home > najawa > Break Da Rules Predstavlja: "PanDorA 's VicTory DeSign" @ Sirup, 8.6.2012

kontakt | search |

Break Da Rules Predstavlja: "PanDorA 's VicTory DeSign" @ Sirup, 8.6.2012

Break Da Rules Predstavlja: "PanDorA 's VicTory DeSign" @ Sirup, 8.6

Street fashion, provokativna odjeća, inovativan dizajn. Sve to i još ponešto možete vidjeti 8.6 na promo partyju 8.6 u Sirupu za fashion show PanDorA 's VicTory DeSign by Viktorija Kulonja, apsolventica Tekstilno - Tehnološkog Fakulteta, smjer Modni Dizajn. Ova mlada dizajnerska nada neumorno izrađuje raznovrsne odjevne predmete, od kaputa, haljina, bluzica, korzeta, sakoa, jakni, srednjovjekovnih kostima, povjesnih kostima i šešira ( posebice cilindara ) unikatnoga dizajna i njenih ruku djelo. Kolekcija za ovu reviju predstavlja uličnu modu , dakle nosivu kolekciju namjenjenu za mlade samouvjerene ljude koji žele istaknuti svoj stil, kolekcija je također i prožeta komadima provokativne odjeće koji naglašavaju ženske atribute ,ali i skrivaju. Nije na odmet dodati da će se ispred Vas prošetati i poneka sado-mazo dominu u pvc-u, te dame u steampunk /gothic/ fetish /pin- up izdanjima.

Početak prvog dijela revije je u 23 h, a drugo u 24 h, a nakon toga ćete se moći zabaviti uz DJ-e robert radamant, Mogilla i Agregat koji će upotpuniti atmosferu revije pomno izabranom klupskom glazbom. Sirup, 86., Upad: 30 kn
DJ Agregat
Osim što je jedan od suosnivača Kolektiv magazina, talentirani skejter i izuzetan snowboarder, Petar Gregurec - Grega, poznatiji kao Dj Agregat na sceni je već jako jako dugo. Agregat svoju glazbenu podlogu duguje raznim podvrstama glazbenih pravaca, od starih šlagera do do raznog oblika beata i elektronike.Drum n Bassa i Dubstep su mu primarna ljubav, što rezultira kreativnim i plesnim čudomixom koji vam mami osmijeh na lica i daje energiju..Uz glazbu i avanturizam ima dana kad ne mice foto aparat iz ruke..
http://soundcloud.com/agregatsun
http://www.wix.com/agregat_zagreb/agregat#!
http://jeti.hr/onama
http://fotozine.org/index.php?omen=agregatSun
http://soundcloud.com/pistolerobreaks/pistolero-podcast-005-agregat
[  ]

robert radamant (Urban Jungle, Break Da Rules)
Producent, Dj i promotor elektronske klupske mjuze je lik kojeg su godine produkcije i nastupanja odlikovale raznolikošću žanrova i miješanja više stilova. Prešavši cijelu bivšu jugu kao i dio "zapada", surađivao je sa mnogim kolegama sa egoboobits etikete, te sa raznim drugim izvođačima/crewovima (Confusion, Crobot Crew, Bassinvadersi, Trip To Zion, Lar Plur Lar, 48260…). Inače dosta često surađuje sa spomenutom Confusion ekipom, jednom od najaktivnijih i najkvalitetnijih d'n'b-breaks-electronica ekipa ne samo u Hrvatskoj, nego i šire. Trenutno void s phillipeom iz Confusiona Glitch Hop Shop koji se redovito održava u Griču, ZG. Dijelio je pult sa Ben Ufom, LTJ Bukemom, MC Conradom, Dynamik Bass Systemom, Hot Cityjem, Onemanom i raznim drugim imenima sa svjetske breaks-bass scene. Mnogo iz njegove produkcije se našlo na raznim kompilacijama, studentskim i eksperimentalnim filmovima, dokumentarcima, igricama itd. Bez sumnje jedna od zanimljivijih pojava na našoj, ali i stranoj klupskoj sceni. Kod izvođenja najbitniji mu je groove, kompaktnost, snaga, dubina, putanja… Svega toga ima na nastupima roberta radamanta radi čega vam ne bude henganje za šankom glavna okupacija. A ako je, onda će vam se on pridružiti.

D'n'B:
http://soundcloud.com/robert-radamant/robert-radamant-dnb-trip2
glitch hop1:
http://www.mixcloud.com/robert_radamant/robert-radamant-glitch-hop-shop-promo-mix-part-ii/
glitch hop2:
http://soundcloud.com/robert-radamant/robert-radamant-breaks-hop
dubstep:
http://soundcloud.com/robert-radamant/robert-radamant-dubstep-soundscapes
eclectic:
http://soundcloud.com/robert-radamant/robert-radamant-cyber-dina

MOGILA (Urban Jungle,Zg,Hrv)

Mogila, dj i producent iz Zagreba kojeg su godine slušanja raznih tipova glazbenih smjerova oblikovale u svestranog i šarolikog izvođača. Zahvaljujuči tome polivalentan je dj i producent koji u svojoj produkciji i u setovima koristi najbolje od svega s naglaskom na Breakbeat/Drum&Bass/Dubstep ritmove. Cilj mu je potaknuti u ljudima razne emocije uz neizbježno mrdanje bokovima na plesnom podiju. Moglo ga se čuti na mjestima poput "Green Beats Town" u Zelini, "Juznjacka utjeha"- B.Voda, "Euphoria"- Vrsi, "Kriterion" i u još raznim drugim klubovima.

Link na produkciju Mogile:
http://soundcloud.com/mogiladj

promo guy // 25/05/2012

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

| 20/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: Veja @ Vintage, 20/03/2024

Veja @ Vintage, 20/03/2024

| 18/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

| 14/03/2024 | andrea |

>> opširnije


cover: KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

| 13/03/2024 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*