home > njuz > INMusic 2024 - Sve je spremno

kontakt | search |

INMusic 2024 - Sve je spremno

Festivalski kamp otvara se danas u podne, a brojni kamperi iz cijelog svijeta polako pristižu. Vrata festivala otvaraju se u ponedjeljak, 24. lipnja u 16:30 sati, kao i sve preostale festivalske dane. Ove godine festival nudi još bogatiji i raznolikiji program s brojnim poznatim imenima domaće i međunarodne scene. Prvi dan festivala nas očekuje poseban dvosatni nastup fantastičnih The National, a uz njih će dan uveličati Viagra Boys, The Gaslight Anthem, Sleaford Mods i brojni drugi izvođači. Headlineri drugog dana INmusic festivala #16, 25. lipnja, su veličanstveni Hozier i Paolo Nutini, a prije njih će odličnu energiju na festival donijeti bendovi Dogstar, Gossip, Sprints uz mnoge druge. Treći dan INmusic festivala donosi premijerni nastup legendarnih The Smashing Pumpkins, a osim njih će Röyksopp, Bombay Bicycle Club, Squid i brojni drugi uveličati posljednji festivalski dan.

Detaljan program i festivalska satnica
[  ]

RSC Jarun je proglašen pješačkom zonom te nije dozvoljen ulazak vozila u njegov perimetar, pa organizacija festivala poziva sve posjetitelje da na INmusic dođu javnim prijevozom. U suradnji sa Sektorom za promet Gradskog ureda za mjesnu samoupravu, promet, civilnu zaštitu i sigurnost, ZET autobusi će prometovati od okretišta Ljubljanica, na Jarun dolazi na ulaz Hrgovići, potom kruži Jarunom i ostavlja publiku ispred festivalske lokacije te se bus vraća prema okretištu Ljubljanica i napušta Jarun na izlazu Hrgovići. Autobus će voziti svakih 15 minuta u razdoblju od 15:00 sati do 05:00 sati svaki festivalski dan, čime će svim posjetiteljima biti omogućen povratak s festivala korištenjem javnog prijevoza. U blizini festivalskog ulaza postavljen je veliki broj novih vezišta za bicikle posjetitelja, a više informacija o sigurnosnim ograničenjima možete pronaći na službenim stranicama INmusic festivala. Zbog najavljenog sunčanog vremena i višestrukih upita za unos sredstava za zaštitu od sunca i insekata, podsjećamo na dozvoljene vrste zaštitnih sredstava - na festival je dozvoljen unos zaštitnih sredstava protiv sunca i insekata isključivo u plastičnim pakiranjima do 100ml zapremnine (uključujući plastične bočice s pumpicom). Na festival nije dozvoljen unos sredstava u bočicama pod pritiskom (aerosola) i stick pakiranja te zaštitnih sredstava u plastičnoj ambalaži iznad 100 ml zapremnine.
[  ]

Kupovina pića i hrane na festivalu vrši se isključivo s pomoću INmusic festivalske bezgotovinske narukvice koju možete aktivirati na jednoj od TOP-UP blagajni nasuprot glavne pozornice na festivalskom otoku ili na TOP-UP blagajni festivalskog kampa, uz jednokratnu naknadu od 2 EUR. Nadopuna INmusic festivalske bezgotovinske narukvice moguća je gotovinom i bankovnim karticama, a više informacija pronađite na službenoj web stranici INmusic festivala.

Replika Teslinog tornja izgrađena 2016. godine i ove godine će biti atrakcija tijekom sva tri dana održavanja festivala uz odličan VJ program. Publika će i ove godine moći uživati u Šumi Striborovoj, Silent partyju, Minikultura stageu i karaokama, a za najmlađe su osigurane likovne radionice.
[  ]

Sve ulaznice na festivalskom ulazu se mijenjaju za festivalske narukvice. Posjetitelji se mole da narukvice ne trgaju, režu ili na bilo koji način oštećuju jer tada prestaju biti važeće. Festivalske narukvice vrijede za jedan ulazak dnevno, nakon izlaska iz festivalskog prostora povratak s istom narukvicom iz sigurnosnih razloga više nije moguć do početka sljedećeg festivalskog dana. Pravilo vrijedi na glavnom ulazu u festival. Pravilo jednog ulaska dnevno ne odnosi se na kamperske narukvice, ali se u tom slučaju moraju koristiti posebni kamperski ulazi.

Trodnevne festivalske ulaznice za INmusic festival #16 dostupne su putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od samo 109 EUR (+ troškovi transakcije) te u Dirty Old Shopu (Tratinska 34, Zagreb) po cijeni od 109 EUR, dok su sedmodnevne kamperske ulaznice za samo 49 EUR (+ troškovi transakcije) dostupne isključivo putem službenog festivalskog webshopa. U prodaji je i ograničeni broj jednodnevnih ulaznica za 16. izdanje najvećeg hrvatskog open-air festivala i dostupan isključivo putem službenog festivalskog webshopa.

promo guy // 21/06/2024

Share    

> njuz [last wanz]

cover: Valid najavljuje album ljubavnim duetom

Valid najavljuje album ljubavnim duetom "NeverQuestion" s NeishomNeshae

| 16/07/2024 | ivana |

>> opširnije


cover: MORE DVA DO TRI ima debi album

MORE DVA DO TRI ima debi album "Vrtlog koji ostaje iza riječi"

| 16/07/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Rock&Off dodjele na jednom mjestu

Rock&Off dodjele na jednom mjestu

| 15/07/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"You are not Here" ambijentalni space-jazz ARZATHON-a

| 15/07/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover: Projekt PARADISE LOST umjetnice IO sa 24 albuma na stihove Johna Miltona

Projekt PARADISE LOST umjetnice IO sa 24 albuma na stihove Johna Miltona

| 12/07/2024 | mr x. |

>> opširnijewell hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*