home > njuz > ŠPANCIRFEST: Bogati program koncerata i predstava kod vile Bedeković!

kontakt | search |

ŠPANCIRFEST: Bogati program koncerata i predstava kod vile Bedeković!

[  ]

Bogati program koncerata i predstava kod vile Bedeković
Ulaznice u prodaji od petka 21.07.2017.

Vila Bedeković s pravom slovi kao posebna poslastica Špancirfesta. Pozornica smještena u perivoju predivne palače, okrenuta prema glavnom varaždinskom gradskom parku romantično je, smirujuće i inspirativno mjesto ne samo za brojnu publiku već i za umjetnike: glazbenike, glumce i komičare, koji na njoj nastupaju.

I ove godine su izvođači, koji će oplemeniti taj jedinstveni prostor, pažljivo birani na način da program vile Bedeković oslikava sve ono je Špancirfest u proteklih 19 godina pružao svojoj publici - iznimnu kvalitetu, raznolikost, spoj modernog i tradicionalnog, domaćeg i svjetskog, svježeg i dobro poznatog, glazbe, teatra i smijeha.
Ulaznice, čije se cijene ovisno o izvođaču kreću između 40,00 i 70,00 kuna, u prodaji su u na web stranicama ŠPANCIRFESTA i u sustavu EVENTIM.
Za najbrže glazbene sladokusce Špancirfest je pripremio i posebnu ponudu - ograničeni broj festivalskih ulaznica za svih 6 koncertnih večeri kod vile Bedeković po cijeni od 180,00 kuna.

KONCERTI:
18.08. petak - Klape Maslina i Contra, gost Hari Rončević (70,00 kn)
19.08. subota - Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor (50,00 kn)
20.08. nedjelja - Božo Vrećo (70,00 kn)
25.08. petak - Voca People (50,00 kn)
26.08. subota - Massimo (70,00 kn)
27.08. nedjelja - Sudar Percussion (50,00 kn)

PREDSTAVE:
21.08. ponedjeljak - Ivan Šarić (40,00 kn)
22.08. utorak - Željko Pervan - Na komadiću Europe (40,00 kn)
23.08. srijeda - gumačka družina Histrion - U petak (za)metak (40,00 kn)
24.08. četvrtak - Kazalište Moruzgva - Miris lovine (40,00 kn)

VILA BEDEKOVIĆ - KONCERTI

18.08. petak - Klape Maslina i Contra, gost Hari Rončević Dašak juga, miris mora i borova, jedna gitara i skladni glasovi ponajboljih klapa savršeni su spoj za otvaranje koncertnog programa Špancirfesta na pozornici kod vile Bedeković. Iako duboko na kontinentu, Varaždin će navečer 18. kolovoza dobiti luku, njihati se u ritmu valova i pjevati o ljubavi i moru, a taj će užitak, na posebno osmišljenom nastupu kod vile Bedeković, pružiti legendarni "getanin", splitski kantautor Hari Rončević s klapama Maslina i Contra.
Glazbeni sladokusci neće propustiti taj užitak, a ulaznice za tu mediteransku večer Špancirfesta po cijeni od 70,00 kuna dostupne su na web stranicama ŠPANCIRFESTA i u sustavu EVENTIM.

19.08. subota - Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor Najbolje stvari često se dogode slučajno. Stoga nije slučajno da se glazbeni projekt velikog glumca, redatelja, pjesnika i profesora, Rade Šerbedžije također dogodio - slučajno. Okupljen kao jednokratni prateći sastav za jedan nastup 2011. godine, punih šest godina kasnije, Zapadni kolodvor nezaobilazna je koncertna atrakcija koja publiku privlači zavodljivom kombinacijom Šerbedžijine boemske karizme, vrhunskih glazbenika i repertoara koji zrcali sve ono što Rade voli i cijeni iz bogate glazbene, književne i kulturne riznice naših prostora. Ulaznice za nastup Rade Šerbedžije i Zapadnog kolodvora, po cijeni od 50,00 kuna, u prodaji su na web stranicama ŠPANCIRFESTA i u sustavu EVENTIM.

20.08. nedjelja - Božo Vrećo Postoji nešto čarobno u sevdahu. Taj mistični spoj prizvuka istoka i snažnih emocija je istovremeno smirujuć, dirljiv, sjetan i nostalgičan; svojevrsna divlja rijeka kojom se usude zaploviti samo najhrabriji. Kažu da se sevdalinke ne pjevaju, one izlaze iz duše, a Špancirfest je oduvijek svojoj publici pružao priliku da uroni u taj složeni splet emocija, tradicije i suvremenosti.
Baš kao i sevdah, jedinstven je i Božo Vrećo, umjetnik koji, poput Špancirfesta, prkosi svim definicijama, formama i ladicama te s ponosom najavljujemo njegov nastup na pozornici kod vile Bedeković u nedjelju, 20. kolovoza. Ulaznice po cijeni od 70,00 kuna dostupne su na web stranicama ŠPANCIRFESTA i u sustavu EVENTIM.

25.08. petak - Voca People U današnjem svijetu teško je dokučiti što je stvarno, a što lažno. Kada skupina pjevajućih bića tvrdi da su vanzemaljci s planete Voca, smještene "odmah iza sunca"; stvorenja koja komuniciraju isključivo glazbom, a nasukana na Zemlji putuju od pozornice do pozornice pokušavajući energijom oduševljene publike napuniti svoj svemirski brod, onda im treba pomoći.
Voca People nisu "obični" pjevajući vanzemaljci. Njihov show, sastavljen od nevjerojatnih vokalnih izvedbi s dodatkom komedije, interakcije s publikom i snažne energije koja ih prožima, čini ih jednom od najzanimljivijih accapella atrakcija današnjice, a sva ta kreativnost neizbježno ih je morala iz Izraela dovesti i do Špancirfesta.
Volite li glazbu, smijeh, Špancirfest, kreativnost i pozitivu i zanima vas koje su granice izražajnosti ljudskog, pardon, vanzemaljskog glasa, ne propustite nastup accapella skupine Voca People.
Voca People će se na Špancirfest teleportirati u petak, 25. kolovoza na čarobnu pozornicu kod vile Bedeković. Ulaznice po cijeni od 50,00 kuna u prodaji su na web stranicama ŠPANCIRFESTA i u sustavu EVENTIM.

26.08.2017. subota - Massimo Massimo i Špancirfest vole se javno, to nije tajna. Povratak u Varaždin, ovaj puta na romantičnu pozornicu kod vile Bedeković, nije slučajnost već obveza, a Massimov bogati repertoar prepun velikih pjesama, njegov jedinstveni vokal i vrhunski bend u čarobnom ambijentu bit će jedan od koncertnih vrhunaca ovogodišnjeg festivala. Dakako, zvijezda Massimovog sjaja zaslužuje prime-time termin druge subote Špancirfesta, 26. kolovoza, a ulaznice po cijeni od 70,00 kuna u prodaji su na web stranicama ŠPANCIRFESTA i u sustavu EVENTIM.

27.08. nedjelja - Sudar Percussion Kada netko jednu udaraljkašku skupinu nazove "najotkačenijom grupom muzičara na ovim prostorima", a netko drugi za njihov nastupni album službeno napiše da se radi o "rocku s jajima do koljena"; kada se njihovom obradom svojeg "Oxygene IV" oduševi sam Jean Michel Jarre te kad vam mi kažemo da će ta otkačena skupina u nedjelju 27. kolovoza nastupiti kod vile Bedeković, onda jedino preostalo logično pitanje glasi: "ima li još karata?".
Sudar Percussion već punih sedam godina svojim svježim pogledom na poznata djela klasične i popularne glazbe, puni gledališta i oduševljava publiku gdje god se pojave pomičući granice onoga što se smatra udaraljkaškom glazbom. Njihova kvaliteta, inovativnost i otkačenost savršena su preporuka za vrhunski glazbeni doživljaj posljednjeg dana Špancirfesta.
Sudar Percussion nastupit će kod vile Bedeković 27. kolovoza, a ulaznice po cijeni od 50,00 kuna u prodaji su na web stranicama ŠPANCIRFESTA i u sustavu EVENTIM.

VILA BEDEKOVIĆ - PREDSTAVE

21.08. ponedjeljak - Ivan Šarić Smijeh je lijek, a stand-up komedija najzahtjevniji ali i, kad imate posla s istinskim komičarem, najbolji način njegove konzumacije. Svestrani Ivan Šarić punokrvni je komičar, dio nevelike, ali aktivne i iznimno talentirane hrvatske stand-up scene, čovjek koji je napunio Lisinski, zavodio Johna Stewarta, a osim što nas nasmijava, on vodi radio i tv emisije, glumi, a zna ispeći i dobar roštilj. Omiljene teme su mu - sve, ne štedi nikoga, a ponajmanje publiku koja ponekad teško dolazi do daha od smijeha.
Na sreću, pozornica kod vile Bedeković nalazi se na otvorenome pa ćete imati dovoljno kisika, a kako ne bi ostali zakinuti za urnebesnu večer komedije na Špancirfestu, požurite. Ulaznice za stand-up show Ivana Šarića, po cijeni od 40,00 kuna u prodaji su na web stranicama ŠPANCIRFESTA i u sustavu EVENTIM.

22.08. utorak - Željko Pervan - Na komadiću Europe "Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je vjerojatno namjerna i dobro pogođena", kaže Željko Pervan u opisu svog stand-up showa, patriotski nazvanog "Na komadiću Europe".
Njega, Željka Pervana, valjda ne treba posebno predstavljati. Čovjek je sinonim za komediju i satiru u Hrvatskoj, a time se bavi još otkada su eterom 101-ice, u gotovo gerilskim uvjetima, žarila, palila, provocirala i povijest ispisivala "Zločesta djeca".
Nakon mnoštva uspješnih projekata, koje valjda također ne treba navoditi, jer ih je jednostavno previše, Željko Pervan se trenutačno bavi pretresanjem aktualnih tema koje muče stanovnike našeg komadića (da ne bi rekli "ruba") Europe: EU, umirovljenici, žene, muškarci, političarke i političari, trgovi, fontane, rive, šume, kune, more sinje i to sve čini zbijajući šale bez dlake na jeziku kako bi stvarnost, u maniri najbolje satire, prikazao onakvom kakva ona zaista jest - ponekad bizarnom, ponekad zabavnom, ponekad tužnom, ali u Pervanovoj interpretaciji, uvijek urnebesno smiješnom.
Ulaznice za ovaj prosvjetiteljski show, po cijeni od 40,00 kuna, u prodaji su na web stranicama ŠPANCIRFESTA i u sustavu EVENTIM.

23.08. srijeda - Glumačka družina Histrion - U petak (za)metak Špancirfest je odlučio dati svoj obol pronatalitetnoj politici, a trenutačno jedini hrvatski cabaret demografske obnove imaju legendarni Histrioni.
Autor i redatelj Ivan-Goran Vitez, primijetivši da nas je sve manje, što zbog iseljavanja, a što niskih stopa nataliteta, shvatio je da je Hrvatskoj potrebna reedukacija o temeljnim načelima prokreacije. Drugim riječima, Hrvati su očito zaboravili što pčelica radi cvijetu i odakle rode nabavljaju bebe. S obzirom da živimo u modernim vremenima, ovaj poučni show prepun je konkretnih podataka, statistika, EU regulativa, ali i praktičnih savjeta te prekrasnih songova, a svjedoci tvrde da, iako se radi o sasvim ozbiljnom komadu (not), publika umire od smijeha.
Osjećate li potrebu da si malo "ponovite gradivo" ili se inspirirate za "noćno učenje" kod kuće, obavezno dođite na "U petak (za)metak" u, zamislite, srijedu, 23. kolovoza na senzualnu pozornicu kod vile Bedeković.
Ulaznice po cijeni od 40,00 kuna su u prodaji na web stranicama ŠPANCIRFESTA i u sustavu EVENTIM.

24.08.2017. četvrtak - Kazalište Moruzgva - Miris lovine Nije ženama lako s muškarcima. Nije lako ni muškarcima sa ženama, ali to je tema za drugu priliku jer se kazalište "Moruzgva" s "Mirisom lovine" odlučilo pozabaviti "mukama" triju žena s njihovim, na sceni nevidljivim, ali ipak iritantnim, napornim i lošim muževima.
Večernje druženje tri bračna para, čim žene ostanu same, na vidjelo izvuče priče o tri disfunkcionalna braka i svim slojevima oduvijek i zauvijek složenih muško-ženskih odnosa koji ih čine. "Miris lovine" hvaljena je predstava s izvrsnim glumicama, svježim pristupom vječnoj temi i pruža zabavu sa zrnom soli, a na pozornicu kod vile Bedeković Špancirfesta stiže u četvrtak, 24. kolovoza.
Ulaznice po cijeni od 40,00 kuna u prodaji su na web stranicama ŠPANCIRFESTA i u sustavu EVENTIM.

promo guy // 24/07/2017

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Slijepi duh" u akustičnoj izvedbi bjelovarskog kantautora Fyu

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album

Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album "Everyone Else Is OK"

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Supercluster" novi singl i video THOT

| 25/03/2024 | terapija |

>> opširnije


cover:

"Broken Beauties" improvizirani dark-jazz dueta LIL

| 24/03/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Kad imamo mirne glave" novi album TIDAL PULL

| 22/03/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*