home > njuz > VELIKE ZAVRŠNE PRIPREME ZA JOŠ VEĆI SPEKTAKL - ROKAJ FEST 2009!

kontakt | search |

VELIKE ZAVRŠNE PRIPREME ZA JOŠ VEĆI SPEKTAKL - ROKAJ FEST 2009!

Više od 40 izvođača nastupiti će na tri pozornice a glazbeni program će ukupno trajati preko 36 sati od petka u 17 sati do nedjelje u ponoć!
Na Otoku hrvatske mladeži instalirat će se više od 100 tona opreme, koju postavljaju vrhunski profesionalci u svojim domenama.

Jedna od glavni ostvarenja Rokaj Festa je neprekidni program koji se ne preklapa, tako da su posjetitelji u mogućnosti odgledati u cijelosti nastupe svih izvođača.

Specijalno za koncert na Rokaju Hladno Pivo priprema posebne vizualne efekte, a kao što smo čuli od Mileta u izjavama medijima najavljuju set prepun najvećih hitova. Specijalni efekti će ostati iznenađenje za sve fanove ovih legendarnih gajničkih punkera do petka kada nastupaju na main stageu ROKAJ festa.

Kako ne bi zaostali za najaktualnijim hrvatskim bendom tako i najaktualniji britanski bend - Razorlight priprema specijalni nastup za ovaj vikend. Donose vlastitu rasvjetu i specijalne efekte, a kako su najavili u intervjuima posjetitelje Rokaj festa očekuje pravi rockerski nastup grupe Razorlight. Problematični frontman Johnny Barell tražio je čak da mu rabin posveti garderobu te uz mnoge druge specijalne zahtjeve i ručnike od egipatskog pamuka.

Bez obzira što Primal Scream i The Charlatans nisu imali specijalne zahtjeve, trebamo istaknuti nastupe ovih legendi koji sa sobom dovoze šlepere vlastite opreme i pripremaju nam pravi show!

Za ovu priliku najkontraverzniji hrvatski bend Let 3 spremaju hrpu zanimljivih scenskih trikova iz svog prebogatog opusa i zasigurno će nas opet šokirati i zabaviti te posebno za Rokaj fest odsvirati greatest hits repertoar!

U suradnji s Žujom donesen je novi zakon br. 371 ROKAJ UZ ŽUJU! koji će se primjenjivati sljedeći vikend bez prestanka na Jarunu, a za uspomenu svi posjetitelji mogu nabaviti nove ROKAJ majice s istom parolom! Uz festivalske majice u ponudi će se naći i merchandise većine izvođača koji nastupaju na festivalu.

Uz veliki kamp, po čemu je ROKAJ fest poznat, smještena je i ovogodišnja novost - Warm up stage koji besplatno za sve posjetitelje Jaruna nudi zabavu u subotu i nedjelju od 13 - 18 sati.

Još jedan novitet ovogodišnjeg ROKAJA je secret gig - tajni nastup jednog popularnog benda iz Hrvatske koji nikada nije nastupao na ovom festivalu do sada, i biti će iznenađenje za sve posjetitelje u petak u ponoć.

ROKAJ fest otkriva ime posljednjih zvijezda festivala! U petak nakon secret giga kojeg ne smijete propustiti nastupaju legendarne Majke! Specijalno za Rokaj Fest Bare i ekipa pripremili su koncert na kojem će pretpremijerno izvesti pjesme koje će se naći na njihovom novom studijskom albumu prvom nakon 11 dugih godina. Uz novi materijal Majke će odsvirati i pregršt svojih velikih hitova poput: "Vrijeme je da se krene", "Mene ne zanima", "A ti još plačeš", te tako proslaviti objavljivanje svojeg albuma "Live in Tvornica" po prvi put na vinilu!

Bare i ekipa pripremaju pravu rock feštu u petak na velikoj bini u šatoru od 01 sat nakon ponoć. Rokajte uz Majke!

Da brojni posjetitelji ne ostanu gladni i žedni priprema se bogata gastronomska ponuda i više od 15 velikih šankova.
Nabavite na vrijeme svoje ulaznice u sistemu eventima koje za ovaj trodnevni spektakl koštaju nevjerojatnih 250 kn. Pozivamo sve da nam se pridružite ne ROKAJ Festu od 3.- 5. srpnja!

IMENA SVIH IZVOĐAČA KOJI NASTUPAJU:
HLADNO PIVO
PRIMAL SCREAM
RAZORLIGHT
THE CHARLATANS
THE BELLRAYS
THE TOY DOLLS
LET 3
SECRET GIG
KARAMELO SANTO
MLYK
SUPERHIKS
HARD TIME
CINKUŠI
FALI 5
EMIR & FROZEN CAMELS
GATUZO
GRETTA
SINESTET
ZBUNJENI
A ZAR JE TO VAŽNO
MANDRILI
POSTOLAR TRIPER
DOSH LEE
MORSO
DISKURZ
KINOKLUB
TRANZISTOR
FON BIŠKIĆ & NARODNO BLAGO
POPEYE
MIKA MALE
PORTO FRANCO
SEXY MOTHERFUCKERS
KULA
IZOLIER BAND
MOJO STAFF BAND
NOĆNI MORO
DIJABAZ
IVAN MIHALJEVIĆ
BIG ROCK
PROBLEM CHILD

promo guy // 01/07/2009

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Slijepi duh" u akustičnoj izvedbi bjelovarskog kantautora Fyu

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album

Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album "Everyone Else Is OK"

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Supercluster" novi singl i video THOT

| 25/03/2024 | terapija |

>> opširnije


cover:

"Broken Beauties" improvizirani dark-jazz dueta LIL

| 24/03/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Kad imamo mirne glave" novi album TIDAL PULL

| 22/03/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*