home > nagradna igra > REZULTATI - Vikend @ Sirup, 01 & 02/04/2011

kontakt | search |

REZULTATI - Vikend @ Sirup, 01 & 02/04/2011

Na SENTIMENTAL with... (01/04) idu Boris Dragić i Sandra Jagnjić. Dobitnici se s osobnim dokumentom javljaju na ulazu u klub.

Na 10 godina Klubske Scene (02/04) idu Sara Sharifi i Ana Aralica. Dobitnici se s osobnim dokumentom javljaju na ulazu u klub.

Sretno!

--------------------------------------------------------------------------------------------

SENTIMENTAL with... (petak, 01/04)

FRED P a.k.a. BLACK JAZZ CONSORTIUM
Soul People Music, NYC, USA

Fred Peterkin, DJ, producent i remikser, čovjek je koji se krije iza pseudonima Black Jazz Consortium i jedan od najzaposlenijih predstavnika novog američkog deep house zvuka. Iako ima preko 20 godina iskustva u glazbenom businessu, tek su ga posljednji singlovi na njegovom Soul People Musicu te na Jus Edovom Underground Qualityju doveli do globalne slave, koju je prošle godine i potvrdio odličnim albumom ''The incredible adventures of Captain P''.
Fred P, Jus Ed i Levon Vincent s pravom se smatraju najznačajnijim predstavnicima nove underground klupske scene u New Yorku, koju obilježavaju novi val deep housea, nu disca i soulfula, a ova trojka, osim odlične glazbe, svojom energijom i karizmom promovira i urbani duh Velike Jabuke u svijetu. To primijećuju i svi relevantni svjetski glazbeni magazini, pogotovo nakon što je početak novog milenija u New Yorku obilježio lagani pad underground scene pred najezdom komercijalnog clubbinga.
2010. je godina koja je osim prvog albuma, za Freda značila i prvu svjetsku turneju tijekom koje je je nastupio diljem SAD-a i Europe. Nastup u Sirupu njegov je prvi posjet Hrvatskoj.

BOO DALE
Hartera, La Noche

Dražen Baljak, poznatiji kao Boo Dale, posljednjih se godina nametnuo kao jedan od ključnih ljudi riječke glazbene scene. Od 1998. gitarist je grupe Let 3, glavni je glazbeni selektor Hartera Festivala i programski koordinator kluba La Noche (bivšeg Fun Academyja).
Draženova glazbena karijera počela je još 1993. kad je osnovan bend Unlogic Skill, vrlo progresivan projekt za to vrijeme, koji je spajao punk, metal, hc i hip hop zvuk puno prije nego što je ta fuzija postala planetarno popularna. Bend je izdao dva albuma za Dancing Bear, nakon čega se raspao te Dražena odveo u smjeru Leta 3 i DJ karijere. Prvu ploču kupio je 2001., a prve godine obilježile su mu svirke u tandemu s DJ Fryerom te potom u kolektivu Body Jack (s Fryerom, Arszenikom, Amorom i Wanom). Uređivao je i vodio istiomenu radio emisiju na bivšem riječkom SVID radiju.
U projektu Hartera Festivala sudjeluje od njegovog prvog izdanja, kao rezident DJ te glavni glazbeni selektor/booker. Samostalna DJ karijera također mu je u uzlaznoj putanji. Nastupa diljem regije, iako mu se bookinzi često preklapaju s bendovskim gažama pa je tako, primjerice, zbog jednog koncerta u Novskoj morao propustiti gig u Spaceu na Ibizi.

hosted by
SERGEJ
Sirup, Burek, HME

links:
www.myspace.com/blackjazzconsortium
www.discogs.com/artist/black+jazz+consortium
www.myspace.com/daleboo
www.soundcloud.com/djsergej

upad: 50kn
happy hours 23-01

---------------------------------------------------------------------------------

10 godina Klubske Scene @ subota (02/04)

Eclectic floor @ Sirup

Klubska Scena ima i četvrti floor
Povodom proslave desetog rođendana Klubska Scena osim tri flora u klubu Boogaloo 02.travnja organizira i četvrti floor u klubu Sirup. Svatko tko kupi ulaznicu za jedan klub može ući i u drugi besplatno i obratno.
Portal Klubska Scena u Sirupu organizira četvrti rođendanski "Eclectic floor" na kojem će nastupiti sedam Dja, predstavnika zagrebačke underground scene. Zero zastupa techno elektroniku, William Collins kroz igru s tempom svira eklektični B side for dancers, Arszenik će se poistovijetiti sa sličnim varijacijama na temu, a Labosh i Zak će se usmjeriti na disco i house ritam. Za funky zvuk pobrinut će se BocaSofistifunk i Mark.
Središnja proslava je ipak u Boogaloo gdje će nastupiti više od 30 Dj-a redom raspoređenih na tri floora. Na techno flooru nastupit će Jolka, Mr.Dj Dario, Sergej, Mary, Dj Ogi, Teo Haruda, Pete Dux, Toni Juranović, Aljosha i Mario. Bass floor predstavlja Eddy Ramicha, Confusion djs, Menigu, FFFC live, Frxa, How Convinient live, Marmata, DMT&Jesha te Oxidea. Na house floor dolaze Pytzek, Homeboy & Monotek live, Pille & Miro, Luka K & Nicole, Brighton & Examine live, Seraphim Codex & Torres, Mad Dox, Sly, Mozer i Malesh.
Ulaznice možete nabaviti po cijeni od 20kn u pretprodaji, na dan 30kn do ponoći, 40kn nakon. Pretprodajna mjesta su Transport Footwear (City Centar One, Importanne, Gajeva), Boogaloo klub i oriGIGIpromotion. Ulaznica vrijedi za oba kluba.
Više informacija na www.klubskascena.hr
line up:

Zero [Bondage]
Arszenik [Sirup, Hartera]
Labosh [Egoboo.bits]
William Collins [B-sides, La Boum]
Zak [Kontrapunkt]
BocaSofistifunk
Mark

Ulaznica: 20kn u pretprodaji, na dan 30kn do ponoći, 40kn nakon
Happy hours @ Sirup 23-01h

terapija.net team // 31/03/2011

Share    

> nagradna igra [last wanz]

cover: REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

| 20/06/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

| 14/06/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - LoM, 10/03/2023, Dva Osam, Zagreb

REZULTATI - LoM, 10/03/2023, Dva Osam, Zagreb

| 10/03/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - Indie emo naočale: Haiku Garden i Hause Plants @ Močvara, Zagreb, 25/01/2023

REZULTATI - Indie emo naočale: Haiku Garden i Hause Plants @ Močvara, Zagreb, 25/01/2023

| 24/01/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - TRASH&BURN KUSTOM ART FESTIVAL @ Meta Bar, ČAkovec, 2.12.2022

REZULTATI - TRASH&BURN KUSTOM ART FESTIVAL @ Meta Bar, ČAkovec, 2.12.2022

| 28/11/2022 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*