home > njuz > Predstavljen cijeli program TAM TAM Music Festivala

kontakt | search |

Predstavljen cijeli program TAM TAM Music Festivala

Suncem okupani otok Hvar i ove godine ima čast biti domaćinom TAM TAM Music Festivala. Mjesto Sućuraj će 27. i 28. sprnja postati utočište za sve ljubitelje nezavisne regionalne glazbe. Ove godine TAM TAM Music Festival, kojeg organizira skupina entuzijasta iz Udruge građana "Pelišnjak", donosi i neke novitete.

Uz glavni dio programa uvodi se i novi program pod nazivom "KanTTam", a koji će se održavati na više lokacija u staroj jezgri Sućurja u sklopu kojeg će nastupiti neki od najzanimljivijih predstavnika i predstavnica kantautorsko-akustične scene. Osim toga, nakon nekoliko godina se vraća program "TAM TAM IspOOh " pa će tako svi ljubitelji elektronske glazbe dan prije glavnog dijela programa, 26.7., uživati u nastupima nekoliko renomiranih DJ-a.
[  ]

Ove godine će na glavnom dijelu programa nastupiti više od deset izvođača, i to Repetitor, Žen, Otrovna Kristina, Porto Morto, Tus Núa, Persons From Porlock, ###, Turisti, Bizon i Svemirko uz DJ-e LukaDeluxa i Zarkoffa.

Kantautorski-akustični nastupi u skopu "KanTTam" programa će se odvijati na autentičnim lokacijama stare jezgre Sućurja, osim na dane glavnog programa, a nastupat će Sara Renar, Billie Joan, Eine, Subota, Dimitrije Dimitrijević i zbor Kamene babe.
[  ]

Večer elektronske glazbe naziva "TAM TAM IspOOh" na lokalnom nogometnom igralištu "Emil Savić- Lenko" odvijat će se 26.7., a publiku će rasplesati DJ-i Pytzek & Mislav, ispred europski poznatog labela "BUREK RECORDS" zatim lokalni,a naširoko poznati DJ Juri Paik i Vital Sound sa svojim nastupom perkusija uživo i Neon Lies koji će publiku uvesti u noć elektronske glazbe.
[  ]

Ovo je sedma godina TAM TAMa, festivala kojeg osobito voli domaća publika, a osim u dobroj glazbi posjetitelji Sućurja će moći uživati i u raznim drugim aktivnostima.
U dodatnom dijelu programa izdvajamo projekcije selekcije filmova Kina Mediteran, Split spot festivala te Crominute film festivala iz Požege.

Također, posjetitelji će imati mogućnost upoznati Sućuraj i okolicu kroz dvije jutarnje šetnje s arheologom Nikšom Vujnovićem, rekreirati se na vec tradicionalnim svakodnevnim satovima joge u programu "TAM Yoga Flow" uz vodstvo učiteljice Ilijane Vujnović, uživati u cirkuskom uličnom performansu skupine "El Circ" i razgledati radove umjetnika Marka Boellaarda, koji će na TAM TAM Music Festivalu pokazati svoje izložbe napravljene od otpada pronađenog na hvarskim plažama i to izložbu asemblaža "Assemplage" te izložbu "500 pepuljuga".
[  ]

Pažnju onih najmlađih zaokupit će gostovanje pjesnikinje i spisateljice za djecu Tamare Bakran koja će održati radionicu pisanja kratkih priča "Pisati je širiti svijet". Osim toga udruga PELIŠNJAK sprema i izložbe iznenađenja.

Iako glavni dio programa traje dva dana, festivalski kamp "TAMp" otvara svoja vrata nekoliko dana prije posjetiteljima željnim opuštanjem u prirodi. Također, u kampu će se odvijati dio gore navedenog programa, poput predavanja i radionica, ali i Jam sessiona svih zainteresiranih glazbenika. U kampu će biti dostupna besplatna pitka voda, osvježavajući tuševi, toalet i struja, ali najvažnije hlad, prekrasno i čisto more i raspjevani cvrčci.
[  ]

Cijena ulaznica:
Festivalska (10 dana kamp + cijeli program) - 400,00 kn
27.07. - 70,00 kn
28.07. - 70,00 kn
27 & 28. 07. - 100,00 kn
Kamp "TAMp"/dan - 40,00 kn ( smještaj u kampu uz kupnju jednodnevne ili dvodnevne ulaznice)

Ulaznice potražite u sustavu Entrio .
[  ]

promo guy // 15/06/2018

Share    

> njuz [last wanz]

cover: Moćni Porto Morto u predstavi

Moćni Porto Morto u predstavi "Nepoznata iz Seine" redateljice Rajne Racz

| 27/10/2020 | promo girl |

>> opširnije


cover: Završena 10. sezona klubskog programa Distune vam predstavlja

Završena 10. sezona klubskog programa Distune vam predstavlja

| 23/10/2020 | promo guy |

>> opširnije


cover: Riječki Nord postaje Chasing Nord

Riječki Nord postaje Chasing Nord

| 23/10/2020 | promo girl |

>> opširnije


cover: NOVA IZDANJA: Keni nije mrtav, Oridano Gypsy Jazz Band, Dante Drama, Roots In Session, Gospodin Pinokio, Skyburst.

NOVA IZDANJA: Keni nije mrtav, Oridano Gypsy Jazz Band, Dante Drama, Roots In Session, Gospodin Pinokio, Skyburst.

| 20/10/2020 | terapija |

>> opširnije


cover: NOVA IZDANJA: Kvadratura kruga, Ana Ćurčin, Billie & The Kids, dRUMELODY, Bes, Tate Romanova, 058, Aleksandar Vrhovec, Ivan Grobenski.

NOVA IZDANJA: Kvadratura kruga, Ana Ćurčin, Billie & The Kids, dRUMELODY, Bes, Tate Romanova, 058, Aleksandar Vrhovec, Ivan Grobenski.

| 15/10/2020 | terapija |

>> opširnijewell hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*