home > najawa > THE LEVELLERS, Močvara, 17/11/2005

kontakt | search |

THE LEVELLERS, Močvara, 17/11/2005

The Levellers (UK) + Divokej Bill (Češka) 17.11.2005. Močvara, Zagreb

Nakon 8 studijskih albuma i 17 godina postojanja The Levellers će doći i u Zagreb! Ovaj folk-punk bend nastao je 1988. godine u Brightonu i od tada je okupio vojsku obožavatelja. Poznati po svojim pozitivnim vibracijama i angažiranim tekstovima, imali su 8 top 20 singlova i nekoliko platinastih, zlatnih i srebrnih albuma.
Bend ima svoju izdavačku kuću i studio koji besplatno daju mladim bendovima na korištenje. Osnovali su i svoj glazbeni vikend festival u Brightonu, Beautiful Days.
[  ]

Nije ima strano odsvirati i do 200 koncerata godišnje, a na koncertu u Zagrebu podršku će im pružiti osmeročlani češki bend Divokej Bill koji ove godine slavi svoj 10. rođendan, a sviraju veselu plesnu glazbu s primjesama countryja, punka i keltskih tonova.

Vrata se otvaraju u 20h, a koncert počinje u 21.30h. Ulaznice u pretprodaji po 80 kuna možete potražiti u:

Kovač & Millennium, Masarykova 14
Planet Music, Ilica 37
Mama, Preradovićeva 18
Plug & Play, Savska 9

Na blagajni kluba na dan koncerta ćete za upad morati izdvojiti 100 kuna.

ana // 09/11/2005

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Goran Bare & Majke @ Kaštel, Pula, 05/08/2020

Goran Bare & Majke @ Kaštel, Pula, 05/08/2020

| 04/08/2020 | promo guy |

>> opširnije


cover: Lastovo Otok Glazbe @ Lastovo, 12-16/08/2020

Lastovo Otok Glazbe @ Lastovo, 12-16/08/2020

| 29/07/2020 | promo guy |

>> opširnije


cover: Fifty Fifty: Time To Sleep, Felver, Pepi Jogarde @ Masters, 25/07/2020

Fifty Fifty: Time To Sleep, Felver, Pepi Jogarde @ Masters, 25/07/2020

| 23/07/2020 | promo guy |

>> opširnije


cover: 5. Empeduja punk festival @ Rijeka, 07-08/08/2020

5. Empeduja punk festival @ Rijeka, 07-08/08/2020

| 09/07/2020 | promo girl |

>> opširnije


cover: 28th Monteparadiso Hardcore Punk Festival @ Rojc, Pula, 31/07-01/08/2020

28th Monteparadiso Hardcore Punk Festival @ Rojc, Pula, 31/07-01/08/2020

| 09/07/2020 | promo girl |

>> opširnije


> chek us aut!
> izdvojeno
Diskografija:

A Weapon Called The Word (1990)
Levelling The Land (1991)
The Levellers (1993)
Zeitgeist (1995)
Live: Headlights, White Lines, Black Tar Rivers (1996)
Mouth To Mouth (1997)
One Way of Life: The Best of the Levellers (1998)
Hello Pig (2000)
Green Blade Rising (2002)
Truth and Lies (2005)
> linkz
> rilejted? [@ terapija.net]
> najawe [blitz]

>> sve blitz najawe

> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*