home > njuz > GOSPODIN PINOKIO ima novi video spot

kontakt | search |

GOSPODIN PINOKIO ima novi video spot

Niški žestoki rockeri i dalje promoviraju svoj povratnički album "Buđenje" (2011, Slušaj najglasnije) s kojega su realizirali novi video spot za naslovnu kompoziciju...

Radi se o singlu "Buđenje" koji je dio novog materijala snimljenog krajem godine u Zemunskom studiju Barewired, a inače je jedan od nosilaca nove kompilacije muzičkog časopisa Nocturne (dec.-jan.), stoji u službenom priopćenju iz tabora benda.

Od skorih dešavanja vezanih uz aktivnost Gospodina Pinokia, vrijedi spomenuti koncert u Beogradu 11.02 u Kuglašu.

Diskografija:
Zdravlje i satira (1993)
Plašim se i neću (1996)
Zapažanja (2000)
Buđenje (2011)

horvi // 29/01/2012

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Flood the earth" novi singl čakovečkih EMPHASIS

| 04/02/2023 | promo guy |

>> opširnije


cover: ALTERNAIVA ima debi album

ALTERNAIVA ima debi album

| 04/02/2023 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Mama care" novi singl DONKEY HOT

| 03/02/2023 | promo girl |

>> opširnije


cover: Anatomija Zvuka-Najbolje od YU avantgarde 2022

Anatomija Zvuka-Najbolje od YU avantgarde 2022

| 31/01/2023 | wuk |

>> opširnije


cover: Sanin iz Silentea predstavio svoju prvu knjigu!

Sanin iz Silentea predstavio svoju prvu knjigu!

| 30/01/2023 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*