home > najawa > RUMBLE IN THE FORT @ Fort Punta Christo, 10/06/2016

kontakt | search |

RUMBLE IN THE FORT @ Fort Punta Christo, 10/06/2016

Na DUB flooru iz Francuske nam stize velikan zanra, dobro poznati MAHOM DUB, koji je poharao dub svijet svojim albumima, i koji je zajedno sa Panda Dub-om napravio malu revoluciju u svom zanru u Europi. Ceka nas live set koji nikoga ne ostavlja ravnodusnim!

Osim Mahoma, iz Italije nam stizu WICKED AND BONNY u pratnji mc-ija KALI GREEN-a iz Berlina. Nakon sto smo ih upoznali na Overjamu prosle godine, ugostili na Outlooku, prijateljstvo se nastavilo i nakon sto su nas ugostili u njihovom Bolzanu, vrijeme je da vam pokazu sto je to ROBOT-A-DUB, posebna unikatna izvedba kakvu jos niste culi. Ugostit ce ih naravno domacin MUNCHIES SOUND SYSTEM koji ce tradicionalno otvoriti i zatvoriti vecer.

Na JUNGLE/DNB flooru nam stize FLECK, grcki Jungle majstor koji nastupa vec godinama po cjeloj Europi, ponajvise u Engleskoj u kojoj je clan Serial Killaz ekipe kolega dobro nam poznatih Jacky Murda i Ariesa. Osim njega, Talijan koji ima prebaviliste u Londonu QUA RUSH, producent, DJ, i drum n bass fanatik koji ima preko 1000 ploca u svojoj kolekciji, dolazi pokazati sta se to sprema u njegovoj zadimljenoj sobi na jugu Londona!! Biti ce to poseban set sa 3 cdj-a! Naravno tu su i domacini Arboretum Kolektiv, koje svi dobro poznajete, koji nikad nisu razocarali i koji se protresli razne stage-eve ove zime! Da bi to sve odlicno zvucalo pobrinuti ce se Vibrations Addict sound system, originalni istarski sound iz Sutivanca koji je iznenadio sve prisutne svojom jasnocom i glasnocom. Gazda sounda ce se ujedno pobrinuti i za otvorenje veceri.
[  ]

DUB ARENA

MAHOM DUB LIVE (F)
Mahom je dio nove generacije francuskih dub producenata! Od početka rada izdali su tri albuma, također dostupna kao free download na ODGprod-u (Underground Dubwise, Dub by Sub i The Skankin' Cat), i 6 singlica na različitim labelima. Mahom je već postojao 3 godine prije nego su se Antoine i Joris, današnji dvojac Mahom, upoznali 2008., ali u drukčijoj formi (sa live bubnjevima i samplerima). Projekt je onda evoluirao u moćni, digitalni live set. Prijatelji su nastavili doživljavati i kreirati glazbu sa svojim vlastitim sastojcima. Njihove vrijednosti i recept njihove glazbe ostaje konstantan: masivni etno, world, dubwise stepper i roots, ali s novim albumom pomiču granice kreativnosti. Mahom je okružen mnogim umjetnicima koje su upoznali putem i koji im obogaćuju dub svijet i inspiriraju ih za nastavak rada.

WICKED AND BONNY feat. KALI GREEN (I/D)
Neki put "Wicked" neki put "Bonny"! 2 rijeci koje predstavljaju muzicki stil Markusa i Paula, dubmaster i glas Wicked and Bonny-ja, mladi live/studio projekt pocet 2014 medu planinama Silandra(Bolzano, Italija).
Nema pravila u njihovoj muzici: DUB u robotickom stilu i svestran glas s kojim se mjesaju bezbroj delaya, sirena i analognih efekata.
pocet prije samo 2 godine, bend je exportirao njihov ROBOT-A-DUB izmedju dub sessiona po cijeloj Europi(UK, Skotska, Njemacka izmedju ostalih) i velikih festivala poput domaceg nam Outlooka, gdje ove godine nastupaju 3 godinu zaredom. Wicked and Bonny je zvuk protesta "IN A JOYFUL STYLE".. Ovoga puta njihov set ce upotpuniti njemacki mc KALI GREEN koji je vec suradivao s njima, tako da smatrajte ovo ekskluzivnim setom!! Nemoguce je ne plesati!!!

MUNCHIES SOUND SYSTEM
Domacini koje ne treba previse predstavljati. Od 11. mjeseca organiziraju sound system veceri u Puli na kojima su ugostili regionalne i europske izvodace poput Vibronicsa, Indicu Dubs, Digitron, Warrior Charge, Rockers Dub Master, Dubble, Egoless i Resistence in Dub. Osim organizacije evenata ove godine su nastupali u Italiji, Sloveniji i sa soundom su isli u Zagreb! Spremni za jedno super ljeto, ocekuje vas vibe koji ste mogli cuti na otvorenju forta!
Strictly dubwise no compromise!!
[  ]

BASS GARDEN

FLECK(GR)
Fleck je producent i DJ iz Serial Killaz Recordingsa, Kings Hi-Fi Sound Systema i Boom Sound Collective-a. Roden u Ateni, Grckoj gdje je poceo producirati breakbit, jungle preko duba i hip-hopa. Ima izdanja na labelima poput ODG, Chopstick Dubplate, Scotch Bonnet (Mungos' HiFi), Reggae Roast izmedu ostalih i ima preko 50 release u zadnjih par godina.
Fleckova muzika je karakterizirana jednim roots, dub vibeom mixan sa futuristickim jungle-om i teskim bass zvukovima. Do sada je imao priliku suradivati, remixati trake artista kao sto su Zion Train, Mungos Hi-Fi, Soom T, Speng Bond, Lutan Fyah, Demolition Man, Fitta Warri, Parly B itd.. Zadnjih par godina putuje po cijeloj Europi gdje je dijelio stage sa velikanima poput Horace Andy, Congo Natty, Iration Steppas, Aba Shanti, Stand High Patrol, Dub Pistols i mnogi drugi na festivalima kao sto su Outlook, Boomtown, Seasplash, Let it Roll, WeeDub Festival. U 2015. je nominiran kao "Best Breakthrough Producer" na Jungle Awardu odrzan sa strane "We love Jungle".

QUA RUSH(UK/I)
Qua Rush(a.k.a El Funko) je poceo sa DJ-anjem 2009. i od tada je otvarao i zatvarao veceri gdje su headlineri bili June Miller, Nymfo, Tantrum Desire, Phil Source u Nizozemskoj, Italiji i Engleskoj gdje nastupa na radiju BassIsland, Digitally Imported, Optical i ponajvise na BNBLondonRadio gdje je resident svaku nedelju od 14-16(GMT). Mladi producent cija ce izdanja biti dostupna prije kraja ljeta spaja zajedno svoju muzicku proslost koja ide od punka do funka, duba i hip hopa. Kolekcionar sa vise od 1000 vinila u svojoj sobi stvorit ce jedan energicni dnb set sa 3 playera od old schoola do svijezih produckija direktno iz njegovog studia.

ARBORETUM KOLEKTIV
Svima dobro poznati domacini iz Pule koji svojim setovima nikad ne ostavljaju ravnodusnim i ovaj put ce zasvirati na Bass Gardenu. Ovaj put i za njih se sprema duzi set nego inace, od jungle-a, liquida do jump-upa i neura pazite se bit ce opasno!

VIBRATIONS ADDICT SOUND SYSTEM
Novi istarski sound system, rucno napravljen u kampanji Sutivanca ce se pobrinuti za otvorenje veceri sa roots selekcijom. Na proslom eventu je sve odusevio glasnocom i jasnocom svoga sounda, Precision Device driveri obecavaju puno!!

KN 30<00.00<40

promo guy // 01/06/2016

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Wilhelmina Agnes @ Boogaloo, Zagreb, 16/05/2024

Wilhelmina Agnes @ Boogaloo, Zagreb, 16/05/2024

| 22/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Boris Štok @ Vintage Industrial Bar, 25/04/2024

Boris Štok @ Vintage Industrial Bar, 25/04/2024

| 21/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: OCEAN OF ANOTHER + SURVIVED BY NOTHING @ Vintage Industrial Bar, 24/04/2024

OCEAN OF ANOTHER + SURVIVED BY NOTHING @ Vintage Industrial Bar, 24/04/2024

| 21/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Nina Romić krajem travnja reda nastupe diljem Hrvatske

Nina Romić krajem travnja reda nastupe diljem Hrvatske

| 17/04/2024 | ivana |

>> opširnije


cover: Eva Braun @ Vintage, 18/04/2024

Eva Braun @ Vintage, 18/04/2024

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*