home > nagradna igra > REZULTATI - Vikend @ Sirup, 16-18/06/2011

kontakt | search |

REZULTATI - Vikend @ Sirup, 16-18/06/2011

Na DUBSTEP Sirup (petak, 17/06) ide Emir Bećirović i vodi pratnju. Dobitnik se s osobnim dokumentom javlja na ulazu u klub.

Na Sentimental with Roman Flugel (subota, 18/06) idu Maja Vuk i Martina Vuk Čop. Dobitnice se s osobnim dokumentom javljaju na ulazu u klub.

Sretno!

---------------------------------------------------------------------------------------

LIVE with BEBE NA VOLE @ 16/06

Posljednje izdanje programa LIVE prije ljetne pauze donosi nam nastup Bebe Na Vole...
Bebe Na Vole je kit iz Zagreba koji svira tužne pjesme koje svi kritičari (također redom tužni ljudi) hvale. Blues u njemu toliko je jak da se opravdano sumnja da mu je netko od predaka služio u UNPROFOR-u.Dođite ovog četvrtka u Sirup i nepropustite nastup najboljeg hrvatskog Blues izvođača , koji če na nastupu u Sirupu izvoditi isključivo svoje autorske stvari..

www.myspace.com/bebenavole
www.soundclick.com/bebenavole
www.youtube.com/bebenavole

Upad 15kn s flyerom do 00h, 25 kn bez ili 40 kn sa cd-om Beat Bustersa , Less than a minute - To be remixed

--------------------------------------------------------------------------------------

DUBSTEP Sirup @ 17/06

FUNK GURU (cfsn DJs)
AEON (cfsn DJs)
http://www.facebook.com/cfsn.org

Meniga (rezident)

Dubstep Sirup u petak, 17.lipnja u domaćem ruhu zatvara svoju klupsku epizodu u Sirupu ove sezone...
Trojica mladića i štovatelja zvuka i ritma svojim setovima zatvaraju tako drugu sezonu Dubstep Sirupa, specijalizirane večeri u potpunosti posvećene širokom spektru sveopćeprisutnih dubstep stilova i podstilova...Ujedno se i pripremite za deveto izdanje Seasplash festivala, drugo izdanje Outlooka i prvi Sirup Nation, koji vam u suorganizaciji priprema ekipa iz Dubstep Sirupa

podrska:
www.seasplash.net
www.kingston.hr

-------------------------------------------------------------------------------------------

Sentimental with Roman Flugel @ 18/06

Alter Ego, Roman IV, Eight Miles High, Soylent Green, Ro 70, Melanin, List, Acid Test i Tracks On Delivery samo su neki od psedonima Romana Flugela, jednog od najznačajnijih njemačkih faca u elektroničkoj glazbi današnjice i gosta lipanjske edicije Sentimentala.

Za ovog velikana njemačke DJ scene Pandorinu kutiju otvorio je njegov stariji brat, poklonivši mu davnih dana kompilaciju kultnog čikaškog labela Trax, putem koje se mladi Roman zaljubio u house glazbu. To je bio njegov prvi doticaj s novog glazbom s one strane velike bare i definitivno otvorila novu dimenziju u životu tada povučenog tinejdžera iz gradića Darmstadta. To ga je i nagnalo da počne izlaziti na partyje, između ostalog i u klub Omen, u kojem je rezident bio Sven Vath. Još i danas pamti fenomenalne atmosfere na večerima Warp Recordsa i Underground Resistancea, nakon kojih se odlučio posvetiti vlastitom kreiranju glazbe. Flugel je glazbeno obrazovan, pohađao je glazbenu školu i nije mu bilo teško svoje znanje iz klasične glazbe pretočiti u nove sfere elektronike. Nabavio je gomilu opreme i ubrzo snimio demo snimku, koju je proslijedio još jednom velikom entuzijastu Jorgu Ellingu Wuttkeu, koji će kasnije postati i Flugelov glavni partner u stvaralaštvu. Kad su prve snimke došle u ruke frankfurtskim opinion makerima kao što su Ata i Heiko MSO i oduševile ih, bilo je sigurno da pred Romanom i Jorgom stoji blistava budućnost. Njihov studio, u kojem su rođene danas već kultne etikete Playhouse, Ongaku i Klang postale su stratište koje su pohodili LoSoul, Ricardo Villalobos i Isolee i stvorili jedan od najpoznatijih house brendova Njemačke u drugoj polovici 90-ih.

Flugel je kroz svoje projekte revolucionizirao techno, ali i house. Mega hit ''Rocker'' kojeg potpisuje pod imenom Alter Ego ostat će upisan kao jedan od evergreena elektroničke glazbe u kojem su se spojili praktički svi aspekti potrebni da reznesu svaki plesni podij na kugli zemaljskoj. Isto vrijedi i za ''Geht's Noch'', još jednu njegovu uspješnicu, kao i remiksevi za Daft Punk, Pet Shop Boys, Primal Scream i mnoge druge.

Flugelovi DJ setovi pak pokazuju njegovu zabavljačku stranu osobnosti, budući da kroz njih na neki način prezentira ''20 godina rave pokreta'' kao dio suvremene kulture zabave i plesa. Od inovatora Romana Flugela tako očekujte koktel italo disca, minimal techna, vocal housea i acida...

Sentimental s Romanom Flugelom ujedno je i Olgin rođendanski tulum, čiji će suprug Sergej, kao i uvijek biti domaćin ove večeri...

links:
www.romanflugel.de
www.ongaku.de
www.soundcloud.com/roman-flugel
www.soundcloud.com/djsergej

upad: 50/60kn/30kn s flyerom
happy hours: 23-01h

terapija.net team // 17/06/2011

Share    

> nagradna igra [last wanz]

cover: REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

| 20/06/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

| 14/06/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - LoM, 10/03/2023, Dva Osam, Zagreb

REZULTATI - LoM, 10/03/2023, Dva Osam, Zagreb

| 10/03/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - Indie emo naočale: Haiku Garden i Hause Plants @ Močvara, Zagreb, 25/01/2023

REZULTATI - Indie emo naočale: Haiku Garden i Hause Plants @ Močvara, Zagreb, 25/01/2023

| 24/01/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - TRASH&BURN KUSTOM ART FESTIVAL @ Meta Bar, ČAkovec, 2.12.2022

REZULTATI - TRASH&BURN KUSTOM ART FESTIVAL @ Meta Bar, ČAkovec, 2.12.2022

| 28/11/2022 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*