home > najawa > Vikend u Sirupu @ Sirup, 10 i 11/09/2010

kontakt | search |

Vikend u Sirupu @ Sirup, 10 i 11/09/2010

CHEW THE FAT CROATIA @ 10/09/2010

with...

LIL RASCALS
Trash Dance, IT

YESH
CTF Croatia, Jabbaton

DJ DMT
CTF Croatia, Electric Avenue

Chew the Fat! Croatia u novu sezonu kreće s djelovanjem na mjesečnoj bazi u klubu Sirup. Prošlogodišnja četiri tuluma pokrenula su serijal hrvatskog izdanja poznate londonske Chew the Fat! večeri, na kojima su gostovali osnivač i gazda CTF!-a Paul "Trouble" Arnold, Jaimie Fanatic, Kidda i TLGB, a novu sezonu gostovanja započinjemo s odličnim talijanskim dvojcem Lil' Rascals! Predstavnici su dobro poznatog talijanskog electro-fidget-bassline zvuka u maniri Crookersa i Congorocka, stoga čvrsto stegnite remen, jer vam kilaža po završetku večeri nikako neće ostati ista. Uz goste naravno tu su i rezident DJi Yesh i DMT.

LIL' RASCALS je DJ/producentski duo koji se u manje od godinu dana uspio nametnuti kao jedan od najperspektivnijih novih projekata electro-fidgeta u Italiji. Postoje od kraja 2008., rezidenti su večeri Trash Dance, koja im je u relativno kratkom razdoblju omogućila nastupe u inozemstvu, na ekskluzivnim partijima poznatog brenda 55DSL. Ubrzo pozornicu dijele i s nekim od najpoznatijih internacionalnih DJa kao što su The Bloody Beetroots, Shinichi Osawa, Alex Gopher, The Subs, Alex Metric, Congorock, Deathface, Guns'N'Bombs, Danger, His Majesty Andre, Spiller i mnogim drugima. Trenutno su usredotočeni na vlastitu produkciju i remiksiranje. U našoj regiji imali ste ih prilike vidjeti na posljednjem EXIT festivalu na Happy Novi Sad stageu uz Jokera i Pincha, te u Zagrebu na deMode večeri kad su svojom glazbom u potpunosti rasplesali sve prisutne i nas natjerali da ih ponovno pozovemo u Zagreb, ovoga puta u klub Sirup.

ULAZ: 30/40kn
happy hours 23-01h

PETAR DUNDOV i prijatelji @ 11/09/2010

Petar Dundov (Music Man)
Seraphim Codex (Euphoria)

Novell (Ekstrakt)

VJ: FnF5

Ulaz: 30 / 40 kn
Happy hours (50% jeftinije piće): 23h - 01h

Sirup ove subote, 11.09.2010., predstavlja novi klupski program na svom repertoaru, s djelovanjem na mjesečnoj bazi.

Nova klupska večer "Petar Dundov i prijatelji" već svojim nazivom sugerira koncept programa čiji je rezident PETAR DUNDOV, zagrebački DJ i producent čije ime i rad cijene velikani svjetske techno scene, kao što su Sven Väth, Francois K, Laurent Garnier, Adam Beyer, Josh Wink, Hernan Cattaneo, John Digweed, Brendan Moeller i Danny Tenaglia...

Nakon 15 godina karijere u svijetu elektronske glazbe, 50-ak izdanja na mnogim svjetskim labelovima (od kojih svakako treba spomenuti legendarni belgijski Music Man, s kojim kontinuirano surađuje), i brojnih nastupa u najprestižnijim svjetskim techno "institucijama" (I Love Techno, EXIT, Awakenings, Wire, Berghain, Womb, Air, Fuse, Space…) za Petra se slobodno može reći da je jedan od najvećih autoriteta domaće techno scene, koji veliki rispekt uživa i van granica Hrvatske.

Promovirajući tijekom čitave svoje karijere techno kao elektronski glazbeni žanr koji pomiče granice, ne samo kroz vlastitu produkciju, već i kao uspješan organizator elektronskih evenata (Perfection, Mozaik), Petar ovaj put želi svojim fanovima pokloniti večer koja će prije svega biti ugodno, toplo i prijateljsko druženje. A istovremeno i predstavljanje domaćih i stranih DJ-a koji su svojim radom utjecali na scenu, a svojim karakternim kvalitetama i na Petra kao osobu.

"Petar Dundov i prijatelji" uz samo dva sastojka - glazba i prijatelji, prezentira jednostavan recept za odličnu zabavu.

Na premijerno izdanje nove klupske večeri Petar je pozvao dva dugogodišnja prijatelja koji će svojim osebujnim pristupom glazbi definitivno svima osigurati zanimljivu avanturu na plesnom podiju.

SERAPHIM CODEX (Euphoria, Bjelovar)

Robert Imbrišić glazbom se bavi već 13 godina a njegov glazbeni izričaj je elektronska dance glazba tj. fuzija raznih stilova (progressive, tech-house, electro…). DJ-ingom se aktivno počeo baviti 1998. godine kada je pokrenuo projekt Euphoria koji je do danas promovirao preko 70 kvalitetnih eventova, s gostima kao što su Toni Rios, Circulation, Petar Dundov, Asad Rizvi i mnogi drugi. Robert je i rezident eminentnog hrvatskog party projekta Perfection od 2001. godine, od kada i traje prijateljstvo s Petrom.

NOVELL (Ekstrakt, Zagreb)

Danijel Dravinac a.k.a. Novell poznat je kao pristojan zagrebački dečko, a ruku pod ruku s njegovim savršenim manirama ide i istančani glazbeni ukus. Za elektronsku glazbu počeo se interesirati vrlo mlad, skupljajući iskustva u nebrojenim klubovima, formirajući svoj glazbeni stil koji se nikada nije ograničavao na samo jedan žanr. Kao DJ oslanja se na vlastitu intuiciju kod selekcije glazbe, i na taj način odvodi publiku na zanimljiv put od suvremenih minimalističkih zvukova sve do klimaksa uz eksplozivni techno ritam. Od ovog dugogodišnjeg Petrovog prijatelja dame iz prvog reda mogu očekivati 'kisdihand'.

Za kompletan audio-vizualni doživljaj, Petar u goste dovodi mladu VJ ekipu iz Varaždina - FnF5, koji će svojim vizualnim projekcijama obogatiti prostor kluba. Cijena ulaznice je 30 kuna prije i 40 kn poslije ponoći, a za sve posjetitelje koji se u klubu nađu od 23h do 01h klub Sirup je osigurao "happy hours" tijekom kojeg su sve cijene pića snižene za 50%!

promo guy // 06/09/2010

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Nina Romić krajem travnja reda nastupe diljem Hrvatske

Nina Romić krajem travnja reda nastupe diljem Hrvatske

| 17/04/2024 | ivana |

>> opširnije


cover: Eva Braun @ Vintage, 18/04/2024

Eva Braun @ Vintage, 18/04/2024

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: dreDDup + MRT, 20/04/2024, knjižara Bulevar Books, Novi Sad

dreDDup + MRT, 20/04/2024, knjižara Bulevar Books, Novi Sad

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Finntroll, Suotana & Metsatöll @ Vintage Industrial Bar, 14/04/2024

Finntroll, Suotana & Metsatöll @ Vintage Industrial Bar, 14/04/2024

| 09/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: MANNTRA @ Tvornica kulture, 13/04/2024

MANNTRA @ Tvornica kulture, 13/04/2024

| 09/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


> chek us aut!
> linkz
> rilejted? [@ terapija.net]
> najawe [blitz]
  • 19/04/2024 > 21/04/2024 | zg, studentski centar
    27. izdanje crš - zagreb comic cona
    ------------------------
    kevlar bikini
    luxus lord
    ka'rah
    biciklić
    jura klavijatura
    ciroza jetre
    gretta
    no more idols
    stare pizde
    pater papula
    ---------------
    ulaz je sasvim besplatan.
  • 20/04/2024 | zg, močvara
    indie-rock
    -----------
    widowspeak (usa)
  • 20/04/2024 | [srbija] novi sad, studio m
    knjižara bulevar books:
    -------------------
    dreddup (ns)
    mrt (ns)
    >> najawa @ terapija.net
  • 21/04/2024 | zg, močvara
    rusko crno gvožđe
    -------------------
    grima (rus)
    ultar (rus)
  • 23/04/2024 | zg, tvornica
    godspeed you! black emperor
    >> najawa @ terapija.net

>> sve blitz najawe

> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*