home > najawa > JabbaTon 50! & Jabba Crew 6th bday! ft. DURRTY GOODZ (UK) @ KSET, subota 25.09.2010.

kontakt | search |

JabbaTon 50! & Jabba Crew 6th bday! ft. DURRTY GOODZ (UK) @ KSET, subota 25.09.2010.

Nakon proživljenih dječjih bolesti, kozica i ospica, prvih koraka, prve riječi (JabbaKija), padova i ustajanja, teške bolesti, brzinske smrti i još bržeg uskrsnuća, naš maleni JabbaTon proslaviti će svoj 6. rođendan, a to znači da uskoro kreće u školu! Škola samo što nije počela, a nejako djetešce prvi dan, kao što je i logično, u školu želi krenuti u pratnji roditelja i prijatelja. Zato pozivamo sve Vas naše najbolje prijatelje koji ste sa nama od rođenja našeg djeteta JabbaTona, ali i one s kojima smo se sprijateljili putem da zajedno sa nama otpratite malog JabbaTona na njegov prvi dan u školi te proslave njegov 6. rođendan.
[ FnF5 video instalation ]

FnF5 video instalation

Da bi slavlje bilo što raskošnije u goste nam po drugi put dolazi jedan od najboljih svjetskih MC-a - Durrty Goodz! Uz njega tu je ni trunke manje atraktivan, DJ Ahmaad aka A. Skitzo, svima već dobro poznati sarajevski kralj gramofona koji svojim nastupom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Osim glavnih zvijezda večeri tu je i apsolutna glazbena atrakcija Italian Trash Mafia, najbolje čuvana tajna s ovih prostora, Rimokatolik aka MTV Andrija te "kućni" Dji: Rea, Mayo, Yesh i Venom, uz inovativne vizualce iz Novog Marofa, FnF5 koji će posebno za ovu priliku sagraditi video instalaciju na pozornici KSETa.
Program počinje u 22h, a ulaz je 35kn uz dress code te 45kn bez dress codea.

DRESS CODE: School style (kravate i školske uniforme, karirani šosići i dokoljenke, frizure na stranu, naočalice, puloveri i kragnice, jednobojne bermude. Ravnala, bilježnice i sl. su dodatni accessoire...)
[  ]

DURRTY GOODZ (Awkward, UK)
Ako pričamo o jednom od najsvestranijih i najcijenjenijih MC-a današnjice, onda definitovno pričamo o Durrty Goodzu. Bilo da se radi o Grimeu, Dubstepu, HipHopu, Reggaeu, Dancehallu ili bilo kojem drugom žanru koji u sebi sadrži lirički segment, Durrty Goodz ravnopravno parira najboljima ili pak suvereno vlada na svim navedenim poljima. Legenda kaže da se nije pojavio MC koji bi pobijedio Wileya u clashu (battle), no on je definitivno bio najbliži tome. Prije nekoliko godina kada je otvoren veliki lov na spoznaju je li Dizzee Rascalov planetarni uspjeh bio samo puka slučajnost, činilo se da je Durrty najvjerojatniji slijedeći kandidat za ugovor s nekim od većih labela. Prošavši cijeli put piratskih radio stanica uspio je dokopati se ugovora s poznatom Polydor etiketom (Klaxons, Kaiser Chiefs, Snoop Dog…), no tada sve kreće naopako. Zbog sumnje o povezanosti s razbojstvom biva zatvoren i na neko vrijeme udaljen od glazbe. Oslobođen sumnje, kreće u snimanje novog albuma imena Ultrasound kojim se vraća na sam vrh grime scene, te kreće u novi lov za uspjehom Dizzee Rascala. Nedavno mu je izašao i novi album imena Born Blessed na kojem se zvukom vraća svojim glazbenim korijenima.

His voice is instantly recognizable, he has a "baritone that strikes like an iron fist inside a velvet glove." - Trace Magazine

"When you see Durrty Goodz perform, you're looking and listening to a character you just know you're not going to forget." - Touch Magazine



www.therealdurrtygoodz.com/
www.myspace.com/officialdurrtygoodz
[  ]

DJ AHMAAD aka A. SKITZO (Stylin, BiH)
Kroz maglu današnje glazbe jasno se vidi čovjek po imenu Ahmed Talović - DJ Ahmaad aka A. Skitzo. Njegov nedefiniran stil mješavina je funka, hip-hopa, breakbeata, broken beata, jazza, sevdaha i drum'n'bass-a. Njegov prvi profesionalni posao bio je na lokalnoj radio postaji zvanoj radio 3, kao voditelj 'Truespin' radioshowa. Od tada je počeo raditi na projektima kao što su Stylin' Club Nights, Kontra D'n'B Session, te je svoje vještine prezentirao u mnogim drugim klubovima i festivalima kao što su: Open Croatian DMC Championship, Osijek 2003.; Red Bull Music Academy, Rome 2004.; Futura festival 2002. Sarajevo ; Pannonian challenge 2005.; Prvý Máj 2005. Bratislava ; Illectric Funk Festival 2005. Zagreb; Exit festival Serbia 2004.; 2005., 2006. and 2007.; Sonar festival Barcelona 2006., Lift festival Sarajevo 2006.,Ilectric funk with DJ Krush 2007, club Vegas - Sao Paulo, club Fiction - Goiania, club D-edge - Sao Paulo,Brazil, Pozitivne vibracije 2007. Skoplje-Macedonia, DJ arena - dom mladih,Sarajevo. Također je surađivao s umjetnicima kao što su: Basheskia, Edward Equalizer, Hain Teny, Edo Maajka, DJ Cut Dem, Rui Perera, Pilooski, Shazalakazoo, Ana Flavia, Oscilator crew, Wikluh Sky i mnogi drugi.



www.myspace.com/jdahmaad
http://soundcloud.com/a-skitzo/

www.myspace.com/jabbaton
www.kset.org

maja // 22/09/2010

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

| 20/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: Veja @ Vintage, 20/03/2024

Veja @ Vintage, 20/03/2024

| 18/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

| 14/03/2024 | andrea |

>> opširnije


cover: KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

| 13/03/2024 | terapija |

>> opširnije


> chek us aut!
> izdvojeno
DURRTY GOODZ (Awkward, UK)

DJ AHMAAD aka A. SKITZO (Stylin, BiH)
RIMOKATOLIK aka BALKANDŽIJA aka MTV ANDRIJA
ITALIAN TRASH MAFIA

w. REA, MAYO, YESH, VENOM

video instalacija: FnF5 (Moving)

POČETAK: 22:00h

ULAZ: 35kn uz dress code, 45kn bez dress codea

FILE UNDER: Grime, Dubstep, HipHop, Kuduro, UK Funky, Reggae...
> najawe [blitz]

>> sve blitz najawe

> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*