home > njuz > GRIČEVANJE - Josipa Lisac + planovi...

kontakt | search |

GRIČEVANJE - Josipa Lisac + planovi...

Pet velikih koncerata, 20.000 posjetitelja, besplatan ulaz, promocija i nagrade demo bendovima, Nova godina na Griču pred 3000 fanova s Kawasaki 3P-om, izuzetno pozitivni osvrti medija i gostiju pretvorili su Gričevanje u manifestaciju koja je nadišla sezonski okvir događanja i neke promjene su se nametnule same po sebi.
Izuzetno nepredvidljivo vrijeme, velike hladnoće i uz to pripadajući troškovi ostvarivanja minimalnih tehničkih uvjeta za publiku i izvođače kao i za kvalitetno održavanje manifestacije u cijelosti, natjerali su nas da koncept prilagodimo novonastaloj situaciji.

Kako je Gričevanje pokretano entuzijazmom i ljubavlju prema glazbi i Zagrebu, a ne profitom, ipak smo radi održavanja zimskog kontinuteta odlučili uz pomoć pokrovitelja organizirati jednu posebnu koncertnu večer s Josipom Lisac uz slobodan ulaz.

No, NEMA PREDAJE, NITI ODUSTAJANJA od koncepta Gričevanja kao ciklusa koncerata na najlješem mjestu u gradu Zagrebu. Upravo radi svih onih koji su posjetili prvo Gričevanje i pronijeli dobar glas o tome i radi naše namjere da građanima i onima koji se u Gradu zateknu omogućimo kvalitetne koncerte, Gričevanje seli u toplije dane.

Novi termin Gričevanja je od 4. do 14. travnja 2013., a detaljan program objavit ćemo uskoro. Jedno je sigurno - dolaskom proljeća, očekuje vas još bolji, još uzbudljiviji i svakako topliji provod na Gornjem gradu uz koncerte, glazbene slušaonice i čarobne napitke koje će naše coprnjice i coprnjaci izčarobirati za vas tijekom sniježnih zimskih večeri. Zato pazite da se ne prehladite i dočekajte s nama proljeće na Griču!

KONCERT JOSIPE LISAC

Veliki koncert Josipe Lisac koji će se dogoditi na platou Gradec 20. prosinca u sklopu Gričevanja pobudio je protekli tjedan izniman interes javnosti. Koncerti naše najveće pjevačke dive oduvijek su bili više od glazbenog događaja, ali ovaj, svojim povodom, definitivno spada među najposebnije. Na Gričevanju će se obilježiti 40 godina od izlaska epohlanog albuma "Dnevnik jedne ljubavi", na koncertu čiji generalni sponzor je PBZ Card s brendom American Express, koji obilježava 40 godina prisutnosti na hrvatskom tržištu.

Ulaz na koncert je besplatan, ali uz ulaznicu koje će se sljedećih dana distribuirati na ovim mjestima:
• Od četvrtka 13.12. u 17h u kućici APOTEQA na Zrinjevcu (adventski sajam)
• Od petka 14.12. u 17h u kućici Vino & Ino u Tomićevoj ulici
• U subotu 15.12. u 12h u prodavaonici Croatia Recordsa u Bogovićevoj ulici

Broj ulaznica ograničen je na 1500, stoga se savjetuje svima da požure. Također, iznimno je važno napomenuti da se s ulaznicama u prostor koncerta ulazi do 19:30.

Vrata Gričevanja otvorit će se 20. prosinca u 18:30, koncert počinje u 19:45.

Svojim koncertom na Gričevanju 20. prosinca Josipa najavljuje veliku turneju 2013. kojom će obilježiti 40 godina od izlaska "Dnevnika jedne ljubavi", jednog od naših najutjecajnijih i najznačajnijih albuma svih vremena. Josipina velika želja je da sve krene upravo iz Zagreba, u prosincu, mjesecu u kojem inače radi velike koncerte u spomen na lik i djelo Karla Metikoša, pa je tako cijela ideja savršeno spojena s projektom Gričevanje. Posebno treba naglasiti i da je ovo jedna od izrazito rijetkih situacija kada Josipa nastupa na besplatnom događaju, izvan svojih standardnih koncertnih prostora, koji najčešće uključuju elitne dvorane ili kazališta. Na ovaj način Josipa svoj ogroman katalog i bogastvo autorske ostavštine Karla Metikoša približava svim fanovima, na Platou Gradec, u četvrtak 20. prosinca.

Generali sponzor koncerta Josipe Lisac na Gradecu je PBZ Card s brendom American Express. Ova godina je iznimna za PBZ Card budući da u njoj obilježava veliki jubilej - 40 godina prisutnosti American Expressa na hrvatskome tržištu.

"Tijekom cijele ove godine raznim akcijama obilježavali smo 40 godina American Expressa u Hrvatskoj te nam je iznimno drago da generalnim sponzorstvom ovakvog velikog glazbenog događaja, kao što je koncert Josipe Lisac na Gradecu, na neki način možemo zaokružiti našu proslavu. Ovim sponzorstvom želimo našim korisnicima, cijelom Zagrebu, ljubiteljima Josipe Lisac darovati vrhunski glazbeni doživljaj. Drago nam je da našu proslavu završavamo upravo koncertom Josipe Lisac, koja je dugogodišnji korisnik American Express kartice, a ovaj koncert je samo nastavak naše već vrlo bogate, uspješne suradnje. Inače, ovo sponzorstvo se vrlo lijepo poklopilo jer, ove godine u kojoj slavimo 40 godina American Expressa, Josipa Lisac ovim koncertom najavljuje proslavu 40 godina albuma "Dnevnik jedne ljubavi", uz koji su odrasle brojne generacije, brojni naši korisnici. I kao što je Josipa Lisac svojim glazbenim stvaralaštvom postala klasik i sinonim za vrhunski, jedinstveni glazbeni izričaj tako je i American Express postao sinonim vrhunske kvalitete u kartičnom poslovanju, upravo stoga je i naše zadovoljstvo još veće kada možemo poduprijeti ovakva događanja", istaknuo je Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda.

Za sve novosti vezane uz program Gričevanja, distribuciju ulaznica za koncert Josipe Lisac i posebne akcije i mikroevente koje ćemo organizirati, pratite nas na
www.facebook.com/gricevanje.

promo guy // 13/12/2012

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Centaurus A Galaxy", još jedan video s hvaljenog albuma KING UBU

| 18/04/2024 | terapija |

>> opširnije


cover: Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Smrt svetu", novi singl niških dadawave legendi FIGURATIVE THEATRE

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Reinterpretacija soundtracka za SF film

Reinterpretacija soundtracka za SF film "Contact" u izvedbi Scott Lawlora

| 17/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover: ŠPURIJUS objavili predizborni singl

ŠPURIJUS objavili predizborni singl "Direktan prijenos" s frontmenom TBF!

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*