home > najawa > Pussy Faggot Queer Protokol PARTY PARTY PARTY @ Medika, 29/04/2011

kontakt | search |

Pussy Faggot Queer Protokol PARTY PARTY PARTY @ Medika, 29/04/2011

Berlin - New York - Barcelona - Zagreb

Queer.hr portal, Pussy Faggot show, Protokol crew: party koji je više od toga. Noć performansa, žestoke glazbe, festivalske groznice, rođendanski tulum, 2 floora u centru grada.

U petak, 29. travnja, suočite se s oblikom clubbinga neuobičajenim za ove prostore - performansi, domaćini večeri, floorovi koji variraju u glazbi i atmosferi, video instalacije i Facebook/Twitter point. U sinergiji domaćih i inozemnih partijanerskih snaga, posjetiteljima se nudi izuzetno "gust" program raznolikih sadržaja u sklopu Queer Zagreb festivala.

Pussy Faggot: Njujorški clubbing koncept razbija ustaljene zagrebačke obrasce partijanja

"Ovo je party s pozamašnom porcijom umjetnosti." - New York Times

Njujorški kustoski mag Earl E. Dax za zagrebačko je izdanje svog proslavljenog Pussy Faggot partija osmislio posebnu večer koju će voditi međunarodna performerica Penny Arcade - party je kombinacija DJ-eva i izvođača koji gostuju na festivalu, ali i samog Earla Duxa koji će usijati floor vlastitim rijetko doživljenim DJ nastupom pod drag-alterom Enya Buttox.

Od Pussy Faggota najavljujemo neo-disko zvijezdu Alexandera iz Berlina, španjolsku "Porno-teroristicu" Dianu, Penny Arcade iz New Yorka koja samu sebe naziva divljom demonskom kujom poganog jezika, briljantnog drag izvođača A Man To Pet iz Londona, i Joela Gibbsa (Berlin) - dovodimo DJ set frontmena od "The Hidden Cameras"!

Queer Protokol: Ponašanje na ovom partiju odstupa od norme!

QUEER PROTOKOL

Domaći kolektiv koji zadnjih mjeseci stoji za nabrijanu zabavu u gradu: Protokol crew dovodi na 2 floora elektroničke gurue koji će vam opsjesti bubnjiće.

Odium
www.myspace.com/naughtysubsystem
dj Odium (bassinvaders, Protokol - Zg) se bavi elektronskom glazbom od 2000. godine. Priključuje se Bassinvaders! kolektivu s kojim u Hrvatsku dovodi sve bitne predstavnike DNB scene u svijetu. Nakon razlaza Bassinvadersa Odium se odlučuje u potpunosti muzički opustiti i istraživati elektronsku glazbu. 2006. godine u ime Sub:systema je potpisao dva tracka za newyoršku izdavačku kuću Flight Recordings, a unutar psy trance projekta Musica ex Machina dva EP-a za rusku izdavačku kuću Clinical Archives. Trenutno završava remix trake Wallop - Mammal Footworka koja će izaći na jednoj etabliranoj izdavačkoj kući.
[  ]

Basta
www.myspace.com/basta161
Basta, poznat clubberima još od Breaklectice, trenutno je aktivan član Confusion crewa gdje sudjeluje u realizaciji brojnih klubskih večeri, Illectricity festivala, te kao dio cfsn DJs-a nastupa na festivalima poput Exita, Outlooka, Soundwavea i Seasplasha. Ne voli da mu slobodno vrijeme prolazi neiskorišteno pa zajedno sa istomišljenikom Odiumom
pokreće ovu večer u želji da još slobodnije prosurfa po raznim žanrovima elektronske muzike, te usput pruži priliku odličnim lokalnim snagama da dođu do izražaja kao gosti na Protokolu.

Mixel
http://www.myspace.com/themixel

Jedan od uzdanika zagrebačke klupske scene odavno je prešao granice hrvatskih plesnih podija i osvojio susjedstvo gostujući na značajnim eventima; uključujući i redovnu potporu Exit Festivalu. Definirajući svoj zvuk kroz prizmu eksperimentiranja svim žanrovima elektronike, s naglaskom na elektro-minimal, DJ Mixel zadobio je pažnju izbirljive publike koja poznaje i prati recentna izdanja elektronske glazbe. Ukoliko još niste upoznati s njegovim radom, vrijeme je da provjerite zašto je uz strana gostovanja postao i rezident Neo Masakr večeri u klubu koji prati, ali i postavlja temelje nove klupske scene - Sirupu.

Juice
http://www.myspace.com/juicezg

Kao jedan od rodonačelnika d&b scene u Hrvatskoj, zajedno sa Lekkeom pokreću jedan od prvih d&b kruova - Kryo. Nekoliko godina kasnije kao član KSET-a upoznaje Gekku, te se kao njihov zajednički brainchild rađaju bassinvaders!. Ova d&b večer bila je jedna od najredovitijih i najdugovječnijih - bilježi preko 60 mjesečnih izdanja i 7 godina neprekinutog djelovanja. Nakon završetka rada bassinvaders! večeri 2009. pokreće vlastitu klupsku večer 2N, koja se događa jednom mjesečno u klubu Aquarius A1, na kojoj promovira najsvježija kretanja i trendove u plesnoj elektronskoj glazbi, bez žanrovskih ograničenja.

Na Queer festivalu pojavit će se u specijalnom rijetko viđenom techno izdanju.

Također uz Protokol predstavljamo i Freefloating floor u više house-beat štihu - Davor O., Brighton, D'Gree D'Gree i Organics, zajedno s video instalacijama upotpuniti će ovu nesvakidašnju večer pod geslom: "Rave on, you queer pussies, hard on you faggots: obey the protokol!"



INFO:

Mjesto: Medika, 29.04. od 22 sata (performansi počinju tada, te se posjetiteljima preporučuje doći ranije)

Upad: u pretprodaji: 40kn, a puna ulaznica 60kn - popusti za studente!! 50 % - partijajte za samo 30 kn

Pretprodajna mjesta:

Caffe bar Vimpy, Prolaz Sestara Baković 3,

Caffe Bar Kolaž, Amruševa 11,

KSFF - Filozofski fakultet, Ivana Lucića 3

Festivalski centar - galerija Showroom Teslina 7, atrij ZKM-a

promo girl // 28/04/2011

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

| 20/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: Veja @ Vintage, 20/03/2024

Veja @ Vintage, 20/03/2024

| 18/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

| 14/03/2024 | andrea |

>> opširnije


cover: KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

| 13/03/2024 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*