home > nagradna igra > REZULTATI - Vikend @ Sirup, 02/12 & 03/12/2011

kontakt | search |

REZULTATI - Vikend @ Sirup, 02/12 & 03/12/2011

Na Dubstep Sirup predstavlja B.Traits (petak 02/12) idu Karla Vlašić i Ines Kavur i vode pratnju. Dobitnice se s osobnim dokumentom javljaju na ulazu u klub.

Sretno!

--------------------------------------------------------------------------------------------

petak, 02.12.2011.

Kanadska ledena kraljica dubstepa uz Čarapu i UARS na drugom flooru...
Dubstep Sirup predstavlja B.Traits/Digital Soundboy/CAN

U najezdi fotomodela, manekenki i bivših porno zvijezda koje poziraju za miks pultom pretvarajući se da su DJ-ke, zaista su rijetke ljepotice koje uistinu znaju što rade sa gramofonima, cd playerima i mikserom.
Ovom vještinom bavi se prva DJ-ica iz Vancouvera, B.Traits, koja je otkrila ljubav prema glazbi sa 16 god., kada je kupila prvu ploču i slušalice.
Ubrzo se odselila iz rodnog grada te počela graditi karijeru, oduševljavajući ljude DJ setovima i scenskim nastupom. U svojim setovima spaja teške ritmove sa bass frekvencijama.
2007. godine otkrio ju je legendarni jungle - drum 'n' DJ Shy FX, vlasnik izdavačke kuće "Digital SoundBoy Recordings" za koju izdaju i rade Breakage, Benny Page, Donae'o, Stamina MC, Redlight, Skream, Benga, Marky,…
Sa samo 23 godine B.Traits ima turneje po Aziji, Americi, Evropi i Kanadi i redovito gostuje u emisijama na BBC Radio 1 i Ministry of Sound. Pored toga zauzima posebno mjesto u magazinima poput Mix Mag, DJ Mag, Knowledge Mag i ATM Magazine.
Sa poštovanjem prema svim žanrovima, B. Traits donosi nešto sasvim novo i svježe u rasponu od electro do broken beat-a, preko glitch hop-a, dubstep-a, drum 'n' bass-a, reggae-a, do dancehall, hip hop, funk i house glazbe.
Pored B.Traits nastupit će i DMT, Rea&Mayo te Meniga.

Na drugom flooru pak sasvim druga priča. Glazbeni dio pokrit će kolektiv Čarapa - brand koji se bori protiv konvencionalnosti i dosade a promovira samo uvrnutu kreativnost i istinski se trudi izmamiti što više osmijeha na vaša lica. DJ Schwizarski u Zagrebu i DJ Sven Šego dostojno će ovaj put predstavljati Čarapu

Osim plesa s Čarapom, loft Sirupa ugostit će i prodajnu izložbu srpske udruge UARS...

Udruženje United Artists RS bavi se razvojem umjetnosti, kulture i ekologije u Srbiji i regiji. Okuplja neafirmirane umjetnike raznih profila, uglavnom s područja modnog dizajna i primjenjene umjetnosti, koji se bave izradom ručno izrađenih predmeta od različitih materijala. Poseban cilj Udruženja je primjena reciklaže u modnom dizajnu, a u Sirupu će predstaviti nakit 15-ak autora.

Ulaz je 30 kn do/40 kn nakon 01h uz happy hours 23-01h

--------------------------------------------------------------------------------------------

subota, 03.12.2011

4. godišnjica Sicko Disko crewa

Nulti Sicko Disko se održao 2007. u velikoj dvorani Boogalooa, nakon toga uslijedila su gostovanja u skoro svim zagrebačkim klubovima, a od prošle godine smo se skrasili u Sirupu.
Neki od gostiju su bili: Juan MacLean (DFA, NY), Thieves like us, Headshotboyz, Tits'n'Clits, Vicarious Bliss (Ed Banger), Radioclit te mnogo mnogo gostiju iz Hrvatske i regije, poglavito Srbije, od kojih su Yeah Left, Dead Trash Superstar i Marko Von Disko postali dio Sicko Disko ekipe.
Iz Zagreba smo rezidencije proširili na Rijeku, Novi Sad i, uskoro, Beograd. A kuda ćemo dalje još ne znamo...planova je mnogo, vremena je malo, a srca je najviše.

Da nekako sve bude u znaku broja 4 pozvali smo 2 DJ dueta -

Miće Mace/Rijeka

Riječke Miće Mace su već dobro poznate zagrebačkoj ekipi, a krasi ih energičan, veseo, rasplesan spektar žanrova koje puštaju, a sve usmjereno na ples i pozitivne vibracije.
One su dvije usidjelice koje su odlučile izać iz ormara u nedostatku "čudnovate" i "nesvrstane" glazbe u svojem rodnom gradu. više se glupiramo nego li majstorski puštamo glazbu, alatka je računalo, odabir pjesama i energija je biće ono što radi gruv i drži nas na životu. U procesu smo nadogradnje, sad se upravo radi prvi kat kuće. Dok ne dođemo do krova, neće bit mira. :) Odazivamo se na pozive za svadbe, sprovode, krstitke i slične prigode, jedini uvjet je da nemoramo nositi ružičasto.

Mornar & Margarita/Beograd

Mornar & Margarita su dvojac iz Beograda koji je prvi nastup imao 2009. godine. Muzička filozofija je kombinacija electro-pop i dance electro stvari, onih koji istovremeno razmrdavaju tijelo i uklapaju se sa emocijom slušatelja. Pored kultnih izvođača The Knife, Hot Chip, Royksopp, Chromeo, na repertoaru se nalaze i Tesla Boy, Robyn, Passion Pit, Lykke Li .

Uz proslavu 4tog rođendana Sicko Diska rođendan slavi i organizator i pokretač priče - Marmat.
Ulaz je 30kn (uključena konzumacija)

terapija.net team // 01/12/2011

Share    

> nagradna igra [last wanz]

cover: REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

| 20/06/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

| 14/06/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - LoM, 10/03/2023, Dva Osam, Zagreb

REZULTATI - LoM, 10/03/2023, Dva Osam, Zagreb

| 10/03/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - Indie emo naočale: Haiku Garden i Hause Plants @ Močvara, Zagreb, 25/01/2023

REZULTATI - Indie emo naočale: Haiku Garden i Hause Plants @ Močvara, Zagreb, 25/01/2023

| 24/01/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - TRASH&BURN KUSTOM ART FESTIVAL @ Meta Bar, ČAkovec, 2.12.2022

REZULTATI - TRASH&BURN KUSTOM ART FESTIVAL @ Meta Bar, ČAkovec, 2.12.2022

| 28/11/2022 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*