home > njuz > Mašinko će podebljati rođedanski tulum Vintage Industrial Bara

kontakt | search |

Mašinko će podebljati rođedanski tulum Vintage Industrial Bara

Zagrebački punkeri Mašinko, posljednji je bend u nizu koji će se u petak 11.12. zajedno s Cojones, She Loves Pablo i Straight Outta Fridge održati koncert povodom proslave 3. rođendana Vintage Industrial Bara.

Rođendanski tulum rock kluba u Savskoj 160 trajat će ukupno dvije noći; druge večeri u subotu 12.12. nastupit će Vintage Rock Forces - grupa glazbenika raznih generacija, koja će odsvirati session program poznatih svjetskih rock standarda iz nekoliko dekada povijesti tog žanra. Tom prigodom osim benda Rock Masters, kojeg čine Vedran Božić, S. Pintarić - Pišta i Tomas Krkač, nastupit će I Ervin Baučić, Mladen Rakas, Branko Požgajec, Jura Leikauff, Srđan Jug, Adonis Dokuzović, Vedran Žanko, Emil Velić I drugi.
[ Mašinko ]

Mašinko

Mašinko je jedan od najomiljenijih zagrebačkih punk rock bendova. Formirani su 2010. godine, objavili su dva solo albuma, 'Mašinko' i 'Svugdje je doma, ali lijepo je najljepše' te split-izdanje s Frakturom Mozga 'Frakturko'. Osim spomenutog albuma, Mašinko I Fraktura izbacili su i Božićni singl 'Sretan Božić, bit će bolje'. Mašinko su vrlo brzo postali jedan od vodećih bendova na punk rock sceni u Hrvatskoj i regiji. Stil sviranja obilježavaju im energičan i melodičan zvuk instrumenata, te karakteristični višeglasni himnični refreni.
https://www.facebook.com/masinkoZG/

Satnica za petak:
23:00 - Straight Outta Fridge 
23:40 - Cojones
00:10 - She Loves Pablo
00:40 - Mašinko

Satnica za subotu:
21:00 - početak programam
23:00 - Vintage Rock Forces
00:30 - Frajaman
05:00 - kraj

Ulaz na prvi dan tuluma je 20 kn dok je ulaz na drugi dan besplatan.
Drugo večer bit će ''podebljano'' rođendanskim besplatnim roštiljanjem, a obje će večeri cuga biti na rođendanskim cijenama.

Zemlja se i po treći put okrenula oko Sunca od kada je Vintage Industrial Bar, klub koji se u rekordno kratkom roku etablirao kao jedan od najznačajnijih mjesta za rock i ine koncerte, otvorio svoja vrata. Stoga, došlo je to vrijeme kada vas pozivamo da zajedno proslavimo 3. rođendan. Rođendanski neredi trajat će dva dana, u petak 11. i subota 12. prosinca. Tijekom ta dva dana slavljeničke koncerte održat će vrsni bendovi i dragi prijatelji kluba - Cojones, She Loves Pablo, Straight Outta Fridge, Mašinko Vintage Rock Forces. Osim koncerata, Vintage tulumi bit će uveličani i all night long rock 'n' roll DJ programom, besplatnim roštiljanjem, besplatnim upadom na drugi dan i litrama cuge koja će biti spuštena na rođendanske cijene.

Prvi dan tuluma, u petak 11.12. svirat će Cojones, She Loves Pablo, Straight Outta Fridge te gosti iznenađenja.
Cojones su zagrebački rockeri koji će nakon godinu dana metropolne hibernacije upravo na proslavi 3. rođendana Vintage Industrial Bara zasvirati svoju prvu klupsku svirku. I, baš u trenucima proslave rođendana i sami Cojonesi imaju razlog za slavlje jer se trenutno nalaze u studiju u kojem pomno kuju materijal za novi, treći studijski album, koji će nositi naslov ''Resonate''.
https://www.facebook.com/cojonesband/

Prošlo je već neko vrijeme kako se nije pričalo o ljubimcima nježnijeg spola, stonerima She Loves Pablo koji gruvaju i koji će u sklopu proslave VIB-ovog novog rođendana ponovno zaigrati u srcima nevinih djevojaka i mladića. She Loves Pablo su jedan od onih domaćih bendova čije pjesme publika pjeva od početka do kraja. Iza njih stoje dva albuma i svi se pitaju kad će treći. A, možda je upravo petak 11. prosinca dobra noć da saznate što se novoga kuha u House Of Pablo kolektivu.
https://www.facebook.com/SheLovesPablo

Za Straight Outta Fridge možemo reći da su funky izdanak gore spomenutog House Of Pablo kolektiva i kao takvi i oni će se pridružiti svojoj braći po kolektivu u kovanju rođendanske Vintage zabave. Straight Outta Fridge je bend kojeg čine članovi Malady Lanea, Muscle Tribea, Reflex Kida i Deafness by Noisea, a zajedno su iskovali zvuk koji bi mogli najjednostavnije opisati kao mix RHCP-a i RATM-a. https://www.facebook.com/StraightOuttaFridge

Drugi dan partyjanja, u subota 12.12., večer će otvoriti All Stars Bend: Vintage Rock Forces, kućni prijatelji Vintage Industrial Bara koji će prošarat' kroz sve ere rock n rolla.

promo girl // 09/12/2015

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Slijepi duh" u akustičnoj izvedbi bjelovarskog kantautora Fyu

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album

Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album "Everyone Else Is OK"

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Supercluster" novi singl i video THOT

| 25/03/2024 | terapija |

>> opširnije


cover:

"Broken Beauties" improvizirani dark-jazz dueta LIL

| 24/03/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Kad imamo mirne glave" novi album TIDAL PULL

| 22/03/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*