home > njuz > GOSPODIN PINOKIO ima novi video spot

kontakt | search |

GOSPODIN PINOKIO ima novi video spot

Niški žestoki rockeri i dalje promoviraju svoj povratnički album "Buđenje" (2011, Slušaj najglasnije) s kojega su realizirali novi video spot za naslovnu kompoziciju...

Radi se o singlu "Buđenje" koji je dio novog materijala snimljenog krajem godine u Zemunskom studiju Barewired, a inače je jedan od nosilaca nove kompilacije muzičkog časopisa Nocturne (dec.-jan.), stoji u službenom priopćenju iz tabora benda.

Od skorih dešavanja vezanih uz aktivnost Gospodina Pinokia, vrijedi spomenuti koncert u Beogradu 11.02 u Kuglašu.

Diskografija:
Zdravlje i satira (1993)
Plašim se i neću (1996)
Zapažanja (2000)
Buđenje (2011)

horvi // 29/01/2012

Share    

> njuz [last wanz]

cover: NOVA IZDANJA: Malady Lane, Mary May, Hibrid, Amio ft. Pi, Jastuk, Sten Mol, Anna Moor, Anatron.

NOVA IZDANJA: Malady Lane, Mary May, Hibrid, Amio ft. Pi, Jastuk, Sten Mol, Anna Moor, Anatron.

| 02/07/2020 | terapija |

>> opširnije


cover: NOVA IZDANJA: Luddit, AmanZaman, The Cockblockers, Elisha, Sitzpinker, Them Moose Rush, Roberto Vodanović Čopor, Prljave sestre.

NOVA IZDANJA: Luddit, AmanZaman, The Cockblockers, Elisha, Sitzpinker, Them Moose Rush, Roberto Vodanović Čopor, Prljave sestre.

| 24/06/2020 | promo guy |

>> opširnije


cover: Boogaloo ovaj vikend otvara ljetnu terasu s bogatim programom!

Boogaloo ovaj vikend otvara ljetnu terasu s bogatim programom!

| 20/06/2020 | promo guy |

>> opširnije


cover: NOVA IZDANJA: Garage In July, Kurve, Officer Down, Two-Stroke Engine, Mark Mrakovčić, Ivan Grobenski, Tate Romanova, BoBo ft. Radiofonik, Majkan, Gane RImatore.

NOVA IZDANJA: Garage In July, Kurve, Officer Down, Two-Stroke Engine, Mark Mrakovčić, Ivan Grobenski, Tate Romanova, BoBo ft. Radiofonik, Majkan, Gane RImatore.

| 19/06/2020 | terapija |

>> opširnije


cover: FERRAGOSTO JAM UZ NOVI LINEUP POTVRĐUJE ODRŽAVANJE OVOG LJETA!

FERRAGOSTO JAM UZ NOVI LINEUP POTVRĐUJE ODRŽAVANJE OVOG LJETA!

| 17/06/2020 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*