home > nagradna igra > REZULTATI - Vikend u Sirupu @ 28 i 29/01/2011

kontakt | search |

REZULTATI - Vikend u Sirupu @ 28 i 29/01/2011

Na DISCOTHEQUE (petak, 28/01/2011) idu Emil Kolundžić i Hrvoje Petričević. DObitnici se s osobnim dokumentom javljaju na ulazu u klub.

Na Petar Dundov i prijatelji (subota, 29/01/2011) idu Dunja Bobić i Lucija Grabovac. DObitnici se s osobnim dokumentom javljaju na ulazu u klub.

Sretno!

-------------------------------------------------------------------------------

petak, 28.01.2011.

Discotheque with...
Justin Martin
Dirtybird, Buzzin Fly
San Francisco/USA

Pytzek
Sirup, Burek

Pytzekov klupski serijal Discotheque, koji je u ovoj klupskoj sezoni briljirao sa vrhunskim DJ gostovanjima kao što su Chris Duckenfield ili Jackmate, zaključit će prvi mjesec u novoj godini još jednom poslasticom iz San Francisca. U goste nam ponovno stiže Justin Martin. Prisjetimo se, njegov posljednji nastup u Sirupu 27.06.2009. prema mnogima je ocijenjen kao najbolji tulum u Zagrebu... te godine, stoga se na Donjim Sveticama s pravom očekuje repriza tog showa u petak, 28.01.2011.
Justin je po prvi put zagolicao uši ljubiteljima elektroničke glazbe 2003. godine singlom ''The Sad Piano'' za Ben Wattov label Buzzin Fly, s kojim je odmah osvojio izvođače i publiku diljem svijeta, a svirali su ga zvijezde poput Derricka Maya, Pete Tonga i Steve Buga. Uspjeh tog singla i afirmacija na jakoj underground sceni San Francisca doveli su ga do Dirtybird projekta, kojeg je pokrenuo s prijateljem i mentorom Claudeom VonStrokeom, a koji se u nekoliko godina etablirao kao jedna od najvažnijih etiketa elektroničke glazbe. Sukladno tome cvjetale su i Justinove poslovne ponude, bilo kao remikser, producent ili DJ. Remiksirao je tako, primjerice klasik ''Mushrooms'' Marshalla Jeffersona ili ''Nude'' Radioheada te obišao svijet nastupajući po klubovima i festivalima, ali ostao i jedan od glavnih motora glazbene scene svog rodnog grada. Prošlu godinu obilježio mu je novi singl ''Robot Romance'' na Dirtybirdu te vrlo hvaljen Essential mix kod Pete Tonga.
Justin Martin voli isticati kako mu je misao vodilja još jedna mudrolija Oscara Wildea: ''Život je prevažan da bi ga se doživljavalo ozbiljno'', a nedavno je u jednom interviewu, odgovarajući na pitanje što bi radio u životu kad ne bi bio DJ i producent, rakao kako bi u tom slučaju vjerojatno proveo život željeći to postati...

upad: 60kn
happy hours 23-01

-----------------------------------------------------------------------------

subota, 29.01.2011.

Petar Dundov i prijatelji

Petar Dundov
Music Man
Zero
Bondage
Pete Dux
Decibel Media

U novoj 2011. s radom nastavlja klupski programom Petar Dundov i prijatelji, na kojem Petar, kao rezident programa nastupa s prijateljima s domaće elektronske glazbene scene, od kojih su neki već etablirana imena dok ćemo za druge tek čuti i svakako su vrijedni predstavljanja. U subotu 29. siječnja Petar u zagrebački klub Sirup dovodi dva zagrebačka DJ-a. Pete Dux kod Petra nastupa prvi put, dok će Zero s veseljem reprizirati svoje odlično gostovanje iz listopada prošle godine.

Pete Dux (Decibel Media, Zagreb)
Pete Dux je novo ime koje je isplivalo na površinu hrvatske elektronske scene. Već kao klinac kreće u glazbenu školu i pokazuje talent za glazbenu umjetnost koja ga prati čitav život. Kao tinejdžer otkriva elektronsku glazbu i počinje razmišljati o mogućnosti da postane DJ. Dogovara svoje prve nastupe po raznim zagrebačkim klubovima pri čemu gradi i oblikuje svoj stil. Njegovi setovi začinjeni su deep i groovy elementima koji su okarakterizirani minimalom i technom. Zaluđenost, ovisnost i ljubav prema elektronskoj glazbi potiču ga i motiviraju na upornost i ustrajnost. Krajem 2008. u zagrebačkom klubu Boogaloo pokreće projekt United Electronic Sound koji brzo postaje odlično prihvaćen. Kao organizator i rezident DJ, surađuje s vodećim svjetskim imenima kao što su Umek, Adam Beyer, Dave Clarke, Chris Liebing, Cristian Varela, Mauro Picotto, The Advent, Rush, La Di Da, Ben Sims, Surgeon, Sven Wittekind, Cari Lekebusch, Wehbba, Steve Parker, Marko Nastić i mnogi drugi. U međuvremenu pokreće još jedan uspješan program pod imenom Static Noise, te niz manjih programa. Kako bi sve objedinio i realizirao svoje ideje, početkom 2009. osniva organizaciju Decibel Media koja se bavi promocijom, bookingom i produkcijom evenata. U budućnosti planira pokrenuti i vlastiti label te nastaviti s dosadašnjim radom i promicanjem elektronske glazbe.

Zero (Bondage, Zagreb)
Jan Kinčl aka Zero zanimanje prema technu kao žanru elektronske glazbe pokazuje već s 14 godina, kada se po prvi puta upoznaje s clubbingom u Zagrebu. Počevši kupovati ploče, Jan svoj prvi gig dobiva već sljedeće godine, u klubu Crossroad u Malinskoj, sa samo 15 godina. Kao strastveni kolektor ploča različitih glazbenih žanrova, Jan rano pokazuje "istraživački" poriv kada je u pitanju glazba. Upravo zato, ne voli da ga se etiketira isključivo kao techno DJ-a, jer kako u svojim setovima, tako i kasnije u glazbenoj produkciji, a i načinu na koji vodi vlastiti izdavačku kuću Bondage, Jan dokazuje da voli istraživati različite pravce elektronske glazbe. 2003. godine Jan postaje stalni rezident kluba Boogaloo (u to vrijeme jedan od dva najveća zagrebačka kluba), što svakako smatra odskočnom daskom u svojoj karijeri. Nakon toga uslijedili su brojni nastupi u raznim klubovima što u Hrvatskoj, što diljem regije. Tijekom 2005. godine svoj live nastup proširuje vlastitom glazbenom produkcijom, što je svakako potencirano pohađanjem SAE instituta u Ljubljani. Dvije godine kasnije, Jan osniva vlastitu izdavačku kuću - Bondage, kroz koju izdaje vlastitu glazbu ali i radove ostalih glazbenika koji odgovaraju profilu ove etikete (Cortechs, Marko Nastić, Kibz, Dfndr, Shell, Aneuria, MarkUs, Shuma, Dektend, Davor Tosović). Atonal je nova etiketa koju pokreće 2010. u suradnji s Darkom Tumbasom aka Dfndr iz Subotice.

upad: 30 / 40 kn
happy hours: 23h - 01h

terapija.net team // 28/01/2011

Share    

> nagradna igra [last wanz]

cover: REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

| 20/06/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

| 14/06/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - LoM, 10/03/2023, Dva Osam, Zagreb

REZULTATI - LoM, 10/03/2023, Dva Osam, Zagreb

| 10/03/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - Indie emo naočale: Haiku Garden i Hause Plants @ Močvara, Zagreb, 25/01/2023

REZULTATI - Indie emo naočale: Haiku Garden i Hause Plants @ Močvara, Zagreb, 25/01/2023

| 24/01/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - TRASH&BURN KUSTOM ART FESTIVAL @ Meta Bar, ČAkovec, 2.12.2022

REZULTATI - TRASH&BURN KUSTOM ART FESTIVAL @ Meta Bar, ČAkovec, 2.12.2022

| 28/11/2022 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*