home > njuz > GOSPODIN PINOKIO ima novi video spot

kontakt | search |

GOSPODIN PINOKIO ima novi video spot

Niški žestoki rockeri i dalje promoviraju svoj povratnički album "Buđenje" (2011, Slušaj najglasnije) s kojega su realizirali novi video spot za naslovnu kompoziciju...

Radi se o singlu "Buđenje" koji je dio novog materijala snimljenog krajem godine u Zemunskom studiju Barewired, a inače je jedan od nosilaca nove kompilacije muzičkog časopisa Nocturne (dec.-jan.), stoji u službenom priopćenju iz tabora benda.

Od skorih dešavanja vezanih uz aktivnost Gospodina Pinokia, vrijedi spomenuti koncert u Beogradu 11.02 u Kuglašu.

Diskografija:
Zdravlje i satira (1993)
Plašim se i neću (1996)
Zapažanja (2000)
Buđenje (2011)

horvi // 29/01/2012

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Čak ni drug" nova suradnja Bjesomara i Milana B. Popovića

| 06/10/2022 | terapija |

>> opširnije


cover: Ljubav, barikade i hektopaskali: novi duet Lovorke Sršen i Josipa Radića

Ljubav, barikade i hektopaskali: novi duet Lovorke Sršen i Josipa Radića

| 29/09/2022 | promo guy |

>> opširnije


cover: Grupa Po' Metra Crijeva spotom za pjesmu

Grupa Po' Metra Crijeva spotom za pjesmu "Čižićka Rapsodija" najavljuje novi album

| 28/09/2022 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Futurism" još jedan novi dreDDup spot

| 25/09/2022 | promo guy |

>> opširnije


cover: Novi singl Ivana Grobenskog

Novi singl Ivana Grobenskog

| 12/09/2022 | promo girl |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*