home > njuz > GOSPODIN PINOKIO ima novi video spot

kontakt | search |

GOSPODIN PINOKIO ima novi video spot

Niški žestoki rockeri i dalje promoviraju svoj povratnički album "Buđenje" (2011, Slušaj najglasnije) s kojega su realizirali novi video spot za naslovnu kompoziciju...

Radi se o singlu "Buđenje" koji je dio novog materijala snimljenog krajem godine u Zemunskom studiju Barewired, a inače je jedan od nosilaca nove kompilacije muzičkog časopisa Nocturne (dec.-jan.), stoji u službenom priopćenju iz tabora benda.

Od skorih dešavanja vezanih uz aktivnost Gospodina Pinokia, vrijedi spomenuti koncert u Beogradu 11.02 u Kuglašu.

Diskografija:
Zdravlje i satira (1993)
Plašim se i neću (1996)
Zapažanja (2000)
Buđenje (2011)

horvi // 29/01/2012

Share    

> njuz [last wanz]

cover: NOVA IZDANJA: Achachak, Živa, Radio Aktiv, Who See & TriXstar, Kvadratura kruga, Harry the Kid, Jabadera, She Brought Me Gasoline, Špurijus.

NOVA IZDANJA: Achachak, Živa, Radio Aktiv, Who See & TriXstar, Kvadratura kruga, Harry the Kid, Jabadera, She Brought Me Gasoline, Špurijus.

| 08/12/2021 | terapija |

>> opširnije


cover: čestitkama za 20. rođendan Terapije pridružuje se i ANDRIJA

čestitkama za 20. rođendan Terapije pridružuje se i ANDRIJA

| 07/12/2021 | terapija |

>> opširnije


cover: čestitka Terapiji za 20. rođendan od benda PLANETA UŽASA

čestitka Terapiji za 20. rođendan od benda PLANETA UŽASA

| 07/12/2021 | terapija |

>> opširnije


cover: TONY & GUY nazdravljaju 20. rođendanu Terapije

TONY & GUY nazdravljaju 20. rođendanu Terapije

| 07/12/2021 | terapija |

>> opširnije


cover: RootsInSession predstavljaju

RootsInSession predstavljaju "Domajkla" miks

| 07/12/2021 | promo girl |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*