home > najawa > TIDES OF YOUTH/ Hartera preparty @ 05/03/16, Hartera, Rijeka

kontakt | search |

TIDES OF YOUTH/ Hartera preparty @ 05/03/16, Hartera, Rijeka

[  ]

Sjećate li se TOY festivala?? Ako se ne sjećate, znači da niste bili tamo (ili ste bili u nekim drugim sferama), što možete odmah uvrstiti u jedne od najvećih grešaka u vašem životu!
Ali bez brige, 5.3. smo tu za vas da vas uputimo (neke i podsjetimo) što vas čeka da idućem TOY festivalu, za početak na Dub Flooru.

Očekuju vas munje i gromovi, drevni zov iskonskih plemena, najzajebanija ekipa na Zapadu i 6 moćnih Warrior Chargeovih hogova! I u ova tmurna vremena gdje ljudi postaju građevine, premijeri centralne ličnosti u lokalnoj crkvi općine South Park, kad Monty Python zaista dokazuje da nije komedija, nama ništa ne preostaje nego i dalje širiti poruku u ime svih "izdajnika".

DUB ANARCHY FLOOR
WARRIOR CHARGE SOUDSYSTEM (Ud/IT)
SLAVONIJA VIBES SYNDICATE (Slavonija!)
LOW FREQUENCY (Ri/Os)

Dočekuje vas Slavonija Vibes Syndicate, slavonski Dub pioniri koji su toliko tvrdi da će vam se sendvič iz fudsitija činiti kao pjenica na cappuccinu! SVS kolektiv je kroz dvije i pol godine aktivnog djelovanja na sceni organizirao dub večeri u Osijeku u Big Benu i Exitu te u Vinkovcima i Đakovu. Odradio je dva Seasplash promo partyja, ugostio Egolessa, Bass-Ul-Ulema Sound te Noisea. Kolektiv bilježi nastupe u Mastersu, Močvari i Medici u Zagrebu, na ARLA festivalu u Đakovu, DOF-u te Seasplash i Lost Theory. Toplinom obuzimaju i duhom oduzimaju svaki grč jer se radi o čistoj duši daberskoj, u ova bizarna vremena, baš ono što nam treba!

Ovom prilikom s ponosom vam predstavljamo jedan vrlo moćan soundsystem na čiji spomen zaigraju naša vesela dub srdašca - Warrior Charge Soundsystem - Nastao je 2006. u Udinama i kao jedni od pionira sound system kulture, buntovno šire svoj zvuk jasno i sa stavom, nikad dijeleći već spajajući kroz dub uz poruku šireći otpore zraka iz jednog od najdivnijih zvučnih kutija na ovim prostorima.Warrior selekcija bassovlja, tvrda i uvijek čvrtsto rezonirajući otkucajima srca svih duša ukorijenjenih u samu srž Zemlje. Roots, hard stepper, pa čak i techno je ono što krasi ove momke. neki od nas proživjeli su naljepše trenutke oduzimajući se godinama ispred Warriorovog zvuka te možemo s punom odgovornošću tvrditi da svi ljubitelji ozbiljnog duba napokon dolaze na svoje!. Kroz 10 godina ova mobilna DIY kontrolna soba proputovala je i organizirala mnogobrojne večeri sounda kontra sistema uz legende poput Digitrona, dobro poznatog nam i od boga priznatog Jah Shaka, zatim Disciples, Aba Shanti, Channel One i Zion Train jedni su od izvođača na predugom popisu za ovu najavu.

Cijela ova večer ne bi bila potpuna bez već starješina riječkih Low Frequency, koji su htjeli oduvijek težili plovljenju po astralu, ali zapremnina pluća im je mala pa ostaše na Zemlji duboko udisati i selekcijom izdisati spektar rootsa, steppera i psihodelije. Već neko vrijeme tabaju svoje staze i nastavljaju svirke diljem zemlje te vam obećavaju uvijek nove, žestoke i tvrde trake.

Kako nam se ne bi uljuljali u sigurnost duba, nudimo vam i SPACE FLOOR, na kojem se možete propisno resetirati ukoliko vam je potrebno! naš Space floor predstavlja vam također nekolicinu kvalitetnih izopačenih psihodeličara koji će vam priuštiti čitav rollercoaster emocija, misli i doživljaja vodeći vas kroz prostore vašeg uma koji su predugo bili zaključani.

SPACE FLOOR
KIWI (Zg)
TAMAN (Zg)
STIKK (Ri)

Kao i sam svemir, gosp. KIWI i TAMAN primpremili su nepripremljenu anarho-glitchastu-dub-tech-psy-step-punk-trip poslasticu za vase, soundystemom vec dobro izsilovane usi! Pripremite se na LIVE + DJ set u kojem je sve dopusteno a žanra nema. U ovom sastavu KIWI i TAMAN ne sviraju često, pa dok ce TAMAN gurati u smjeru mraka, sinkopiranih ne-ritmova i tehničkih atmosfera, KIWI ce to balansirati ljudskim zvukovima ljubavi i svjetla i psihodelicno-dubokog trensoidnog titranja oko vatre zivota! Dodjite slusati kko zvuci kad se after i party seksaju!

Svoj doprinos Space flooru dolazi nam dati i naš izopačeni prijatelj i suradnik STIKK, koji pešta na duge staze ako treba, voli peštat po psy breaksu i trdom noćnom full onu..Pešta i po raznim instrumentima i počeo se malo ozbiljnije hvatati svoje kućne produkcije razne glazbe sa psihodelijom kao poveznicom. Učio se puštati preko divljine i skrivenih plaža te se prebacio u Rijeku i počeo raditi prvo neš sitno u klubu Tenk, a poslije se prebacio u Harteru. Puštao po raznim mjestima u Zagrebu, Rijeci,Sloveniji. Aktivno sudjeluje u kolektivu Flying Donkeys.

Ovom prilikom vam uklizujemo s obje noge kako bi vam skrenuli pozornost da je bolji život moguć, daleko od svih zala, zlih pogleda i jezika, u jednoj prekrasnoj začaranoj šumi obasjanoj mjesečinom na jednom od najljepših otoka na svijetu!

Čopori razni, krenimo!
ALL TRIBES WELCOME!

**RESPECT THE SPACE**
**RESPECT THE SOUND**
**RESPECT THE PEOPLE**
**RESPECT YOURSELF**

DOOR:
22:00
DAMAGE:
<00:00 — 30 kn
00:00 — 40 kn
05:00< — 20 kn

***TOY EARLYBIRD KARTE NA PRODAJU NA EVENTU***
***TOY EARLYBIRD TICKETS FOR SALE AT THE SPOT***

120 kn - 1 ticket
500 kn - 5 ticket pack

damir batarelo // 03/03/2016

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

| 20/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: Veja @ Vintage, 20/03/2024

Veja @ Vintage, 20/03/2024

| 18/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

| 14/03/2024 | andrea |

>> opširnije


cover: KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

| 13/03/2024 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*