povezanost organizacijskog trojca sa internetom koji će ključnu ulogu imati i na samom promo partyu;
cjelokupni program u trajanju od 12 sati moći ćete pratiti uživo on line putem OFF TV Live streama (OFF produkcija, Transmeet.TV i video sekcija KSET-a) koji će vam prenositi sliku i zvuk sa mjesta događanja, te naravno Radio808 audio streama za one kojima je zanimljiva isključivo selekcija glazbe.
[  ]

Najava koju čitate nažalost vam ne može približiti futuristički look u koji ćemo odjenuti KSET, ni sitno iznenađenje koje imamo za sve kojima je njihov smartphone ljubimac srastao za ruku (a znamo da vas ima) - ono što vam možemo i želimo otkriti jest impresivni muzički line up tokom čitavog dana, and it goes a little something like this:

- Dnevno druženje (15-21h), ulaz slobodan:

Phase (Street Creeps, UK)
Zero (Bondage, Radio808)
Jan Becele (Trip To Zion)
DJ Chill vs. Dirty Hairy (Phat Kset, Fresh Delivery) vs. Venom (JabbaTon)
Ineskich (Radio808)
Disco sekcija KSET-a

- Večernji #Trinity tulum (od 22h), ulaz 30kn:

THE PETEBOX (Radio 1 Beatbox Champ., UK).
Floydcide (Ascenzion, UK)
Beat Busters
Lil Bear beatbox
Das Kollektiv (boodla.com)
Rea & Mayo + Yesh! (JabbaTon, Radio808, OFF TV Live)
VJ Liik (deMode, Trigger)

Neobavezni dress code: Science Fiction, Digital era, Future, Star Wars, Star Trek, Matrix…

LINKOVI ZA VIDEO STREAM:

USTREAM:
http://www.ustream.tv/channel/transmeet-tv-live-pres-off-tv-kset

FACEBOOK:
http://www.facebook.com/transmeet?sk=app_196506863720166

AUDIO STREAM:
http://www.radio808.com/

Budući je ova najava daleko premašila broj slova koji prosječni twitteraš može podnjeti i ulazi u kategoriju stvari koje potiču narkolepsiju, sada ćemo stati i za kraj vas još jednom pozvati da nam se 19.11. pridružite u KSETu u bilo koje doba dana ili noći - program traje od 3 popodne do 3 ujutro, a vrata KSETa su otvorena kao i naša srca. Ulaz je slobodan na dnevni dio druženja (15-21h), dok se za večernji program (od 22:00h) naplaćuje 30kn.
Neobavezni dress code večeri je : SF, Digital era, Future, Star Wars, Star Trek, Matrix… U get the picture.
[  ]

THE PETEBOX (Radio 1 Beatbox Champ., UK)

Ovaj karizmatični Britanac nije samo jedan od najtalentiranijih beatboxera na svijetu, njegov drugačiji pristup korištenja vokalnih sposobnosti u svrhu stvaranja muzike smješta ga u kategoriju "one man banda". Služeći se loop pedalom, Petebox "gradi" svaku pjesmu na licu mjesta pred zadivljenom publikom, a krajnji rezultat je cijeli spektar zvukova od dubokih baseva do onih najviših poput trube, sve začinjeno višeglasnim harmonijama. Njegova real time produkcija nebi bila ništa posebno da sve to ne radi isključivo svojim ustima!

O njegovoj kvaliteti najbolje svjedoče dvije prestižne nagrade:
2005. osvojio je prvo mjesto na "BBC Radio 1 Beatbox Championships", a 2007. samo je utvrdio svoje mjesto na vrhu kada je pobjedio i na "Channel 4 Talent Awards". Nastupao je po cijelom svijetu i svim važnijim festivalima poput Isle of White-a, Bestivala, V-a, Leedsa, Readinga, Latitudea, Creamfieldsa i Glastonburya. U svojim nastupima ne drži se samo jednog glazbenog pravca, pa tako u KSETU očekujte sve od hip-hopa preko drum & bassa, jazza, housea, garagea pa čak i rocka. Njegova svestranost i talent omogučila mu je suradnju sa velikanima poput Grandmaster Flasha, Penduluma, Mystery Jetsa, Grooveridera, Tim Westwooda pa čak i legendarnom grupom The Human League.
Ljubiteljima engleskog hip hopa i grimea biti će zanimljiv podatak da će se THePETEBOX pridružiti Foreign Beggarsima na predstojećoj UK turneji.

http://www.thepetebox.com/
http://www.facebook.com/daspetebox

OFF TV Live

OFF TV Live je live internet TV emisija, zajednički projekt Transmeet.TV Live, OFF produkcije i kluba KSET, smišljen po uzoru na BoilerRoom.TV, D&BTV ili GetDarkerTV, uz malo drugačiji sadržaj te princip snimanja.

Ideja emisije je široj publici, posebno onoj van Zagreba, prezentirati domaću klupsku scenu kroz gostovanja uglavnom domaćih DJ-a i live performera te ponekad i bendova. Svaki gost kroz jednosatni live set / nastup prezentira svoje glazbene afinitete te kroz razgovor s OFF TV domaćinom Yesh!om priča o projektima, planovima, sceni ili bilo čemu drugom.

Sadržaj emisije pa tako i gosti žanrovski se ne ograničavaju. Želja nam je prezentirati što više različitih glazbenih pravaca, DJ-a, klupskih večeri i svega ostalog vezano uz domaći clubbing.

Budući se svi nastupi snimaju pokrenut je i serijal live mixeva u emisiji, "OFF TV Live mix" koje možete poslušati na OFF TV Live mixcloudu:
http://www.mixcloud.com/OFF_TV/

http://www.facebook.com/OFF.TV.live
http://www.transmeet.tv/

Boodla.com

Boodla.com je besplatni tjedni magazin koji se dostavlja ravno u vaše inboxe, a sadrži s ljubavlju odabrane najzanimljivije događaje u Zagrebu u nadolazećem tjednu. Izložbe, predstave, filmovi, koncerti, buvljaci, revije... Sve što je vrijedno vašeg vremena na jednom mjestu. A zašto? Jer autori "uradi sam" kulturnih projekata nisu dovoljno zastupljeni u medjima. Jer čitav niz super kreativnih događanja prolazi neopaženo. Jer zapravo nemamo pojma da Zagreb nisu samo bircevi koji rade do 1 sat, špica i nekoliko noćnih klubova.

Namjera Boodle je podržavati i inspirirati sve one koji su voljni oplemeniti kuturni i zabavni pejzaž našeg grada. Znamo da zvuči nevjerojatno, ali Zagreb je uzbudljiv grad - Boodla to i dokazuje. Sadržaj Boodle nikad neće biti na prodaju, a bilo kakav potencijalan profit prosljeđuje se budućim projektima. Kreativnim i uzbudljivim, naravno. U odabiru sadržaja želimo da sudjeluju svi te stoga pozivamo sve promotere, organizatore, dizajnere, umjetnike, novinare, publiku i sve one koje smo možda zaboravili da nam se jave na info@boodla.com kako bi odmah počeli surađivati na stvaranju uzbudljivijeg Zagreba.

http://www.boodla.com/
http://www.facebook.com/boodla
http://twitter.com/boodla_zg

Radio 808

Ovaj radio prvi je pravi hrvatski internet radio jer, osim što emitira živi program kojega proizvode vrhunski DJ-i, program Radija 808 u potpunosti je prilagođen očekivanjima slušatelja u prime time terminu, a komunikacija sa slušateljima je dvosmjerna. Pokretači Radija 808 željeli su stvoriti pravi "radio 2.0", zaokruženi medijski projekt koji će u potpunosti živjeti s web tehnologijama te s lakoćom prihvaćati tehnologije koje bi se mogle pojaviti u budućnosti.

Radio 808 emitira 14 do 15 sati glazbenog programa svakoga dana s početkom u 9 sati ujutro, te s konačnim ciljem da u narednim mjesecima omogući "strujanje" (streaming) programa 24 sata dnevno.

Radio 808 sa svojim slušateljima već ostvaruje i snažnu dvosmjernu komunikaciju putem drugih kanala kao što su društvene mreže Facebook i Twitter, čineći medij mnogo interaktivnijim nego što to može biti običan FM radio.

Radio 808 znatno izlazi iz okvira samog radijskog medija kroz sudjelovanje u nizu umjetničkih i komercijalnih projekata koji su prirodno upotpunjeni glazbom. Radio 808 tako pokreće i vlastitu klupsku produkciju imena Radio 808 Soundsystem.

http://www.radio808.com/

maja // 10/11/2011

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Nina Romić krajem travnja reda nastupe diljem Hrvatske

Nina Romić krajem travnja reda nastupe diljem Hrvatske

| 17/04/2024 | ivana |

>> opširnije


cover: Eva Braun @ Vintage, 18/04/2024

Eva Braun @ Vintage, 18/04/2024

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: dreDDup + MRT, 20/04/2024, knjižara Bulevar Books, Novi Sad

dreDDup + MRT, 20/04/2024, knjižara Bulevar Books, Novi Sad

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Finntroll, Suotana & Metsatöll @ Vintage Industrial Bar, 14/04/2024

Finntroll, Suotana & Metsatöll @ Vintage Industrial Bar, 14/04/2024

| 09/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: MANNTRA @ Tvornica kulture, 13/04/2024

MANNTRA @ Tvornica kulture, 13/04/2024

| 09/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


> chek us aut!
> najawe [blitz]
  • 18/04/2024 | zg, močvara
    sleepyheads (zg)
    alaska blue (ita)
    regen (slo)
  • 18/04/2024 | zg, vintage industrial bar
    eva braun (bečej)
  • 19/04/2024 | zg, tvornica
    jonathan
  • 19/04/2024 | zg, močvara
    diocletian (new zeland)
    sitis (zg)
    snØgg (slo)
    häxänking (vž)
  • 19/04/2024 > 21/04/2024 | zg, studentski centar
    27. izdanje crš - zagreb comic cona
    ------------------------
    kevlar bikini
    luxus lord
    ka'rah
    biciklić
    jura klavijatura
    ciroza jetre
    gretta
    no more idols
    stare pizde
    pater papula
    ---------------
    ulaz je sasvim besplatan.

>> sve blitz najawe

> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*