home > njuz > Bear Stone Festival 2023 - Dodatne informacije

kontakt | search |

Bear Stone Festival 2023 - Dodatne informacije

[  ]

SECTOR 7G - ANALOGNE PSIHODELIČNE PROJEKCIJE

Bear Stone Festival stavlja veliki naglasak na savršenu atmosferu, fantastične bendove i kreiranje kolektivnog duha lokacije. Ove godine želimo dodatno obogatiti festivalsko iskustvo naših posjetitelja spajanjem jedinstvenog vizualnog doživljaja s postojećom postavkom festivala.

Veliko nam je zadovoljstvo najaviti suradnju s berlinskim kolektivom SECTOR 7G VISUALS koji su za ovo izdanje Bear Stone Festivala posebno pripremili razna analogno-projekcijska čudesa koja će obasjavati festivalsku lokaciju. Svoje projekcije kreiraju koristeći analogne tehnike i opremu iz 80-ih i 90-ih godina što im omogućuje stvaranje improviziranih i neponovljivih vizualnih prizora inspiriranih osjećajem i trenutkom.

Riječ je o mladoj ekipi koja je nadasve priznata u svom polju djelovanja i životopis im je već ispunjen suradnjama s kultnim europskim festivalima i bendovima sličnih (pod)žanrova i glazbenih usmjerenja. Spomenimo neke: Kadavar, Baroness, Elder, Truckfighters, Witchcraft, 1000 Mods, Orange Goblin, Pallbearer, Irist, Desertfest, Krach am Bach, Psychbergfest, Orwohaus-Festival itd.

10% POPUSTA NA ODABRANE TURISTIČKE AKTIVNOSTI I ATRAKCIJE

Iskustvo Bear Stone Festivala se ne odnosi isključivo na glazbu, već se velikim dijelom odnosi i na spajanje posjetitelja s prekrasnim prirodnim okruženjem i istraživanje uzbudljivih aktivnosti koje se nude u festivalskoj regiji. Zato smo se udružili s nekoliko odabranih manjih lokalnih poduzeća kako bismo posjetiteljima Bear Stone Festivala omogućili nezaboravnu avanturu.

Ovogodišnja festivalska narukvica svojim nositeljima omogućuje 10% popusta na uzbudljive turističke aktivnosti i atrakcije. Ponosni smo što ovom suradnjom možemo istovremeno podržati lokalna poduzeća i pružiti svojim posjetiteljima zaokruženo iskustvo koje nadilazi uobičajeni glazbeni program festivala. Ovime želimo potaknuti naše posjetitelje na stvaranje vlastitih avantura i otkrivanje skrivenih dragulja koje nudi šira Slunjska regija.

Imajte na umu da neke aktivnosti traže obaveznu rezervaciju. Predlažemo da ih kontaktirate unaprijed i osigurate bezbrižno uživanje u atrakcijama

DODATNI FESTIVALSKI PROGRAM

SVIRAJ!JAM

SVIRAJ!JAM su na prošlogodišnjoj Year Zero ediciji Bear Stone Festivala uspjeli očarati sve prisutne i sljubiti se s Mrežničkim jutrom. Ponovno ih pozivamo i ove godine s ciljem stvaranja sjajnih vibracija improviziranim dnevnim nastupom tokom oba festivalska dana.

Ovaj jedinstveni projekt je započeo 2019. godine kao samostalni vikend odmor u organizaciji 12 renomiranih profesionalnih glazbenika plodne zagrebačke glazbene scene. Jam predvode Erol Zejnilović (ABOP, Elemental, Kries, marisol), Sara Ercegović (ŽEN) i Luka Čapeta (Mary May, pastele, Krv u stolici, Duetto Chapetlewsky).

DUO LOCO

Ovaj jedinstveni duo će se po prvi put zajedno naći na Bear Stone Festivalu u ulozi DJ-a! Prebirat će po bespućima vlastitih vinilno-digitalnih kolekcija samo za vaše umove i pinealne žlijezde uz neizbježno otvaranje trećeg oka.

Jedan svira u nekoliko punk bendova, a drugi je Acid House DJ koji inače sluša sve što ima veze s distorzijama. Nemaju Soundcloud jer se selektiranjem bave isključivo iz strastvenih razloga. U ovoj audio avanturi stavljaju naglasak na Space Rock izričaj i ostale međuzvjezdane frekvencije. Zagarantirana zabava koja pomiče granice suludog! Samo se prepustite…

BABILONSKA

Babilonska je rasturila nas i publiku svojim setom na nultom, prošlogodišnjem izdanju festivala, doduše s potpuno suprotnim, a ipak povezujućim (eksperimentalno-plesnim elektroničkim) glazbenim (pod)žanrovima koji odgovaraju festivalskoj estetici. Na ovom gostovanju odvodi nas putešestvijama Svemirskog Rocka i njegovih derivata. Inače, obožavateljica je svega od čudnovatih jazzera, preko hip hop ritmova, do masnog riffovlja. Proteklih 9 godina je redovito DJ-ala po zagrebačkom nadzemlju i podzemlju te domaćim ljetnim festivalima.

U KSET-u je pokrenula ZEZ Festival koji predstavlja eksperimentalnu glazbu i sound art, a s ekipom je dio klupskog programa Subtilno posvećenog drum'n'bass-u, footworku i jungleu. Krajem 2021. je nastupila na Boiler Room večeri u Attacku.

FESTIVALSKI LOCKERI

Festivalski merch štand će ove godine u svojoj ponudi imati festivalske lockere za praktičnost i sigurnost naših posjetitelja. Ovi pretinci će pružati sigurno mjesto za pohranu osobnih predmeta uz bezbrižno uživanje u festivalu.

Festivalskim lockerima može se pristupiti neograničen broj puta tijekom cijelog trajanja festivala i omogućuju sigurnu pohranu raznih vrijednih predmeta, torbi i drugih stvari. Opustite se znajući da su vaši važni predmeti na sigurnom i opušteno uživajte u festivalu.

Dimenzije svakog lockera su 48 cm(d) x 40 cm(š) x 16 cm(v). Cijena najma lockera za ukupno vrijeme trajanja festivala je 16€ s neograničenim pristupom.

Broj lockera je ograničen i preporučamo da svoj locker rezervirate unaprijed tako da nam se javite na info@bearstonefestival.com

HARD-COPY ULAZNICE

Festivalske Hard-Copy ulaznice za ovogodišnji Bear Stone Festival su dostupne na adresi Međimurska ulica 21, Zagreb kod PDV Records iznad Pločnika.

PODSJETNIK NA IZVANREDNU FESTIVALSKU AUTOBUSNU LINIJU

Želimo još jednom podsjetiti naše posjetitelje na izvanrednu autobusnu liniju na relaciji Slunj - Bear Stone Festival - Slunj koju smo otvorili u suradnji s lokalnim prijevoznikom Autoprometom Slunj u želji da učinimo Bear Stone Festival pristupačnijim posjetiteljima koji planiraju putovati javnim prijevozom.

Ova autobusna linija će nekoliko puta dnevno povezivati festivalsku lokaciju i grad Slunj od četvrtka 06.07. do nedjelje 09.07.

Detaljnije informacije o prijevozu s točnim vremenima polaska ćemo objaviti kako se festival bude približavao.

OBAVIJEST O NADOLAZEĆOJ PROMIJENI U CIJENI FESTIVALSKIH ULAZNICA

Standardne festivalske ulaznice koje uključuju besplatno kampiranje i parking se trenutno prodaju po cijeni od 59€. Ova cijena će se promijeniti u četvrtak, 06.07. i iznosit će 69€. Nova cijena će vrijediti za sve ulaznice koje se kupuju putem sistema Entrio i na ulazu u festival.

promo guy // 06/06/2023

Share    

> njuz [last wanz]

cover: Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Smrt svetu", novi singl niških dadawave legendi FIGURATIVE THEATRE

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Reinterpretacija soundtracka za SF film

Reinterpretacija soundtracka za SF film "Contact" u izvedbi Scott Lawlora

| 17/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover: ŠPURIJUS objavili predizborni singl

ŠPURIJUS objavili predizborni singl "Direktan prijenos" s frontmenom TBF!

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: novosadski MRT ponovno aktivni!

novosadski MRT ponovno aktivni!

| 15/04/2024 | mr x. |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*