home > njuz > Nova izdanja - BANG BANG, LOLITA, MANNTRA, BILLY ANDOL

kontakt | search |

Nova izdanja - BANG BANG, LOLITA, MANNTRA, BILLY ANDOL

Grupa Bang Bang predstavlja spot za odličnu pjesmu 'Imam' s kojom su se predstavili na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu. Pjesma je već nekoliko tjedana na HR TOP 40 listi, što dokazuje da je osvojila domaći radijski eter.

Bang Bang je spot snimao u nedovršenoj dvorani Kulturnog centra Dubrava, a režirao ga je Ljubo Zdjelarević. U videu sudjeluju plesači Andrea Solomun i Christian Nujster. Spot je komentirala pjevačica benda, Lara Antić: 'Mislim da je ovaj spot savršeno prikazao sliku i ritam pjesme i uživala sam na snimanju. Smatram da je ovo naš najbolji spot', rekla je.



---------------------------------------------------------------------------------------

Koprivnički power/pop trio LOLITA, nakon uspješnog EPa ''Bombs away'', objavio je i drugi dio trilogije, EP pod nazivom "Doll House".

EP "Doll House" donosi nove tri pjesme, snimane i miksane u kućnom studiju Miroslava Evačića, a nastavljaju seriju odličnih power/pop pjesama koje će definitivno, kao i do sada, pronaći svoju publiku.

Objavljen je putem web stranice nezavisnog izdavača RockLive Records (www.rocklive.hr), a možete ga besplatno preuzeti ovdje.

--------------------------------------------------------------------------------------

Bend Manntra je u posljednje vrijeme u punom jeku priprema za nadolazeći izlazak novog albuma, pa su tako i izdali spot za najnoviji single pod imenom "Put" sa nadolazećeg albuma "Venera".

Nakon dva spota sa kojima su predstavili pjesme "Mornar" i "Vila" sa nadolazećeg albuma, Manntra je konačno izdala i treći, pod imenom "Put"

Članovi benda o pjesmi imaju štošta za reći:
"Pjesma 'Put' nam je posebno dragi uradak sa novog albuma, koji predstavlja smjer u kojem se bend kreće sa novim materijalom. Sama pjesma se konceptualno nadovezuje na "Mornara" i "Vilu" dijeleći njihovu tematiku stradavanja, žrtvi i teških odluka. Pjesma isto tako otvara vrata prema nekim međusvjetovima i stanjima ljudske duše na životnim križanjima i na kraju puta."

"Ideju za spot pjesme 'Put' smišljali smo jedan dulji period s obzirom da smo se i paralelno polagano poznavali, bend i mi kao produkcija, kako bi u konačnici došli do generalne ideje i smjera. Spot je sniman kroz dva dana, uključujući i najkraći dan u godini, 21.12.2014., a spot je prema mojoj nekoj ideji svojevrsni nastavak na vizualni eksces koji Manntra kao bend može ponuditi i koji toliko njeguje i preferira.

Laganiji i direktniji ton spota, koji sam isprva zamislio, odjednom je postao zbog količine snimljenog materijala, kao nekakav produljeni 4 i pol minutni teaser za neki nadolazeći film... tko zna, možda je to i bio prvotni plan.

Spot smo započeli upadljivo i na način da gledatelja upoznajemo s likovima, a kasnije nastavljamo otvarajući radnju svakim novim kadrom, sve zajedno isprepleteno s divljim i izrazito dinamičnim bendom. Od te početne harmonije stvari su zapravo svjesno i namjerno provocirane i kao takve se pretvaraju u zbrkanu, ali koherentnu radnju u kojoj se odvijaju transformacije, otvaranja, žrtvovanja i zapravo nekakvo pročišćenje." - pojasnio je svoju viziju i ideju redatelj spota Filip Filković Philatz.

Album izlazi 26.02 u izdanju Croatia Recordsa.



---------------------------------------------------------------------------------

Nakon MTV Premijere imate priliku pogledati novi video sarajevskog indie benda Billy Andol. Balkon je rađen u suradnji sa Klicker Produkcijom iz Sarajeva i modnim dizajnerom Milanom Senićem. Billy Andol ovom pjesmom najavljuje novi album pod nazivom "Linije" koji u martu izlazi za hrvatski label "Dallas Records"

¨Balkon je pjesma o promjenama. Svaka promjena ma koliko pozitivna bila nosi svoje žrtve. Sve ovisi od perspektive iz koje se gleda. Da ne bi bili žrtva potrebno je da budete spremni da mijenjate sebe. To je suština pjesme.¨, izjavili su članovi benda Billy Andol.

terapija // 18/02/2015

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Slijepi duh" u akustičnoj izvedbi bjelovarskog kantautora Fyu

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album

Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album "Everyone Else Is OK"

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Supercluster" novi singl i video THOT

| 25/03/2024 | terapija |

>> opširnije


cover:

"Broken Beauties" improvizirani dark-jazz dueta LIL

| 24/03/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Kad imamo mirne glave" novi album TIDAL PULL

| 22/03/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*