home > njuz > Nova izdanja - LONDINER, LETARG, ARTAN LILI, ROCKLIVE festival, HEREZA

kontakt | search |

Nova izdanja - LONDINER, LETARG, ARTAN LILI, ROCKLIVE festival, HEREZA

Londiner, mladi makarski indie bend, nakon uspješnog posljednjeg singla ''Billboard'' predstavlja novi singl ''Otkako ne rastem''!
Ovo je drugi je singl koji najavljuje njihov debitantski album ''Sve te stvari čine se u pravu ali nisu'' kojeg će uskoro objaviti diskografska kuća Dallas Records.
Londiner možda na prvu vuče na London, no to je zapravo mađarski naziv za nosača prtljage u hotelu. Bend je objeručke prihvatio ovo ime benda upravo iz razloga što su neki članovi u hotelu radili kao londineri. Iako nastupaju svega tri godine, Londiner itekako imaju velikog iskustva sviranja u različitim bendovima. Sve te utjecaje poslušajte u njihovom novom singlu ''Otkako ne rastem''!
Za videospot iskorišteni su kadrovi nezavisnog filma ''Čovek u belom'' koji je sniman u Vojvodini u mjestu Stanišić. U filmu su sudjelovali Jelena, Nikola, Nenad, Gojko, Bojan i Nemanja koji su uspješno zaokružili svoju priču sa novom pjesmom Londinera. Londiner je i ovaj put, baš kao što je to bilo i za videospot ''Mene tražiš'', nastavio suradnju sa samostalnim umjetnicima u filmskom i kazališnom svijetu.



--------------------------------------------------------------------------

LETARG su bend iz Koprivnice. Članovi su Bruno Antolić (vocal/guitar), Ivan Horvatić (drums/piano), Miran Katar (bass), Rajna Hraščanec (vocal) i Ivan Gundić (intro). Imaju EP.

"Paravan" EP

--------------------------------------------------------------------------

Da se njihove pesme već na prvo slušanje uvlače pod kožu to smo znali i pre novog zaraznog hita Ispod kože koji je upravo danas objavila grupa Artan Lili i koji nas je razoružao "na prvu loptu".
Spot je režirala Marina Uzelac, a pesmu producirao Petar Rudić. Video je snimljen u jednom kadru, uz svesrdnu pomoć fanova i prijatelja benda. Tim povodom, frontmeni Romana Kasumović i Bojan Slačala kažu: Ovo je još jedna pobeda sveukupnog entuzijazma grupe i svih onih koji nas vole, podržavaju i koji nam svesrdno pomažu.
Ispod kože je sedma po redu pesma koja se nalazi na prvom albumu grupe, a koji možete preslušati besplatno ili preuzeti uz minimalnu novčanu naknadu sa bandcampa.



----------------------------------------------------------------------------

U Koprivnici se od 14. do 16. kolovoza održao četvrti RockLive Festival. Kao i proteklih godina, par mjeseci nakon održavanja objavljen je dokumentarac koji prikazuje sva događanja s nedavno završenog festivala.

Video o RockLive Festivalu, čiju izradu i ove godine potpisuje Dinko Šimac, u trajanju od 42 minute donosi najzabavnije dijelove ovogodišnjeg festivala, snimke koncerata, izjave izvođača, te sve festivalske detalje.

Upoznajte presjek koprivničke scene, saznajte što rade TBF, Bad Copy, Đubrivo, Kandžija i brojni drugi, te pogledajte i poslušajte njihove impresije o RockLive Festivalu.

Mladen (TBF):
"Split kao drugi grad u državi nema ovakav festival, a da ga ima spreman sam sumnjati kako ne bi imao stage managera. A vi ga imate. Ovdje je gostoprimstvo na vrhuncu, profesionalnost na vrhuncu, sve je onako kako bi trebalo biti. I kada bi netko pametan ulagao novac, prvo bi ga ovdje uštrcao, po mome mišljenju".

Koja (Đubrivo):
"Dočeka nas je rijetko viđen profesionalizam u Koprivnici. Rock Live je dokaza da nije bez razloga na glasu ka jedan od najcjenjenijih hrvatskih festivala."



-------------------------------------------------------------------------

Hereza je black death metal punk duo iz Belog Manastira. Bend je ovih dana potpisao ugovor s kanadskom izdavačkom kućom "PRC Music" i oni će izdati njihov album prvijenac nazvan "Misanthrope" na kojem će se nalaziti 14 pjesama.

terapija // 17/10/2014

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Centaurus A Galaxy", još jedan video s hvaljenog albuma KING UBU

| 18/04/2024 | terapija |

>> opširnije


cover: Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Smrt svetu", novi singl niških dadawave legendi FIGURATIVE THEATRE

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Reinterpretacija soundtracka za SF film

Reinterpretacija soundtracka za SF film "Contact" u izvedbi Scott Lawlora

| 17/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover: ŠPURIJUS objavili predizborni singl

ŠPURIJUS objavili predizborni singl "Direktan prijenos" s frontmenom TBF!

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*