home > njuz > INmusic Festival 2014 - Zadnje obavijesti

kontakt | search |

INmusic Festival 2014 - Zadnje obavijesti

INmusic festival puno je više od same glazbe. Nezaboravna atmosfera, bogata ponuda hrane i pića, poseban otok za kampere, brzo i bezbrižno plaćanje, kino, kazalište… sve to pratit će fantastičan line up. Tu su The Black Keys, Pixies, Mgmt, Foals, The Fratellis, Flogging Molly, Bombay Bicycle Club, Wolfmother, Partibrejkers, Rambo Amadeus i mnogi drugi. Evo što posjetitelje očekuje kroz tri festivalska dana u kojima će postati jasno kako je kroz dosadašnjih 8 izdanja INmusic festival izrastao u najveći i najcjenjeniji open air festival u Hrvatskoj.

Kamp

Deveto izdanje INmusic festivala održat će se od 23. do 25. lipnja 2014. godine već tradicionalno na zagrebačkom Jarunu, ali ovaj put na čak dva otoka: Otoku mladosti i Otoku Trešnjevka. Za cijenu od 150 kuna za 6 dana boravka, kamp nudi luksuz toplih tuševa, besplatnog bežičnog interneta, spremišta za osobne stvari i lokacije za punjenje elektroničkih uređaja. Budući da je kamp smješten na otok usred jarunskog jezera, posjetitelji mogu uživati u posebnoj plaži, plivanju i sportovima poput odbojke, nogometa, rolanja, bicikliranja, stolnog tenisa, mini golfa i još mnogo toga, a na Otok mladosti mogu doći sto metara dugim pontonskim mostom.

Još više glazbe…

Main stage, World stage i povratnički Hidden stage nisu jedine "glazbene adrese" na Otoku mladosti. Posjetitelji će moći uživati dok im u ušima odzvanja glazba koja samo njima paše. Sve što će biti potrebno su slušalice i spremni ste pridružiti se gomili ekipe koja uživa na Silent partiju. Opuštanje uz jungle ritmove odvijat će se skriveno u mističnoj šumi Striborovoj gdje neće biti problem skupiti snagu za novi festivalski dan. Ako smatrate da jukebox treba nuditi više od same glazbe, onda iskušajte Human Jukebox. Slušajte i gledajte pravi band koji izvodi vašu glazbenu želju.

kINo i INteatar

Tu je i amfiteatar INmusic festivala u kojem neće nedostajati odličnih filmova te izvanrednih predstava sa zaista velikim glumicama i glumcima. Kino Motovun projicirat će film o dobrim prijateljima INmusic festivala, njujorškoj atrakciji Gogol Bordellu, ali i o ruskim aktivistkinjama Pussy Riot. Obavezno posjetite i INteatar koji će ove godine na svojim daskama predstaviti legendarne Stilske vježbe Pere Kvrgića i Lele Margitić, zatim Dream of Life u kojoj će život umjetnice, buntovnice, rokerice te nadasve klinke Patti Smith, tumačiti Senka Bulić. Posljednji dan festivala rezerviran je za povratnika na daske INteatra Zijaha Sokolovića i njegov kabare Međuigre 0-24.
Filmska priča INmusic festivala vrtjet će se na Ko to tamo peva i Tko pjeva zlo ne misli pozornicama. Ko to tamo peva je filmska pozornica koja garantira dobru zabavu svima željnima Balkana. Uz pozornicu će biti parkiran originalni autobus firme Krstić, a domaćini će biti band Ljetno kino. Posljednji dan festivala balkanski kutak preuzima Rambo Amadeus.

Na Tko pjeva zlo ne misli pozornici tokom dana boravi Turistička zajednica Grada Zagreba da bi s početkom u 22 sata posjetitelji mogli iskušati svoje vokalne i zabavljačke sposobnosti na popularnim karaokama.

Chill out

U trenucima kad je potrebno nakratko stati najbolje je otići u Nargila Chill Out zonu koju će biti moguće prepoznati već samim pogledom na nekoliko desetaka ispruženih ljudi koji izgledaju kao da nemaju niti jedne jedine brige na ovome svijetu. Omamljujući i blagi mirisi koji se šire iz nargila i džezvi djelovat će poput eliksira života. Na posljetku, ukoliko budete potpuno praznih baterija, bit će moguće jednostavno se ispružiti na jednom od desetak kreveta razasutih po Otoku mladosti i uživati u savršenim koktelima spravljenih u jednom od dva Solarna bara.

Umjetnost i dizajn

Gdje god bili i što god radili na INmusic festivalu dobro promotrite Otok mladosti i Otok Trešnjevku. Tu su umjetničke instalacije koje će sigurno ukrasti par trenutaka vaše pažnje! Već na samom ulazu na festival dočekat će vas neobični zvukovi Soundmilla Alme Selmanović Ova umjetnička instalacija uz dašak vjetra postaje pozornica na kojoj je Priroda headliner.

RockIN' horse mađarskih autora Huszára Andrása i Szőkea Gábora Miklósa naprosto zove da se sa svojom ekipom i još nekoliko desetaka drugih posjetitelja popnete i snagom svog tijela pokrenete ovu drvenu grdosiju - kombinaciju vrhunskog dizajna i arhitekture.

Uz festivalske zastave, rad tekstilnih dizajnera Ane Puhač i Nikole Barbira, koje dominiraju otokom tu je i javna rasvjeta čiji je umjetnički potpis zasluga mlade umjetnice Andree Resner. Njeni ukrasi postavljeni na ulične svjetiljke bacit će sasvim novo svjetlo na ljude i događaje koji će te okruživati na Otoku mladosti.
Vrlo atraktivan line up i popratni program najvećeg i najcjenjenijeg domaćeg open air festivala realiziran je zahvaljujući potpori Ožujskog piva, OTP banke, Turističke zajednice Grada Zagreba i Hrvatske turističke zajednice. Ulaznice za INmusic festival i kamp mogu se kupiti u najbližem Tisak Media centru i Tisak Media Webshopu, u Dirty Old Shopu u Zagrebu i na službenim stranicama festivala po cijeni od 349 kuna

promo girl // 13/06/2014

Share    

> njuz [last wanz]

cover: MATEJ KRAJNC ima novi singl o Horviju

MATEJ KRAJNC ima novi singl o Horviju "Horvi izzove Krajnca na trganje listkov s koledarja za leto 2024" u stilu - SUICIDE!

| 18/03/2024 | terapija |

>> opširnije


cover: kolekcija Black Paintings Francisca Goye u audio formatu IO!

kolekcija Black Paintings Francisca Goye u audio formatu IO!

| 18/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover:

"Angel for the masses" novi spot dreDDup

| 17/03/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Rane" - nov singl i video benda Lelee

| 15/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: nova pjesma benda Kensington Lima zove se

nova pjesma benda Kensington Lima zove se "The Beat That Saved Our Lives".

| 15/03/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*