home > njuz > THE BAMBI MOLESTERS snimaju film

kontakt | search |

THE BAMBI MOLESTERS snimaju film

Nakon više od 15 godina lutanja svjetskim i domaćim pozornicama, Bambi Molesters odlučili su snimiti nastup uživo!!!

Svoju reputaciju glavnih faca u svijetu surf rocka, The Bambi Molesters su izgradili albumima "Dumb Loud Hollow Twang", 'Intensity!' i 'Sonic Bullets: 13 From The Hip'. Posljednji album u navedenom nizu objavljen je za dvije top etikete 'Big Beat' i 'Warner Music'. Niz uspješnica nastavljen je i novim albumom ''As the Dark Wave Swells'' koji su glazbeni kritičari inozemnih i domaćih relevantnih medija opisali samim superlativima. I ovaj je album album objavila renomirana europska etiketa, Glitterhouse Records. Osim osvojenog Porina za najbolju instrumentalnu izvedbu u 2010., našli su se i u utrci za za europsku nagradu IMPALA - 'European Independent Album of the year'!

Snimanje je zakazano za 29.ožujak u Teatru &TD. The Bambi Molestres će tom prilikom svirati u proširenom sastavu. Režija ovog koncertnog filma povjerena je Marcu Littleru kojeg su članovi grupe upoznali na jednoj od svojih turneja u Frankfurtu. Marc je tada bio na početku karijere, a desetak godina kasnije, kao već etablirani europski režiser filmova i spotova brojnih izvođača, snimio je spot za pjesmu "As The Dark Wave Swells" s istoimenog albuma. Film će trajati cca. 90 minuta tijekom kojih će The Bambi Molesters odsvirati sve poznate i neke manje poznate pjesme u novim aranžmanima. Na koncertu u Zagrebu grupa The Bambi Molesters snimat će svoj prvi live album!

Režiser Marc Littler jedan je od najcjenjenijih njemačkih redatelja mlađe generacije. Režirao je filmove raznovrsnih žanrova. Dokumentarce: "The Kingdom Of Survival" i "ZOWNIR - Radical Man", film koji bilježi panameričko putovanje jednog izvođača folk pjesama: "The Folk Singer" i Thriller "The Road To Nod". Više o ovom izvrsnom redatelju na www.slowboatfilms.com. Littleru će se na snimanju pridružit Philip Koepsell majstor fotografije i dugogodišnji suradnik.

Snimanje filma najavit će i pratit koncertna turneja na kojoj će s Bambi Molestersima nastupati i njihovi gosti iz Velike Britanije The Penny Black Remedy s kojima su nedavno rasprodali jedan od najprestižnijih klubova u Londonu - The Luminaire. Ovaj bend kritika često kategorizira kao zemljotresnu mješavinu Ska, Bluesa i Rock 'n' Rolla. Simbioza crnohumornih, nepretenciozno inteligentnih, dojmljivih pjesama i stimulirajućih živih nastupa, privukla je publiku diljem Europe i stvorila lojalnu sljedbu predanih obožavatelja. The Penny Black Remedy čine: Keith M. Thompson - vokali, gitare, komponiranje; Marijana Hajdrahodžić - vokali, udaraljke; Wilco Van Eijk - bubnjevi i Steve Nelson - bass.

U Rijeci i Splitu će im se u nastupima pridružiti i sjajan riječki americana band My Buddy Moose, koji su u veljači 2010. objavili iznimno hvaljeni drugi album 'Wonderful Felling of Emptiness'!

Kao poseban gost na zagrebačkom koncertu u Teatru &TD pridružit će im se Chris Eckman dugogodišnji suradnik i producent. Eckman zajedno s članovima grupe The Bambi Molesters sačinjava i hvaljenu grupu The Strange, čiji album "The Nights Of Forgotten Films" spada među najbolja izdanja desetljeća.

Ulaznice za zagrebački koncert možete nabaviti po cijeni od 65kn u Rockmarku (Berislavićeva 13, Zagreb) i Dirty Old Shopu (Tratinska 22, Zagreb). Na ulazu će im cijena biti 80 kuna.

promo girl // 16/03/2011

Share    

> njuz [last wanz]

cover: Diskont TV no.24 - POCKET PALMA

Diskont TV no.24 - POCKET PALMA

| 24/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Frenkie najavio svoj deseti album

Frenkie najavio svoj deseti album "Manifest"

| 23/04/2024 | ivana |

>> opširnije


cover: KEKAL počinje s akustikom kao K432

KEKAL počinje s akustikom kao K432

| 22/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Mater Dolorosa", četvrti album MÓÐIR u ovoj godini

| 20/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Centaurus A Galaxy", još jedan video s hvaljenog albuma KING UBU

| 18/04/2024 | terapija |

>> opširnije


> chek us aut!
> izdvojeno
Kino Šiška, Ljubljana, Slovenia - četvrtak, 24.3.
The Bambi Molesters
The Penny Black Remedy
Zbogom Brus Li

Stereo Dvorana, Rijeka - petak, 25.3.
The Bambi Molesters
The Penny Black Remedy
My Buddy Moose

Teatar &TD, Zagreb - utorak, 29.3.
The Bambi Molesters
The Penny Black Remedy
The Strange

Snimanje koncertnog filma i Live albuma!!!

Golly (±) Bossy, Split - petak, 1.4.

The Bambi Molesters
My Buddy Moose
> rilejted? [@ terapija.net]
> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*