home > najawa > VELIKI ZAGREBAČKI KONCERT PIPSCHIPS&VIDEOCLIPSa

kontakt | search |

VELIKI ZAGREBAČKI KONCERT PIPSCHIPS&VIDEOCLIPSa

Pipsi će u sklopu aktualne turneje "Kosmički rodeo na zvezdi repatici", na kojoj promoviraju posljednji studijski album "Pjesme za gladijatore", 6. ožujka (petak) nastupiti u Tvornici kulture. Ovo će biti jedna vrlo zanimljiva večer... koncert jednog od omiljenih bendova Zagreba ne događa se baš svaki dan...

Nakon sto su fanovi mogli dobiti samo dio kolača na zadnjih nekoliko svirki u Tvornici, gdje su nastupali na koncertima Huhiv-a i Tuborg green-a, fanovi će napokon doći na svoje jer će Pipsi u 2 sata svirke izvesti i pjesme iz cijelog opusa koje dugo nismo čuli na njihovim koncertima

Prošlo je više od dvije godine od kada su Pipsi održali veliki samostalni koncert u Zagrebu, što ovaj koncert čini još posebnijim..a kada napomenemo da će pored pjesama s novog albuma svirati i stare hitove banda poput 'Poštar lakog sna', 'Nogomet', '2x2', Ljeto 85, Malena jasno je da će to biti pravi opus samo onog najboljeg!
[  ]

Velika karijera ovog benda mogla se naslutiti već po prvom pojavljivanju u javnosti. Pips, Chips & Videoclips jedinstvena su pojava na hrvatskoj glazbenoj sceni; istovremeno stilski raznovrsni, tematski provokativni i vizualno atraktivni - pravi su primjer modernog pop sastava. U Tvornici vas očekuje neočekivano.

Pips, Chips & Videoclips svojom karijerom pokazuju kako je moguće izdići se iznad uskih okvira sredine u kojoj su nastali i stvarati glazbu i "predstavu" oko nje na svjetskoj razini. Riječ je o bendu koji profesionalnost uzima kao svoj "modus operandi", uvijek spremnom ispuniti očekivanja publike, bez obzira na okolnosti. I sama publika to cijeni.

Nakon četvrtog albuma 'Bog', koji s lakoćom osvaja dva "Porina" (najbolji rock album i najbolje likovno oblikovanje) i četiri 'Crna mačka' (najbolji rock album, najbolji rock izvođač, najbolja produkcija i likovno oblikovanje). Slijedi i glasovita turneja 'Fenomenalan dan' po kazalištima u osam najvećih hrvatskih gradova.

U međuvremenu, Pipsi se okreću i Internetu kao savršenom mediju za komunikaciju s obožavateljima i nove eksperimente - www.pipschipsvideoclips.com, rad izvrsnog mladog Web dizajnera Tomislava Turkovića, bio je središnjim mjestom zbivanja mnogih projekta, pionirskih za hrvatsku pop scenu. Organiziran je živi prijenos stvaranja novih pjesama putem Web kamere smještene u prostoriju za vježbanje benda, a organizirano je i nekoliko chatova, tijekom kojih je Dubravko Ivaniš-Daddy bio domaćin mnogim istaknutim ličnostima hrvatske pop-kulturne scene (Mario Kovač, Let 3, El Bahattee, Mance, Robert Knjaz, Zoran Ferić i Bolesna braća). Preko Web sitea benda organiziran je i natječaj za remiks pjesme "Motorcycle Boy" (uz 'Dan, Mrak' i 'Narko', treći CD singl "skinut" s albuma 'Bog'), te natječaj za dizajn omota albuma 'Drveće i rijeke'.
U studenom 2005. izlazi album 'Dokument - izštekani session 17.12.2004.'

Nakon 'album bez struje' Dokument - Izštekani session 17.12.2004. i prema mnogima savršenog albuma Drveće i rijeke - koji je recenziran u svjetski poznatom glazbenom časopisu MOJO, Pipsi se vraćaju sa novim izdanjem "Pjesme za gladijatore", i novim pjesmama te novim idejama.

Uz svu tu novu energiju Pipsi će repertoar popuniti i hitovima tako da jedva čekamo da astronauti izađu na binu jer nas očekuje vrhunskih koncert koji glazbeni sladokusci ne bi smjeli propustiti!

Početak koncerta je u 21 sat. Cijena ulaznice iznosi 60 kuna, odnosno 80 kuna na dan koncerta, a može ih se kupiti na blagajni Tvornice te na pretprodajnim mjestima Eventima- www.eventim.hr i u Profil Megastoreu.

********

"U kosmosu, usred mraka, blešti zvezda petokraka! Šestog marta (6.3.) ove zemaljske godine PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS, grupa cirkusanata iz svemira i manekena duraluminijuma, posetit će u sklopu turneje "Kosmički rodeo na zvezdi repatici", vašu varoš, taj beli Zagreb grad, te ispuniti martovsko veče zvukovima večnosti i svetlosti, a kosmonaut Šinec će snagom uma da savija kašike i opravlja lance na biciklima. Galaktička terapija ima da se održi u Tvornici-Fabrici u 21 čas. Sve što vidite tamo ne pokušavajte kod kuće.

http://www.myspace.com/pipschipsvideoclips
www.tvornica-kulture.hr
http://www.pipschipsvideoclips.com/

kris // 25/02/2009

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Valhalla MUF Festival 2024 @ Močvara, 10-11/05/2024

Valhalla MUF Festival 2024 @ Močvara, 10-11/05/2024

| 25/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: BONGZILLA (SAD) + KADABRA (SAD) @ Močvara, Zagreb, 28/04/2024

BONGZILLA (SAD) + KADABRA (SAD) @ Močvara, Zagreb, 28/04/2024

| 24/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Ibrahim Maalouf & The Trumpets of Michel-Ange @ Druga Godba, Križanke, Ljubljana 23/5/2024

Ibrahim Maalouf & The Trumpets of Michel-Ange @ Druga Godba, Križanke, Ljubljana 23/5/2024

| 23/04/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: TAMARA OBROVAC + STEFANO BATTAGLIA, 26/04/2024, Muzej Apoksiomena, Mali Lošinj

TAMARA OBROVAC + STEFANO BATTAGLIA, 26/04/2024, Muzej Apoksiomena, Mali Lošinj

| 23/04/2024 | lada |

>> opširnije


cover: Metaklapa i Zagrebačka filharmonija izvode Iron Maiden, 03/05/2024., Lisinski, Zagreb

Metaklapa i Zagrebačka filharmonija izvode Iron Maiden, 03/05/2024., Lisinski, Zagreb

| 23/04/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*