home > najawa > VALHALLA @ Močvara, 25/10/2014

kontakt | search |

VALHALLA @ Močvara, 25/10/2014

VALHALLA - heavy metal partyby DJ Lawless& DJ Kneža

PERFECT GENTLEMENSCH (Helloween tribute bend - Zagreb)
DIAMOND DUST (Thrash/heavy/power metal, Rijeka)
GODSBANE (Heavy metal/thrash metal, Crikvenica)
TIME DECAY (Heavy metal, Zagreb)

PERFECT GENTLEMENSCH (Helloween tribute bend, Zagreb)
https://www.facebook.com/pages/Perfect-Gentlemensch/393005100845190/
https://www.youtube.com/watch?v=FjV8SHjHvHk
Nakon što su oduševili nastupima na Valhalli 2010. i 2013. godine u Močvaru nam stiže jedini hrvatski (a i regionalni) Helloween tribute bend, zagrebački sastav PerfectGentlemensch. Članovi koji čine okosnicu ovog benda sviraju skupa još od davne 2003. godine. Održali su mnogobrojne nastupe u Zagrebu i okolici te prošli kroz mukotrpne i dugotrajne promjene članova benda. Peteročlana družina predvođena moćnim Srđanovim vokalom početkom 2014. godine našla je prave ljude za sviranje Helloweena čime je bend dobio injekciju testosterona direktno u srce te je na putu da žari i pali maljem i mačem power metala!
[  ]

DIAMOND DUST (Thrash/heavy/power metal, Rijeka)
https://www.facebook.com/diamonddustri/
https://www.youtube.com/watch?v=BVjhL92NwXA
DiamondDust čine pet glazbenika čiji je cilj proširiti svoju viziju heavy/thrash metal zvuka. Bend je osnovan početkom travnja 2006. godine. Nakon dvije godine postojanja bend snima svoj prvijenac, demo album pod nazivom DiamondDust koji sadrži šest autorskih pjesama. Nakon tog albuma uslijedile su svirke na više festivala kao što su RiRock (Rijeka), Milo Željezo (Sisak), Minival (Rijeka), Oluja Festival (Split), Demoween (Rijeka), InYour Face Festival (Nova Gradiška) te mnoge druge. Bend je poznat po žestokom zvuku i energičnim nastupima koji su najbolje prikazani na njihovom drugom demo albumu naziva "TriumphofSoul" koji sadrži šest još žešćih i modernijih pjesama. Ovo im je prvi nastup na Valhalli te pozivaju sve ljubitelje žestokog zvuka na njihov koncert!

GODSBANE (Heavy metal/thrash metal, Crikvenica)
https://www.facebook.com/GodsbaneOfficial/
Crikvenički peteročlani bend osnovan je 2008. godine. U početcima je bend počeo s obradama bendova koji su na njih ostavili jak utjecaj kao što su IcedEarth, IronMaiden, Metallica, SystemOf A Down, Megadeth... Nakon što su stekli dovoljno iskustva počeli su raditi na autorskim pjesmama te su 2010. godine objavili prvi album imena "Godsbane". Promociju albuma održali su diljem Hrvatske, a od značajnijih nastupa izdvajaju koncerte u Puli (Mimoza), Zaboku (HGF), Crikvenici (Na Livadi festival), Rijeci (Fall Fest), a tu su još i mnogi drugi nastupi. Godine 2013. bend ponovno ulazi u studio i snima 6 autorskih pjesama, što je zanimljivo jer su 3 pjesme snimljene s bivšim pjevačem Valentinom, a 3 pjesme s novim pjevačem Paulom. Bend trenutno radi na objavi novog albuma nazvanog Ashes. Bendu je ovo prvi nastup na Valhalli te su željni pokazati što znaju!

TIME DECAY (Heavy metal, Zagreb)
https://www.facebook.com/timedecay/
https://www.youtube.com/watch?v=WPjtS01_NuU
Time Decay nastao je u cik proljeća 2014. godine u Zagrebu kao nasljednik benda MoonFlash (2005-2014). Čine ga četiri bivša člana MoonFlasha te novopridošli bubnjar. Vrlo brzo nakon osnutka, krajem svibnja ove godine, Time Decay se predstavlja publici u Sisku, u klubu Skwhat, u sklopu programa Milo Željezo. Nedugo nakon toga bend nastupa u Zagrebu u Rock klubu Ribnjak u sklopu Thrash 'TillDeath večeri te u klubu Močvara u sklopu BattlefieldOfNoise večeri. Time Decay je u završnoj fazi pripreme prvog demo albuma te im je ovo prvi nastup na Valhalli, stoga pozivaju sve ljude željnog istinskog heavy metala na koncert!

Za sve ljude žedne teškog i melodičnog zvuka pripremamo metal mix na kojem ćete moći čuti junake heavy i power metala kao što su Hammerfall, JudasPriest, Helloween, Stratovarius, BlindGuardian, IronMaiden, Manowar, Metallica, Saxon, Edguy, BlackSabbath, LostHorizon, RunningWild, IcedEarth, RhapsodyOfFire, Sabaton, Powerwolf, Wisdom, GraveDigger, DragonForce, GammaRay, Avantasia te ostale dobre zvukove brzih bubnjeva, melodičnih solaža i moćnih vokala. Dođite, uživajte, pjevajte i zabavljajte se te sudjelujte u stvaranju magične metal atmosfere!

U sklopu Valhalle održat će se promocija novog albuma progressive metal legendi FatesWarning - Darknessin a DifferentLight, kojega ćete u cijelosti moći čuti.

Upad 25kn (na ulazu u klub)

promo guy // 20/10/2014

Share    

> najawa [last wanz]

cover: dreDDup + MRT, 20/04/2024, knjižara Bulevar Books, Novi Sad

dreDDup + MRT, 20/04/2024, knjižara Bulevar Books, Novi Sad

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Finntroll, Suotana & Metsatöll @ Vintage Industrial Bar, 14/04/2024

Finntroll, Suotana & Metsatöll @ Vintage Industrial Bar, 14/04/2024

| 09/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: MANNTRA @ Tvornica kulture, 13/04/2024

MANNTRA @ Tvornica kulture, 13/04/2024

| 09/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: DONKEY HOT 27/04/2024, Sax, Zagreb

DONKEY HOT 27/04/2024, Sax, Zagreb

| 09/04/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: THE NATIONAL, 24/06/2024, InMusic Festival, Jarun, Otok Hrvatske mladeži, Zagreb

THE NATIONAL, 24/06/2024, InMusic Festival, Jarun, Otok Hrvatske mladeži, Zagreb

| 08/04/2024 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*